IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

По търговско право е един от най-добрите, ученик на Витали Таджер.

И ако знаеш, че пише 3-ки на поразия, ако студентите дрънкат глупости,
    По търговско право светило бих нарекъл Калайджиев.

Провери, ако ти се занимава, преди години по повод драмата с прехвърлянето акциите на Левски, Гержиков беше говорил глупости, после се извиняваше в ефир.

Коментар

Чакай бре, ако дрънкат глупости не са ли за 2ки?
      Нали беше светило?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Той пък е едно светило.

Коментар

15-20 000 евро

По мое време нямаше такси, после ги въведоха, но за новите студенти.

Като качество, образованието беше добро, тормозеха ни да учим, един колега викаше: "Тия са решили да ни уморят".

Та аз съм слушал лекции на Проф. Герджиков и още няколко светила,
          Той пък е едно светило.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

А колко е пазарната оценка на тази стая?
            15-20 000 евро

По мое време нямаше такси, после ги въведоха, но за новите студенти.

Като качество, образованието беше добро, тормозеха ни да учим, един колега викаше: "Тия са решили да ни уморят".

Та аз съм слушал лекции на Проф. Герджиков и още няколко светила,

Коментар

Те последните 20 години почти всички дипломи са срещу заплащане
              Неприятното за него е, че трябва да има много стаж, който не се заплаща, а той за такива неща се е научил да ползва БЕЗПЛАТНИТЕ съвети в нета...

... и е ясно: какво е казал, ...а каква е действителната ситуация..., а какви интерпретации ще чуе..., а как ще си ги разтълкува... (толкова разминавания могат да се получат...)...

Той пък откъде да знае, че и при образованието - трудът се заплаща?!? Има-няма на всеки 20 години правят някакви промени! Постоянен стрес!

Как човек да се концентрира върху личния си живот?

Коментар

Аз бях отличник, по държавна поръчка. Само в магистратурите се плащаше малко.
                По държавна поръчка за бакалвър доколкот си спомням имаше такси,макар и малки

Коментар

Ами те всики които си плащат таксата са отличници бре

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мне. Не четеш задълбочено ти. Една испанка е имало по бикини. Гледала си е предимно бикините, ама нашият не я е заприказвал, дип, че е испаноговорящ.

То сега около ЦУМ е пълно с групи. Викам един гид да стане и е уреден. Ще ги лъготи за Сердика/София и е вътре в играта
                    Много добра идея.Обаче е много образован и не знам дали ще работи толкоз неквалифицирана работа.
                    Last edited by nradev1111; 22.08.2024, 15:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Мога да се разбера само с едни от наследниците, а то трябва с всички.

С дядото не мога да се разбера, защото е злобен и има склонност да не си оправя нещата овреме.

Винаги има вариант чрез Общината да поискам да се узакони.
                      А колко е пазарната оценка на тази стая?

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

За Евго всички са недобросъвестни. Евго винаги е изправната страна.

Лошо няма - ако така усеща нещата.

По тая логика има един - единствено правилен ход, за да докажеш, че си изправната страна. Завежда съдебно дело и доказва своята убеденост в правотата си. И това е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН СЪВЕТ! Единствената му възможност да СИ докаже, че е прав.

Иначе - тук може всеки ден да "доказва" на всички как едни хора го рекетират с пари, но това няма да промени ситуацията относно казусите му.

Разбира се, самият Евго има СЕРИОЗНИ съмнения в това, че ТУК поставя и защитаеа изправната теза.

По същата причина не отива и при нотариуса с представителя на изправната страна. Има нормативни документи и закони, които нотариусите- по силата на своите служебни задължения добре познават.

Евго е висшист, който БИ ТРЯБВАЛО добре да разбира това и той го разбира, НО... НЕ може да проумее как той - висшистът (с пари!) може да бъде неизправната страна (вън от закона), а някакъв "простак" може да има своите законни основания в конкретен казус.

И - разбира се - че Кадастърът е "виновен", но подобна убеденост СРЕЩУ НЕИЗПРАВНАТА СТРАНА се доказва в Българския съд.

(Иначе - Евго "благородно" завижда на юристите в тоя форум, но никога не е късно да вземе още една диплома - срещу заплащане, разбира се..., КОЛКОТО И БОЛЕЗНЕНА ДА Е ПОСЛЕДНАТА ТЕЗА!...)

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Слуша той, дръжки.....
                            ако слушаше може и да беше задомен вече....

ПП: човек пиши по кратки чаршафи, че ме заболява главата докато стигна края

Слуша те той, слуша!

Ама ти не му даваш правилни съвети, за да те послуша! Все пак живеем в 21-век. ..

ГоворИ му по-често за фитнес-инструктори, фитнес-манЯци, за красиви мъже. Ще те послуша.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Видях аз, ама за 20 дни само толкоз ли?
                              Че да не е малко??? Руски не знаел. Трагедия …

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мне. Не четеш задълбочено ти. Една испанка е имало по бикини. Гледала си е предимно бикините, ама нашият не я е заприказвал, дип, че е испаноговорящ.
                                Видях аз, ама за 20 дни само толкоз ли?

Коментар

Working...
                                X