IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Пий една зелева чорба, и си лягай. Сутринта ще по-добре..

Не се оплаквам. Днес пребродих Витоша и съм в кондиция (и без зелева чорба)

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

не можете да дадете РАБАТЕЩ СЪВЕТ на онзи, който няма шанс да си пласира гените...

Теоретично всички знаем как стоят нещата...
      Че аз и нямам намерение, да давам съвети на ботове. Ти ако си решил. ззаповядай.
      Last edited by X_Y; 12.05.2024, 12:09.

Коментар

Съгласен. Потвърдаваш тезите ми.
        А те са. Историята се повтаря. Но гените , са си гени.
        Който бяга от тях, губи. Това накратко.

П.П. По нашироко, Мико се мисли за госпожица. Използвам твоята терминология, а той ще го приеме като обида. Каквато не е. Той просто е продукт на фаза 3.

не можете да дадете РАБАТЕЩ СЪВЕТ на онзи, който няма шанс да си пласира гените...

Теоретично всички знаем как стоят нещата...
        Last edited by X_Y; 12.05.2024, 12:09.

Коментар

Хайде да не намесваш и мен във ВАШИЯ СПОР.

Нека твоите "изводи" да са правилни (за теб).

Моите изводи работят за мен и НЕ ГИ НАЛАГАМ НИКОМУ, докато вие (с миродес- или който е там) - повтаряте мантрата си - но защо ТАЗИ МАНТРА НЕ РАБОТИ винаги и разни ... се оплакват постоянно тук!

Оказва се, че изводите на двама тук са "правилни", но не са ПРИЛОЖИМИ за всеки. За вторият от вас - пак нещо са прекалено теоретични, но, ще го разберем, защото една лъжа (за него до момента) - повторена 100 пъти - се превръща в (голата) истина...

Абе, а дано, де, ама - надали!

Пий една зелева чорба, и си лягай. Сутринта ще по-добре..

Коментар

Ти наистина не си в час. Арана /Селена/, мълчи. Ти се обаждаш, с грешни изводи.:.

Хайде да не намесваш и мен във ВАШИЯ СПОР.

Нека твоите "изводи" да са правилни (за теб).

Моите изводи работят за мен и НЕ ГИ НАЛАГАМ НИКОМУ, докато вие (с миродес- или който е там) - повтаряте мантрата си - но защо ТАЗИ МАНТРА НЕ РАБОТИ винаги и разни ... се оплакват постоянно тук!

Оказва се, че изводите на двама тук са "правилни", но не са ПРИЛОЖИМИ за всеки. За вторият от вас - пак нещо са прекалено теоретични, но, ще го разберем, защото една лъжа (за него до момента) - повторена 100 пъти - се превръща в (голата) истина...

Абе, а дано, де, ама - надали!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Знам. Не се познаваме от вчера

Западната цивилизация както всяка цивилизация има циклично развитие:

1. Оскъдица, борба за оцеляване
              2. Натрупване, труд, възход
              3. Период на излишък, упадък, разрушение

Нов цикъл

При 1. и 2. е лесно да станеш мъж.

При 3, когато всичко ти е осигурено вместо мъж ставаш госпожица, на която за всичко жените са ѝ виновни.

Примери бол.

Дали си сам или не (знам, че си индивидуалист) всъщност не е фактор.
              Съгласен. Потвърдаваш тезите ми.
              А те са. Историята се повтаря. Но гените , са си гени.
              Който бяга от тях, губи. Това накратко.

П.П. По нашироко, Мико се мисли за госпожица. Използвам твоята терминология, а той ще го приеме като обида. Каквато не е. Той просто е продукт на фаза 3.
              Last edited by SKP; 12.05.2024, 00:18.

Коментар

Давай, става забавно.

П.П. Имам чувство за хумор, и не се сърдя ако ме уязвят. Хапя.
                Знам. Не се познаваме от вчера

Западната цивилизация както всяка цивилизация има циклично развитие:

1. Оскъдица, борба за оцеляване
                2. Натрупване, труд, възход
                3. Период на излишък, упадък, разрушение

Нов цикъл

При 1. и 2. е лесно да станеш мъж.

При 3, когато всичко ти е осигурено вместо мъж ставаш госпожица, на която за всичко жените са ѝ виновни.

Примери бол.

Дали си сам или не (знам, че си индивидуалист) всъщност не е фактор.

Коментар

Тебе питам . Мога да ти кажа какво не те прави
                  Давай, става забавно.

П.П. Имам чувство за хумор, и не се сърдя ако ме уязвят. Хапя.
                  Last edited by SKP; 11.05.2024, 23:55.

Коментар

Ми кой ти каза, че съм мъж, бре моме.
                    Просто се забавлявам, с теб. И грешните ти представи за човешката психика.

П.П. Михо, сега гърча ли се?
                    Тебе питам . Мога да ти кажа какво не те прави

Коментар

Какво те прави мъж?
                      Ми кой ти каза, че съм мъж, бре моме.
                      Просто се забавлявам, с теб. И грешните ти представи за човешката психика.

П.П. Михо, сега гърча ли се?
                      Last edited by SKP; 11.05.2024, 23:46.

Коментар

Ти наистина не си в час. Арана /Селена/, мълчи. Ти се обаждаш, с грешни изводи.
                        Жените чакат, точно такива "мъже", като теб, за да си ги приготвят за салата.
                        И да са доволни, без да са самотни.

П.П. И след това, пак са самотни. Защото виждат, че тези мъже, не са мъже..
                        Пфу. Да чакаш жена, да те направи мъж.
                        Какво те прави мъж?

Коментар

"Тезата" ми НЕ Е НИЩО ДРУГО, освен отговор на въпрос, който те накара да се гърчиш в краката на Арана.

Моят отговор прехвърля топката и бележи точка в полето на "противника" (ТИ). Диалогът си е ваш!

..........

Какво му е нужно на мъжа - не ме учи, както го прави и другият "адвокат", който повтаря едно и също до несвяст.

Препоръка: Арана - като еманципирана дама трябва да направи крачката към Миро. Трябва да влезе в ролята на мъжа във връзката и да го покани... на прословутия... круиз. Това ще бъде нов прочит на темата за круизите.

Друго решение няма. И Миро ще бъде окончателно излекуван. Дамите трябва да бъдат готови за саможертва в името на .... (изберете си в името на какво да бъде ПОРЕДНАТА саможертва - ПОРЕДНА, НЕ И ПОСЛЕДНА)...

Ти наистина не си в час. Арана /Селена/, мълчи. Ти се обаждаш, с грешни изводи.
                          Жените чакат, точно такива "мъже", като теб, за да си ги приготвят за салата.
                          И да са доволни, без да са самотни.

П.П. И след това, пак са самотни. Защото виждат, че тези мъже, не са мъже..
                          Пфу. Да чакаш жена, да те направи мъж.
                          Last edited by SKP; 11.05.2024, 23:25.

Коментар

Не само това. Трябва, да има и тъща, която го смята за смотаняк.
                            Това в кръга на шегата.

Но тезата ти е абсолютно грешна. На мъжа, въобще не му е нужна жена до него, за да се чувства мъжкар. Просто такива са гените и еволюцията.

"Тезата" ми НЕ Е НИЩО ДРУГО, освен отговор на въпрос, който те накара да се гърчиш в краката на Арана.

Моят отговор прехвърля топката и бележи точка в полето на "противника" (ТИ). Диалогът си е ваш!

..........

Какво му е нужно на мъжа - не ме учи, както го прави и другият "адвокат", който повтаря едно и също до несвяст.

Препоръка: Арана - като еманципирана дама трябва да направи крачката към Миро. Трябва да влезе в ролята на мъжа във връзката и да го покани... на прословутия... круиз. Това ще бъде нов прочит на темата за круизите.

Друго решение няма. И Миро ще бъде окончателно излекуван. Дамите трябва да бъдат готови за саможертва в името на .... (изберете си в името на какво да бъде ПОРЕДНАТА саможертва - ПОРЕДНА, НЕ И ПОСЛЕДНА)...

Коментар

Не се получава с емигрантите. Но не те са проблемът.
                              Да, не се получава. То беше ясно. от самото начало. Грешни действия, на овластени жени.

Коментар

Въпросът е доста подвеждащ и търсеният ефект е опонентът да почне да пелтечи...

Имам доста интересен отговора. До кога?

Мъжът е мъж винаги! Има едно-единствено условие: докато има до себе си жена, която го боготвори.

Е да, трудно се намира точно такава, и по-често тия дами ги определят като.... "смотани", но не е така. И ги има!

Разбира се - мъжът също трябва да бъде адекватен за подобно отношение.
                                Не само това. Трябва, да има и тъща, която го смята за смотаняк.
                                Това в кръга на шегата.

Но тезата ти е абсолютно грешна. На мъжа, въобще не му е нужна жена до него, за да се чувства мъжкар. Просто такива са гените и еволюцията.
                                Last edited by SKP; 11.05.2024, 22:26.

Коментар

Working...
                                X