IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten

само се преструват
    мъжете нямат приятелки
    а жените не искат приятели
    В днешно време почти няма приятелство и всеки гледа да те наеве.

В тази връзка, Миродес като дойде в СФ и си намери бюджетна квартира, не вярвам да намери мадама, която да му готви и да му прави hawk tuah.

По-скоро ще е някоя над 45 г, той ще прави пържоли и ще й поднася храна и ще се грижи за розичката й,

Днес модерните жени не шетат и са едоистки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не съм казал, че ви мразя. През годините съм имал много приятелки и в момента имам.

Казвам какви ги вършите на срещите: правите номера, не си давате GSM, идвате в неугледен вид, все да ви черпим, накрая и едно благодаря няма, и по ресторанти ви водим и не показвате сърдечно и топло човешко отношение! Мога още да пиша, но е време за почивка.
      Ми аз ги правя тези работи и нямам проблеми с другия пол. Замисли се дали нещо при селекцията на жени не е наред при теб не при тях.
      Last edited by Selena2024; 30.06.2024, 09:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Евго, първо трябва да определиш кой си. Тази неприязън към жените си е чиста ментална конструкция в твоята глава.

Не е световна трагедия, че може да се окажеш на другия бряг. Има си решения. Обаче да си ни риба ни рак не прави нещата Ок, брат.

Време е да пораснеш вече.
        Не съм казал, че ви мразя. През годините съм имал много приятелки и в момента имам.

Казвам какви ги вършите на срещите: правите номера, не си давате GSM, идвате в неугледен вид, все да ви черпим, накрая и едно благодаря няма, и по ресторанти ви водим и не показвате сърдечно и топло човешко отношение! Мога още да пиша, но е време за почивка.

Коментар

Жените от онази история наистина са били кифли, макар и гладни в онази вечер.

Двамата мъже са симпатични, спортуват и държат на външния си вид като мен. И са ми споделяли лични неща.

Понеже ти е интересно, не съм спал с мъж, защото не е редно и не ме кефи.

Хич не ме интересува.
          Твоя си работа.

Коментар

Двамата мъже са симпатични, спортуват и държат на външния си вид като мен. И са ми споделяли лични неща.

Евго, първо трябва да определиш кой си. Тази неприязън към жените си е чиста ментална конструкция в твоята глава.

Не е световна трагедия, че може да се окажеш на другия бряг. Има си решения. Обаче да си ни риба ни рак не прави нещата Ок, брат.

Време е да пораснеш вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Евго, ЕВГООУ, какво общо има това с разговорите в темата.

Аз не си правя шеги, а съм абсолютно сериозен. Ако ти не осъзнаваш реалността трябва няко да ти я каже. Вчера ти написах един пост, подмина го, а това е начинът.

Коментар

Да ти кажа, общата ни позната от Варна е кисела магарица.

Не е кой знае какво, не е млада, но не можа нищо да стане с нея.

Не си прави шеги на мой гръб, ако може,
                Евго, ЕВГООУ, какво общо има това с разговорите в темата.

Аз не си правя шеги, а съм абсолютно сериозен. Ако ти не осъзнаваш реалността трябва няко да ти я каже. Вчера ти написах един пост, подмина го, а това е начинът.

Коментар

Е и ти не си уелският принц сега. Как път една не ти хареса?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

.......и пак мъжете симпатяги, а жените кифли....
                    Евго, признай пред себе си и успокой съзнанието си, така животът ти ще е по-лесен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Може пък и такова да е.Съмняваш ли се в мен?
                      Неееее

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Кога да очакваме това събитие от галактическа/галактикова/галактичната величина?
                        Може пък и такова да е.Съмняваш ли се в мен?

Коментар

не е селенка това
                          Трай де. Недей разваля веселбата. Аз съм и още как - в пълно бойно снаряжение. Едно е нацелил, на плаж съм, пия си бирката и Ви се радваме тука тайфата

Коментар

кога кумува на евго

СелЕнка да те налази. Горкия евго
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

2-ма симпатяги от Русе отиват на лов в нощно заведение.

При тях идват 2 провинциални кифлички. Казали им, че са гладни и мъжете им поръчали храна.

После пили малко и се разпределили: мъж +жена, мъж + жена и се прибрали вкъщи. Несемейният пич бил обран на дребно, а семейният не се разбира с жена си и си живее весело като ерген. Те не лъжат и също говорят за меркантилността и номерата на жените.
                              .......и пак мъжете симпатяги, а жените кифли....
                              Евго, признай пред себе си и успокой съзнанието си, така животът ти ще е по-лесен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Като дойда в София, ако въобще стане,ще има много за разправяне.
                                Кога да очакваме това събитие от галактическа/галактикова/галактичната величина?

Коментар

Working...
                                X