IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не, бре! Късмет съм извадила, че не е тесногръд и с манталитет от края на 19 и началото на 20 век.

П.П. За какво му е да иска ДНК, когато синът ми е точно негово копие, с изключение на очите. Те пък са с цвят, точно като на неговата майка, лека й пръст.
    Тогава защо ме репликираш?Аз казах, че познатият на Лорда трябва да си направи тест за бащинство,щото жена му ходела на почивки и екскурзии без него.
    А не че всички мъже трябва да си правят такъв тест.Така както се включи излиза, че и ти си такава, щом реагира по този начин.
    Ако бъдещата ти снаха ходи по екскурзии и почивки без сина ти няма ли да го посъветваш същото?Или ще съветваш снаха ти да пали свещи?

Коментар

Не, бре! Късмет съм извадила, че не е тесногръд и с манталитет от края на 19 и началото на 20 век.

П.П. За какво му е да иска ДНК, когато синът ми е точно негово копие, с изключение на очите. Те пък са с цвят, точно като на неговата майка, лека й пръст.
      Yessss и аз така!

Между другото четем форума и понякога всички сме неповторими

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Свещ ще палиш,,щото съпруга ти не иска ДНК тест ли?
        Има едно американско предаване като нашият "Съдебен спор",в което бащи оспорват бащинството на децата си.Правят им ДНК тест за бащинство.В един случай се оказа, че и 4-е деца не са от съпруга.

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

И това е вариант, но мисълта ми беше относно реализацията - дали ще е на дискотека, или "ще отиде на работа", а се окаже, че си е взела отпуск...начини безброй. Почне ли много да го мисли човек, най-много да превърти играта.
          На жените много им личи като изневеряват.Трябвя да си пълен балък да не ги усетиш или нарочно да се правиш,че не забелязваш.Има и такива случаи-един приятел оправяше една, с която мъжът й не правил секс и се е досещал,че му кръшка,но не го е правил на проблем. Всякакви путьовци има.
          Има естествено и другият вариант-непредизвикана ревност.Имам такива роднини,като мъжът е луд ревнивец.Това е болестно състояние.
          Last edited by Vergil1975; 31.07.2024, 20:20.

Коментар

Не е толкова лесно като човек е женен. От опит ти го казвам .Докато ако иде на дискотека, много я знае доколко часа е била там.
            И това е вариант, но мисълта ми беше относно реализацията - дали ще е на дискотека, или "ще отиде на работа", а се окаже, че си е взела отпуск...начини безброй. Почне ли много да го мисли човек, най-много да превърти играта.

Коментар

То пък щото, ко не я пусне, нема да му закачи рогите.

Тръгне ли водата, нема спирка, докато някой майстор не уплътни хубаво.
              Не е толкова лесно като човек е женен. От опит ти го казвам .Докато ако иде на дискотека, много я знае доколко часа е била там.

Коментар

Ъхъ! Най-добре в две различни лаборатории.
                Отивам в най-близката църква, да запаля свещ и да благодаря на Бог, че не съм спала, когато съм избирала съпруг.
                Наздраве!

Свещ ще палиш,,щото съпруга ти не иска ДНК тест ли?
                Има едно американско предаване като нашият "Съдебен спор",в което бащи оспорват бащинството на децата си.Правят им ДНК тест за бащинство.В един случай се оказа, че и 4-е деца не са от съпруга.

Коментар

Е нали сам казваш, че по дискотеките жени забивали млади мъже.Значи мъжете им са тъпи,щом ги пускат сами по дискотеки.
                  То пък щото, ко не я пусне, нема да му закачи рогите.

Тръгне ли водата, нема спирка, докато някой майстор не уплътни хубаво.

Коментар

Отивам в най-близката църква, да запаля свещ и да благодаря на Бог, че не съм спала, когато съм избирала съпруг.
                    Наздраве!

Добре е, че не си спала (била си отпочинала от предходни нощни купони)...

Жената поне трябва да имитира оргазми и да внимава за доказателствата за "първия" път. Някъде много се държи на "доказателствата"... Това рядко се получава, ако тя спи (вкл. и особено, когато "избира" съпруг)

Не ми благодарете за откровенията.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

От личен опит знам, че това е лоша идея. Защо ли? Ми бях студент - пишлеме на 20 години, тренирах, атлетичен. Работех на рецепция в хотел в Слънчака щот знаех английски и малко руски. Ударих, мисля, че бяха 8 парчета - основно МИЛФ-ове от братска Русия. Това за 4 месеца работа. После никога не повторих този рекорд, дори не съм и бил близо.
                      Повечето бяха женени, с малки деца. Повечето сами идваха. Мъжете им ги бяха пуснали сами с децата. Имаше и много хубави. Абе направо голям келепир ударих това лято.
                      Посрещах ги още от летището, с микробус, направо от самолета. И като им вкараш по някой комплимент се разтапяха. С една имах много див секс. Такава жена повече не съм срещал в живота си. Опита от такова преживяване се помни цял живот! Сега като се замисля ми изглежда много сюрреалистично цялото това нещо, дори някой път се хващам да си мисля - абе аджеба аз ли бях тоя пич?!

Така, че НИКОГА не пускайте жените си сами на море!
                      Къф келипир , келипиро е бил за рускините да апнат агнешко.

Коментар

Да си направи ДНК тест за бащинство.
                        Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз имам колега, който си пуска жената по почивки в чужбина с приятелки от 5 години, а той самия работи извънредно за повече кинти, добре ли е? Имат малко дете...
                          Да си направи ДНК тест за бащинство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз имам колега, който си пуска жената по почивки в чужбина с приятелки от 5 години, а той самия работи извънредно за повече кинти, добре ли е? Имат малко дете...
                            От личен опит знам, че това е лоша идея. Защо ли? Ми бях студент - пишлеме на 20 години, тренирах, атлетичен. Работех на рецепция в хотел в Слънчака щот знаех английски и малко руски. Ударих, мисля, че бяха 8 парчета - основно МИЛФ-ове от братска Русия. Това за 4 месеца работа. После никога не повторих този рекорд, дори не съм и бил близо.
                            Повечето бяха женени, с малки деца. Повечето сами идваха. Мъжете им ги бяха пуснали сами с децата. Имаше и много хубави. Абе направо голям келепир ударих това лято.
                            Посрещах ги още от летището, с микробус, направо от самолета. И като им вкараш по някой комплимент се разтапяха. С една имах много див секс. Такава жена повече не съм срещал в живота си. Опита от такова преживяване се помни цял живот! Сега като се замисля ми изглежда много сюрреалистично цялото това нещо, дори някой път се хващам да си мисля - абе аджеба аз ли бях тоя пич?!

Така, че НИКОГА не пускайте жените си сами на море!
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Е кой мъж ще си пусне жената сама на дискотека?Тук не говорим за необвързани,а за изневеряващи.

Коментар

Този, който има добри информатори.

Майтапа настрана, ама ако ходенето на дискотека беше повод за изневяра...
                                Е нали сам казваш, че по дискотеките жени забивали млади мъже.Значи мъжете им са тъпи,щом ги пускат сами по дискотеки.

Коментар

Working...
                                X