IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
    [/B]

За затвора на ума ти говоря. Изгледай ето този филм:

https://youtu.be/zZih3CIkwQU?si=JGEa1CBlBJ9nV33e

В колодите Таро има една карта - осмица мечове. Символизира психологическо състояние, в което умът се движи в кръг и не намира изход.

Твоят ум е зациклил с остарелите и невинаги верни еснафски идеи на мама.

От един момент нататък обаче човек трябва малко да се погледне и от страни. Успех!

Дано го разбереш филма. Вкоренените в ума ни остарели или погрешни идеи са вредни.
    Аз сънувам страхотни филми. Ама някакси са недовършени или пълен мишмаш. Появяват се сюжети, места, картини, после изчезват после пак се появяват все едно минаваш през врата в нови светове ама всеки път не знаеш какво има зад вратата. И като се повтавя уж познат свят а различен. Знакови неща на нещо - урок, познание ЛИПСВА на негово място друго учение, разбиране за живота.
    Търся изкуствен интелект да ми ги записва че си спомням много малко - 2-3 итерации макс, а имам чувството че са поне 20-30
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

От 15 г живея самостоятелно, не знам за какво говориш.
      Забравил си, че говореше тук със снизхождение и дори с насмешка за твой познат, който "вземал в къщи готова храна".

Мама (която живее отделно) - всеки ден ли ти носи домашно приготвената от нея - храна? Може би тя пазарува? Или - ти пазаруваш всеки ден след работа, а тя идва сутринта, за да ти приготви храната ("домашно приготвената), докато ти си на работа?

Много е трудно човек "да живее самостоятелно" по този начин, нали?

Все пак не разбрах, какво имаш против готовата храна в заведенията? Толкова беше щастлив от факта, че имаш "домашно приготвена храна", а онзи, за когото говореше (назад в темата) - "как така можел да разчита на готова храна"?

Тая твоя майка - съвсем през просото го е подкарала.. Как може да остави сина си на "готова храна" - без да е "домашно приготвена" ... и така да се охарчва!

Коментар

За затвора на ума ти говоря. Изгледай ето този филм:

https://youtu.be/zZih3CIkwQU?si=JGEa1CBlBJ9nV33e

В колодите Таро има една карта - осмица мечове. Символизира психологическо състояние, в което умът се движи в кръг и не намира изход.

Твоят ум е зациклил с остарелите и невинаги верни еснафски идеи на мама.

От един момент нататък обаче човек трябва малко да се погледне и от страни. Успех!

Дано го разбереш филма. Вкоренените в ума ни остарели или погрешни идеи са вредни.

Коментар

Тебе, приятелю, те е малко страх. Ти си консервативен разумен плъх. Виж Мирчо е по-смел ама му изигра зъл коварен номер гадната болест. Ботльо е стиснат циник. Пинокчо засенчва Салвадор дали по много показатели, докато Евго бая е зациклил в епохата на мама.

Аранките, приятелю, не са в магазина

Коментар

През 2010 -2014 г. баба ми и негова майка призна и каза: "Вие толкова години се оплаквате от него, ама то всичко верно било!", мисля, че няма нужда от коментар.

През 90-те години ми е подарявал за нова година непечеливш билет от лотарията, черно бял евтин телевизор за стаята ми, пари ми е давал много рядко и малко, гледаше да мине икономично винаги, въпреки че в периода 1994 -2003 имаше пари.
            .......

Разбира се, че ЗА ЧОВЕК КАТО ТЕБ има необходимост от коментар.

"Толкова години СТЕ СЕ "ОПЛАКВАЛИ" ..(И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ!) - от вашия благодетел! Човекът, който е бил причината за ТВОЕТО лично богатство ДНЕС. Баси злобарите!

След като човека вече го няма - какво очакваш да каже "баба ти и негова майка"? Тя е ПОД ВЛИЯНИЕ НА МНЕНИЕТО НА ХОРАТА, КОИТО ВЕЧЕ СА ПОЛУЧИЛИ ПРАВОТО ДА СЕ РАЗПОРЕЖДАТ С НЕДВИЖИМОТО ИМУЩЕСТВО, за което тия хора НЯМАТ НИКАКЪВ ПРИНОС!

Ако тази възрастна жена имаше възможността да управлява семейното имущество - щяхте да Й ЛИЖЕТЕ ПОДМЕТКИТЕ, а не да я принуждавате (индиректно) - да се "съгласява" с мнението на мама, с което и Евго е в пълен синхрон...

Откъде пък дядото да е знаел, че Евго иска печеливш билет, за да му избере точно такъв!

Иначе - и цветните телевизори бяха дефицитни, а Евго е имал големи изисквания! Защо не си си купил сам - щом си имал пари? Би могъл да получиш похвала от дядо си за това, че вече си "самостоятелен!

Евго, затънал си в разни дребнави тъпотии, които нямат никакво значение, но те "оправдават" само в твоите очи за злобата, която таиш към хората, които са ти оставили МНОГО НЕДВИЖИМИ ИМОТИ!

Най-вероятно завиждаш на хората, които живеят от средства, получени при отдаване на имоти (в другата тема). Е, не си такъв инвеститор като тях. Старай се повече и може би ще ти се получи. Гледай напред. Миналото и злобата те демотивират и губиш време в глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Да, да, кошницата на Аранка е за мен.
              Когато ме поканиш в Париж на кафе/шампан и то преди арабелите окончателно да са развалили атмосферата на хубавия град, тогаз ще си разглеждаме кошниците

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мисля, че само пинокчо оцеля след този пост
                Да, да, кошницата на Аранка е за мен.

Коментар

Тебе, приятелю, те е малко страх. Ти си консервативен разумен плъх. Виж Мирчо е по-смел ама му изигра зъл коварен номер гадната болест. Ботльо е стиснат циник. Пинокчо засенчва Салвадор дали по много показатели, докато Евго бая е зациклил в епохата на мама.

мисля, че само пинокчо оцеля след този пост
                  препоръка е

Коментар

променят се нещата
                    мирко минава на новите печеливши схеми
                    а аз има да обикалям магазина, докато омекне салама

Last edited by Selena2024; 27.09.2024, 21:06.

Коментар

Не знам. Ратко е предложил балкански вариант за замяна на ананаса, ама нещо много натуралистичен ми се чини. Пинокчо по го докарва на творчество, а Миро вече окончателно е оздравял. Все добри новини.

От месец само бачкам та много много не чета новини. Сега се зачетох и ви оставих. То май по-добре да не чета, щото голям сурреализъм тресе света. Мани, мани. По-добре да се пазаруват плодове
                      променят се нещата
                      мирко минава на новите печеливши схеми
                      а аз има да обикалям магазина, докато омекне салама
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Аз работя в строителството и си го развозвам в ръчната количка. Ако обектът е разграден, събирам субекти на оградата, любопитни да зърнат как върви строителството.
                        то сигурно си има код и за строителните маркети
                        въпроса е аранките, къде шетат
                        препоръка е

Коментар

• Не знам. Ратко е предложил балкански вариант за замяна на ананаса, ама нещо много натуралистичен ми се чини. Пинокчо по го докарва на творчество, а Миро вече окончателно е оздравял. Все добри новини.

От месец само бачкам та много много не чета новини. Сега се зачетох и ви оставих. То май по-добре да не чета, щото голям сурреализъм тресе света. Мани, мани. По-добре да се пазаруват плодове
                          Last edited by Selena2024; 27.09.2024, 20:44.

Коментар

сега като стана дума,
                            въртеше се преди време един клип, как една жена бута една количка
                            а един и надигна шлифера и започна да и помага с бутането
                            може и ананас да е возила в количката
                            ама кой това да гледа
                            Аз работя в строителството и си го развозвам в ръчната количка. Ако обектът е разграден, събирам субекти на оградата, любопитни да зърнат как върви строителството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Така не е интересно. Трябва да има тръпка, напрежение, да се прецени кой какъв ананас в чия кошница иска да сложи.Тарикати са тия испанци.
                              сега като стана дума,
                              въртеше се преди време един клип, как една жена бута една количка
                              а един и надигна шлифера и започна да и помага с бутането
                              може и ананас да е возила в количката
                              ама кой това да гледа
                              препоръка е

Коментар

X