IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Двете "пропуснати" възможности - 1991 г. - от дядото и 1994 г. - от баща му - са СПЕЧЕЛЕНИ от Евго, вече около 15-годишен ученик, софиянец (!), комуто са създадени всички условия за живот и получаване на качествено образование. Това продължава и в следващите години. Животът в София също изисква средства, както и почивните- на вилиТЕ - на море и в "прованса"... Заплатите (дори в УБО) - не вярвам да са били огромни..., но родителите - едва ли са прахосвали парите си... Спестовността им в единствената по-голяма банка (каса) - е била възможна - и ВЕРОЯТНО Евго е получил една (или няколко) добри спестовни сметки ... Никак няма да повярвам, че мама не е заселила няколко хивядарки (на влог) - а те си бяха пари!..., а за тях можеха да се купуват жилища, НО ИМАШЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ от жилище- в 6-7-те групи...

Следваше преходния период, цените на големите апарти бяха около 30 К лв..., Някои хора (и майки) имаха спестени парички, но и издръжката на живота растеше... Дете - ученик. Деца - ученици... Образование, дрехи, храна ( достатъчно обилна...), книги (за нечии големи библиотеки), културни интереси и мероприятия, почивки през ваканции,... растящи сметки за домакинствата...

В такава обстановка са се изграждали характерите на бъдещите.... КОНСУМАТОРИ на събираното имущество...

Защо "ония" НЕ МИ КУПИХА ОЩЕ НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА? ВИНОВНИ СА, РАЗБИРА СЕ! И за какво са виновни? За това, че са създали и отглеждали НОВОТО "КАЧЕСТВО", което сега ГИ ОТРИЧА?!? АЙ СИК....

ДЛЪЖНИ СМЕ да бъдем благодарни на нашите родители! Наистина са се спрсвяли в трудните условия, в които са живели. Всяко време поставя СВОИТЕ препятствия пред хората. Факт е, че всеки търси и намира свои решения.

ТолкоЗ!

.
    Въпреки че мина много време, все още си спомянм тези 2 случки и последно ги коментирам.
    Last edited by Evgo; 20.09.2024, 14:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

....и ти след 30 и кусур години ннеможеш да го преживееш и забравиш?!?
      Не е добре за здравето толкова да го мислиш. Пари се изкарват, имоти се купуват....
      Двете "пропуснати" възможности - 1991 г. - от дядото и 1994 г. - от баща му - са СПЕЧЕЛЕНИ от Евго, вече около 15-годишен ученик, софиянец (!), комуто са създадени всички условия за живот и получаване на качествено образование. Това продължава и в следващите години. Животът в София също изисква средства, както и почивните- на вилиТЕ - на море и в "прованса"... Заплатите (дори в УБО) - не вярвам да са били огромни..., но родителите - едва ли са прахосвали парите си... Спестовността им в единствената по-голяма банка (каса) - е била възможна - и ВЕРОЯТНО Евго е получил една (или няколко) добри спестовни сметки ... Никак няма да повярвам, че мама не е заселила няколко хивядарки (на влог) - а те си бяха пари!..., а за тях можеха да се купуват жилища, НО ИМАШЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ от жилище- в 6-7-те групи...

Следваше преходния период, цените на големите апарти бяха около 30 К лв..., Някои хора (и майки) имаха спестени парички, но и издръжката на живота растеше... Дете - ученик. Деца - ученици... Образование, дрехи, храна ( достатъчно обилна...), книги (за нечии големи библиотеки), културни интереси и мероприятия, почивки през ваканции,... растящи сметки за домакинствата...

В такава обстановка са се изграждали характерите на бъдещите.... КОНСУМАТОРИ на събираното имущество...

Защо "ония" НЕ МИ КУПИХА ОЩЕ НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА? ВИНОВНИ СА, РАЗБИРА СЕ! И за какво са виновни? За това, че са създали и отглеждали НОВОТО "КАЧЕСТВО", което сега ГИ ОТРИЧА?!? АЙ СИК....

ДЛЪЖНИ СМЕ да бъдем благодарни на нашите родители! Наистина са се спрсвяли в трудните условия, в които са живели. Всяко време поставя СВОИТЕ препятствия пред хората. Факт е, че всеки търси и намира свои решения.

ТолкоЗ!

.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не знам какво точно се случва в спалнята и кога. Но 3 двойки са се рендосвали със сигурност там,
        Eее бива ли така, как няма да знаеш....та това е твой имот, какъв стопанин си ти? Редно е да ги пита, колко често скърцат пружините и ако прекаляват да вдигнешщ наема, че леглото ще се амортизира и ще трябва подмяна. Не са хубави тези работи..

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

в такава спалня пружината трябва често да поскръцва
          за пинокио. помниш, когато лисицата го накара да си посади парите, нали
          от тогава е доста потаен и не споделя
          Не знам какво точно се случва в спалнята и кога. Но 3 двойки са се рендосвали със сигурност там,

Коментар

В спалнята е с много нежни тапети, бели с малки рози (тапетите са внос от Русия), а в хола и коридора е с тапети с розови и лилави цветя (по-едри). Кухнята е с латекс.

Мен ми е интересно Пинокьо да разкаже за себе си, защо все в портфейла му гледат, той какъв е по професия и дали се очаква скоро да дойде Ганка, която да е шетлива и добра,
            в такава спалня пружината трябва често да поскръцва
            за пинокио. помниш, когато лисицата го накара да си посади парите, нали
            от тогава е доста потаен и не споделя
            препоръка е

Коментар

е, дай неко снимка да видим дизайна
              В спалнята е с много нежни тапети, бели с малки рози (тапетите са внос от Русия), а в хола и коридора е с тапети с розови и лилави цветя (по-едри). Кухнята е с латекс.

Мен ми е интересно Пинокьо да разкаже за себе си, защо все в портфейла му гледат, той какъв е по професия и дали се очаква скоро да дойде Ганка, която да е шетлива и добра,

Коментар

Аз съм сложил тапети само на наемателите, обаче съм подбрал нещата много добре. Да е в един стил, да не е претрупано, да има нови неща. И все пак си ползвам здрави мебели от миналото,

На мъжете не се харесва интериора, но жените го харесват и го наемат. Навремето една учителка по рисуване ми каза: "Имаш много хубаво усещане за цветове".

От къде намираш твоите гостенки (Златка, Мара, Наташа и Оля)?
                е, дай неко снимка да видим дизайна
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Няма, защото дойдат, рендосам ги едно убаво, посипят пода с дървени трици и си тръгнат. Затънал съм в трици, полепнали са по миглите ми и мигам на парцали в напразно очакване най-накрая някоя дървена Ганка да дойде да помете. Няма и няма, гледат в порфейла ми, а той, и той - дървен, можеш само да заковеш с пирон на него някоя нова столевка, от инфлационните, с които да напълниш една торбичка от Фантастико с био круши. Или две ролки тапети като твоите, да облепя с тях банцига на майстор Джепето.

От къде намираш твоите гостенки (Златка, Мара, Наташа и Оля)?
                  Last edited by Evgo; 19.09.2024, 17:13.

Коментар

Нали мечтаеше за дървена Ганка? И казваше, че и при теб няма.
                    Няма, защото дойдат, рендосам ги едно убаво, посипят пода с дървени трици и си тръгнат. Затънал съм в трици, полепнали са по миглите ми и мигам на парцали в напразно очакване най-накрая някоя дървена Ганка да дойде да помете. Няма и няма, гледат в порфейла ми, а той, и той - дървен, можеш само да заковеш с пирон на него някоя нова столевка, от инфлационните, с които да напълниш една торбичка от Фантастико с био круши. Или две ролки тапети като твоите, да облепя с тях банцига на майстор Джепето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Двете пропуснати възможности са от 1991 (на дядо ми) и 1994 г (на баща ми) и не са през социализма.

"Ограничили" са се да ти оставят САМО 5-6 имота - в София и около нея, защото не са искали да претендираш, че си "инвеститор - намбър уан" У форума....

Така де, вече си свободен да купуваш колкото искаш, а не да разчиташ на връзките на твоите предци (в УБО) - които виждаме колко "уважаваш" днес.

Много са ти оставили!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не е добре за здравето толкова да го мислиш. Пари се изкарват, имоти се купуват....
                        Така е, но той ми рови в нещата и аз отговарям.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Двете пропуснати възможности са от 1991 (на дядо ми) и 1994 г (на баща ми) и не са през социализма.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

И как си ги "хранил" сине майчин, като си им дал "щедър" заем?
                            Остави, остави …

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Затова си завил ти по лекия път.
                              Срамна работа няма
                              но най-добре е, когато съчетаеш хобито си с работата
                              като при теб
                              хем общуваш с мустакати източни непознати
                              хем и по някоя дребна пара ти дават
                              препоръка е

Коментар

нашите спряха да ми дават джобни когато бях на 16
                                хранеха ме, плащаха сметки и понякога ми купуваха дрехи
                                баща ми ми дадваше няколко месеца дребни пари след казармата
                                и орева света, че му поисках пари за море на 21г
                                и дотам, май френд.
                                и никога не съм се оплаквал от това.
                                и никога не съм очаквал повече.
                                ако ме разбираш
                                Затова си обърнал резбата и си завил по лекия път.
                                Срамна работа няма
                                Last edited by danetha; 19.09.2024, 14:28.

Коментар

Working...
                                X