Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
....и ти след 30 и кусур години ннеможеш да го преживееш и забравиш?!?
Не е добре за здравето толкова да го мислиш. Пари се изкарват, имоти се купуват....
Следваше преходния период, цените на големите апарти бяха около 30 К лв..., Някои хора (и майки) имаха спестени парички, но и издръжката на живота растеше... Дете - ученик. Деца - ученици... Образование, дрехи, храна ( достатъчно обилна...), книги (за нечии големи библиотеки), културни интереси и мероприятия, почивки през ваканции,... растящи сметки за домакинствата...
В такава обстановка са се изграждали характерите на бъдещите.... КОНСУМАТОРИ на събираното имущество...
Защо "ония" НЕ МИ КУПИХА ОЩЕ НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА? ВИНОВНИ СА, РАЗБИРА СЕ! И за какво са виновни? За това, че са създали и отглеждали НОВОТО "КАЧЕСТВО", което сега ГИ ОТРИЧА?!? АЙ СИК....
ДЛЪЖНИ СМЕ да бъдем благодарни на нашите родители! Наистина са се спрсвяли в трудните условия, в които са живели. Всяко време поставя СВОИТЕ препятствия пред хората. Факт е, че всеки търси и намира свои решения.
ТолкоЗ!
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не знам какво точно се случва в спалнята и кога. Но 3 двойки са се рендосвали със сигурност там,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
в такава спалня пружината трябва често да поскръцва
за пинокио. помниш, когато лисицата го накара да си посади парите, нали
от тогава е доста потаен и не споделя
Коментар
-
В спалнята е с много нежни тапети, бели с малки рози (тапетите са внос от Русия), а в хола и коридора е с тапети с розови и лилави цветя (по-едри). Кухнята е с латекс.
Мен ми е интересно Пинокьо да разкаже за себе си, защо все в портфейла му гледат, той какъв е по професия и дали се очаква скоро да дойде Ганка, която да е шетлива и добра,
за пинокио. помниш, когато лисицата го накара да си посади парите, нали
от тогава е доста потаен и не споделяпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, дай неко снимка да видим дизайна
Мен ми е интересно Пинокьо да разкаже за себе си, защо все в портфейла му гледат, той какъв е по професия и дали се очаква скоро да дойде Ганка, която да е шетлива и добра,
Коментар
-
Аз съм сложил тапети само на наемателите, обаче съм подбрал нещата много добре. Да е в един стил, да не е претрупано, да има нови неща. И все пак си ползвам здрави мебели от миналото,
На мъжете не се харесва интериора, но жените го харесват и го наемат. Навремето една учителка по рисуване ми каза: "Имаш много хубаво усещане за цветове".
От къде намираш твоите гостенки (Златка, Мара, Наташа и Оля)?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Няма, защото дойдат, рендосам ги едно убаво, посипят пода с дървени трици и си тръгнат. Затънал съм в трици, полепнали са по миглите ми и мигам на парцали в напразно очакване най-накрая някоя дървена Ганка да дойде да помете. Няма и няма, гледат в порфейла ми, а той, и той - дървен, можеш само да заковеш с пирон на него някоя нова столевка, от инфлационните, с които да напълниш една торбичка от Фантастико с био круши. Или две ролки тапети като твоите, да облепя с тях банцига на майстор Джепето.
От къде намираш твоите гостенки (Златка, Мара, Наташа и Оля)?Last edited by Evgo; 19.09.2024, 17:13.
Коментар
-
Нали мечтаеше за дървена Ганка? И казваше, че и при теб няма.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Двете пропуснати възможности са от 1991 (на дядо ми) и 1994 г (на баща ми) и не са през социализма.
"Ограничили" са се да ти оставят САМО 5-6 имота - в София и около нея, защото не са искали да претендираш, че си "инвеститор - намбър уан" У форума....
Така де, вече си свободен да купуваш колкото искаш, а не да разчиташ на връзките на твоите предци (в УБО) - които виждаме колко "уважаваш" днес.
Много са ти оставили!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
....и ти след 30 и кусур години ннеможеш да го преживееш и забравиш?!?
Не е добре за здравето толкова да го мислиш. Пари се изкарват, имоти се купуват....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Двете пропуснати възможности са от 1991 (на дядо ми) и 1994 г (на баща ми) и не са през социализма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
И как си ги "хранил" сине майчин, като си им дал "щедър" заем?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Затова си завил ти по лекия път.
Срамна работа няма
като при теб
хем общуваш с мустакати източни непознати
хем и по някоя дребна пара ти даватпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениенашите спряха да ми дават джобни когато бях на 16
хранеха ме, плащаха сметки и понякога ми купуваха дрехи
баща ми ми дадваше няколко месеца дребни пари след казармата
и орева света, че му поисках пари за море на 21г
и дотам, май френд.
и никога не съм се оплаквал от това.
и никога не съм очаквал повече.
ако ме разбираш
Срамна работа нямаLast edited by danetha; 19.09.2024, 14:28.
Коментар
Коментар