If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама Вие нямате срам......години наред мечтаех за апарт, ядосвах се как навремето изпуснахме първия ни апартамент, че баща ми не иска да ми купи, а има пари, работех вечер до късно.......и уикендите, за да си събера пари. Като трудолюбива пчела ги събирах и шашнах всички преди 16 г.
И успях да си купя жилище на 29 г. сам. Мадамите и 5 пари не дават имаш ли апарт или нямаш, Те искат да харчат днес и сега и то много. Един колега вика: "Много са лакоми",
евго, ние тук се закачаме
как реши, че нямаме срам
нашите спряха да ми дават джобни когато бях на 16
хранеха ме, плащаха сметки и понякога ми купуваха дрехи
баща ми ми дадваше няколко месеца дребни пари след казармата
и орева света, че му поисках пари за море на 21г
и дотам, май френд.
и никога не съм се оплаквал от това.
и никога не съм очаквал повече.
ако ме разбираш
Той го казваше същото с твоите думи,а аз му казвах: "Но не е това, което искаме и от което имаме нужда". Ти защо не купуваш апартаменти във Враца, Габрово, Трявна и Тетевен.
Искам да прочета историята на новия колега August.
засмях се.
а колегата август пише малко неразбираемо
и сигурно има някаква заплетена история с жените
може дори да е спортист
много са те настроили жените в семейството към баща ти
а човека толко имоти ви е оставил, още не може да ги продадете
Не е така, но не искам да се коментира тук.
Той го казваше същото с твоите думи, а аз му казвах: "Но не е това, което искаме и от което имаме нужда". Ти защо не купуваш апартаменти във Враца, Габрово, Трявна и Тетевен.
Искам да прочета историята на новия колега August.
Не виждам проблем момчето студент да си доведе момиче в детската, да пуснат музика и да се заключат.
Аз от 3-ти курс си бях намерил работа и изкавах пари, макар и малко мизерни, първоначално колкото минимална пенсия (50 лв през 1999 г.), после колкото минимална заплата и повече (200-300 лв през 2001 г.). И бях оправен, трудолюбив и находчив за онези времена. Старият не ми даваше достатъчно пари и точно негова е вината да не се подредят нещата хубаво.
много са те настроили жените в семейството към баща ти
а човека толко имоти ви е оставил, още не може да ги продадете
Коментар