Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ееее, що?
Тук сме си другарчета , па и с тия приказки дето си слушал , имаш и опит. Добър разказвач си /ще
До момента съм работил предимно с жени и ги предпочитам пред мъжете колеги. Мъж колега е хубаво, ако сте на един акъл и имате общи интереси (да ходите по баровете след работа).
Тоя уикенд се сисъпах от работа: боядисах си остъкления балкон, избърсах си прозорците, излъсках паркета с препарат за дърво. Изпрах пердетата.
И в момента ми е свежо и мирише на чисто и с лек аромат на люляк,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Търся, но не мисля всичко да разказвам тук.
Тук сме си другарчета , па и с тия приказки дето си слушал , имаш и опит. Добър разказвач си /ще
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Евго не търси ! Той е просто статистик
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВъпросната двойка са готини, уважават се и не си изневеряват.
С изключението че не държа да не ми изневери или аз да не и изневеря, а като го направи някой от нас или просто го помисли, да сподели с връзката си че птицата е политнала на другаде, може би.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мачу Пикчър Разгледай мнение
Евго слуша, търси и може би поема. Фнюмай!
Коментар
-
Аз също съм ходил на фитнес и понеже там бяхме на едни години, много от мъжете си се преобличаха голи свободно.
Когато някой е доста по-голям от масата или пък е младичък, е нормално да се притеснява. А ако си много надарен, може тенденциозно да се перчиш,
Хайде малко и за жените,
конкретно българките са станали хитри лисици и гледат да се пласират скъпо и на богато.
И са се научили да говорят неща, които се харесват на мъжете: че били много влюбени, че са били до сега само с 2-ма мъже и че още малко и са готови за голямата стъпка. Нито са много разкрепостени, нито са много палави, а като домакини са пълна скърб (тези 18-40 г).
Има и свестни жени, но са по-рядко.
- 1 like
Коментар
-
Евго слуша, търси и може би поема. Фнюмай!
А пък в моя квартал има едно момче на 30 г.
Когато е бил на 17-18 г. си хваща приятелка и той вероятно я е направил жена.
Наскоро се ожениха, имат и дете. Това е правилния начин според мен. Жалко, че рядко се случва така по алгоритъм.
Въпросната двойка са готини, уважават се и не си изневеряват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
ми тъй си говоря най - общо и по принцип само .... наблюдения дет съм имал по света за туй за онуй за жените .....никой не съветвам бе пич не ми плащат , я , то ако даваха кинти може и бюро за консултации да отворя ....
Коментар
-
Бате не му говори ангро и то от последна инстанция.
Немалко рускини, тръгнали по света, са за мен най-долните женски екземпляри, които съм срещал, особено сред красивите.
Недей да съветваш най - общо някой индивид, например Евго, особено Евго. Като го чета е прекалено доверчиво неопитен.никой не съветвам бе пич не ми плащат , я , то ако даваха кинти може и бюро за консултации да отворя ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеми то на жените такава им е природата да са хитри и лукави и да се пласират по най-високата тарифа и да играят всякакви игри и игрички, кво лошо има в това, а ? Играй и ти с тях ....
Така нямаш приятел отсреща, ами някой дето чака да сбъркаш.
По-добре е, да я спечелиш за съюзник в общото дело, показвайки и че тя е неповторима за тебе (така нейните постоянни притеснения за утрешния ден ще изчезнат, защото нейното оцеляване е свързано със мъжете) и тя ще отприщи своята енергия да работи за твоето (и вашето) благоденствие.
Много успели хора са имали верни и обичащи жени зад тях.
- 3 Харесвания
Коментар
-
американка не ти требва бегай бързо и далече от такива, те само за добър ден ще ти изсмучат банковата сметка
ся рускините са друг филм братле живял съм в Русия няколко години и ги знам кви са повечето, те имат друга психология и душевност, там все още се усеща недостига на мъже от ВСВ, а и руснаците са алкохолици ниедниТи ако не пиеш алкохол и живееш в Русия братко рускините ще се избият за теб вервай ми кво ти говоря. Сред рускините има огромна дива и брутална конкуренция щото нямат много мъже, сред българките няма такава конкуренция. По-добре руския отколкото западнячка, хиляди пъти по- добре, рускините в болшинството са си неверояатно красиви жени братко луда работа
Немалко рускини, тръгнали по света, са за мен най-долните женски екземпляри, които съм срещал, особено сред красивите.
Недей да съветваш най - общо някой индивид, например Евго, особено Евго. Като го чета е прекалено доверчиво неопитен.
Коментар
-
да семеен съм що питаш?
Коментар
-
Семеен ли си?
И аз съм чувал за рускини, още през соца разни български чичовци са ги уважавали.
През 90-те години баща ми също имаше приятелка рускиня и й беше ходил на гости.
Коментар
Коментар