IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Коя от всичките?

Ценя чувството ти за хумор, но - редно е да се концентрираш върху круиза на ТВОЯ ЖИВОТ: да поканиш Миро. Хващам бас, че няма да ти откаже!

Сериозен съм!
    Отрязала те е.

Миро си има жена.

Ако още е вдовица не е лоша идея. Или нещо пропускаш в разказа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

И не си я поканил на круиз?

Коя от всичките?

Ценя чувството ти за хумор, но - редно е да се концентрираш върху круиза на ТВОЯ ЖИВОТ: да поканиш Миро. Хващам бас, че няма да ти откаже!

Сериозен съм!

Коментар

Всеки може да разказва 1:1. Аз се ограничавам в онова, което смятам, че е възможно да се случи с Евго, но то е ясно, че дори на танци няма да тръгне, да не говорим за РИСКА от "обарването".

На Бота му вярвам. Както вярвам и, че ромът е умрял с усмивка на лицето, защото познаваЛ женската психика. Доста "скъпо" познание...

Най-малкото - Евго не е ром, за да бъде приложим подобен подход (от рома) като модел за подражание.

........

И аз, на млади години - имах колега, който обарваше дамите, а съпругата му беше стройна и красива - като капчица, работеха заедно - и никой нищо не можеше да му каже!

От 30-на години съпругата му е вдовица...

Истории - колкото искаш.

И не си я поканил на круиз?

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
          Ей, в сравнение със суровите мъжища тука съм некакво неспасяемо романтиче, речи-кажи неудачник, дееба.

Фалим, фалим, така и трябва, сигурно!

Аз се е требвало да приложа малко усилия, демек "Виж звездите! С теб идват и в гърдите ми (поетическо пресилване/преселване)"... некое подбрано цвете... некой цитат на любим афтур (често – оня партугалец... къ му беше името), ронещ се люляк... и само за едното ебане!

Не мога като вас да тропна по масата "Идвай и ште права да умиргаш, иначе изпускаш!".

Еее, една каза: "Ей, като паяк си! Чакаш аз да предложа, оплитайки ме!"
          Ебахме се. Тя бе ценена женска в бизнес-хайлайфа, и умна достатъчно като за жена.
          Не беше в България.

... Абе! Травальо ли беше, бе... Кавальо... Трухильо ли... не!
          Абе оня партугалец с 50-100 романа, бе!... Нимоа се сета.
          Бе тоя с Дон Хуан, бе!

Кастанеда! Намерих го по "дон хуан".
          Некъф несъществуващ вмирисан индиански шаман.

Всеки може да разказва 1:1. Аз се ограничавам в онова, което смятам, че е възможно да се случи с Евго, но то е ясно, че дори на танци няма да тръгне, да не говорим за РИСКА от "обарването".

На Бота му вярвам. Както вярвам и, че ромът е умрял с усмивка на лицето, защото познаваЛ женската психика. Доста "скъпо" познание...

Най-малкото - Евго не е ром, за да бъде приложим подобен подход (от рома) като модел за подражание.

........

И аз, на млади години - имах колега, който обарваше дамите, а съпругата му беше стройна и красива - като капчица, работеха заедно - и никой нищо не можеше да му каже!

От 30-на години съпругата му е вдовица...

Истории - колкото искаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
            Ей, в сравнение със суровите мъжища тука съм некакво неспасяемо романтиче, речи-кажи неудачник, дееба.

Аз се е требвало да приложа малко усилия, демек "Виж звездите! С теб идват и в гърдите ми (поетическо пресилване/преселване)"... некое подбрано цвете... некой цитат на любим афтур (често – оня партугалец... къ му беше името), ронещ се люляк... и само за едното ебане!

Не мога като вас да тропна по масата "Идвай и ште права да умиргаш, иначе изпускаш!".

Ебахме се. Тя бе ценена женска в бизнес-хайлайфа, и умна достатъчно като за жена.
            Не беше в България.

Бе тоя с Дон Хуан, бе!

Кастанеда е перуанец. Преплита ти се с Коельо, който е бразилец, който пък е от друг континент от бивша колония на Португалия. То май всичко ти се преплита на тебе

Португалец препоръчах аз малко по-долу.

Коментар

• Ей, в сравнение със суровите мъжища тука съм некакво неспасяемо романтиче, речи-кажи неудачник, дееба.

Не беше в България.

Бе тоя с Дон Хуан, бе!

Last edited by Turbolan; 12.05.2024, 17:26.

Коментар

Изобщо ромът НЕ знае какво "искат жените"! Нещо много си объркал рефрена тук!

Той "знае" други неща, предвид своята наглост. Знае, например, че медицинската сестра няма да потърси отговорност за действията му, защото "пази" авторитета на лечебното заведение, т.е. - зависима е от факта, че би могла да предизвика "сензация" с непредвидими последствия и за самата нея...

И ромчето - как беше - не е ли излязло живо? Защо ли така? Сложен казус!

Същото е положението и на момичето, което работи по приобщаващата програма за малцинствата. И тя е притисната от обстоятелствата - без работа, или - добре заплатена, при което трябва да премълчи даден инцидент, който може и да е преекспониран от рома...

Коя служителка, на която й искат да посети болен в болницата - би тръгнала срещу себе си? Но, иначе - така е "обсебена" от ромчето, че ще се подложи на тормоза на общността?

Раздухват се истории - все в тоя стил: оная, дето "спала" с 1000 - толкова била "зависима" от инстинкта... Как филмовата индустрия ще печели без такива тъпотии на лековерници (с пари)? И издателствата на това разчитат...
                Аз разказвам СЛУЧКИ дето съм ги видял с очите си. ПРЯК СВИДЕТЕЛ СЪМ, не некви шметки капели една жена каза. Ко искате вярвайте.
                Какви инциденти ве - идва 3 пъти на свиждане на ромчето, целувки, яха го. Сби се с красивата ромка, ромката я захапа и двете се скубаха. Идва шефа на болницата да види квай тая патардия.
                Иначе със сестрата си е инцидент - напорист и малко жени могат да казват категорично НЕ.
                Ей това му трябва да евго - НАПОРИТОСТ и никакво спиране, ядеш шамари ти пак напъваш. Чак като те ПРЕБИЕ приятеля и и лежиш в болница може да се откажеш. До тогава само напред. Гарантирам 50% успеваемост и 100% ще си я целунал, хванал за циците, дупето, шундата. няма как да те осъди за обарване, кво има да му мислиш. ИСКАШ ДЕЙСТВАШ, ДЕЙСТВАШ, ДЕЙСТВАШ докато счупиш вратата или ти счупят главата. Обикновено ти отварят
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Неграмотен,невзрачен и дребен ,ама знае какво искат жените.

Изобщо ромът НЕ знае какво "искат жените"! Нещо много си объркал рефрена тук!

Той "знае" други неща, предвид своята наглост. Знае, например, че медицинската сестра няма да потърси отговорност за действията му, защото "пази" авторитета на лечебното заведение, т.е. - зависима е от факта, че би могла да предизвика "сензация" с непредвидими последствия и за самата нея...

И ромчето - как беше - не е ли излязло живо? Защо ли така? Сложен казус!

Същото е положението и на момичето, което работи по приобщаващата програма за малцинствата. И тя е притисната от обстоятелствата - без работа, или - добре заплатена, при което трябва да премълчи даден инцидент, който може и да е преекспониран от рома...

Коя служителка, на която й искат да посети болен в болницата - би тръгнала срещу себе си? Но, иначе - така е "обсебена" от ромчето, че ще се подложи на тормоза на общността?

Раздухват се истории - все в тоя стил: оная, дето "спала" с 1000 - толкова била "зависима" от инстинкта... Как филмовата индустрия ще печели без такива тъпотии на лековерници (с пари)? И издателствата на това разчитат...

Коментар

• А кво ше каете за поднасяне на цветя и малки или големи подаръци не по изискване, а от сърце?

Мен ми доставя удоволствие и го правя с кеф.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Още една случка. Един ром от гетото на факултета. Лежахме заедно в белодробна болница. Той така и не излезе жив.
                      Любовница му беше англичанка дето по няква програма дошла да обучава циганетата. Имаше още 2 любовници, настояща и бивша жена. Едната беше като от корица на плейбой. Засекоха се на едно свиждане и имаше бой на жени на терасата.... Че и една сестра беше заграждал в тоалетната. А беше 1,60см. 50 кила невзрачен неграмотен ....
                      Неграмотен,невзрачен и дребен ,ама знае какво искат жените.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Лъжат. Дори и за най-смотаните жени винаги има кандидати. Четох историята на някаква англичанка, която била правила секс с хиляда мъже за една година. И ставаше въпрос за някаква дебела и грозна свиня поне 120 кг.Щом тая си е намерила толкова много мъже, които да я чукат прави си сметка за добре изглеждащите жени колко кандидати има.Да не говорим пък за красивите.И то не само за секс, ами и да се оженят за тях. Но някои жени са прекалено придирчиви или пък не попадат на мъже,които знаят как да се държат с жените, затова си остават самотни.
                        Още една случка. Един ром от гетото на факултета. Лежахме заедно в белодробна болница. Той така и не излезе жив.
                        Любовница му беше англичанка дето по няква програма дошла да обучава циганетата. Имаше още 2 любовници, настояща и бивша жена. Едната беше като от корица на плейбой. Засекоха се на едно свиждане и имаше бой на жени на терасата.... Че и една сестра беше заграждал в тоалетната. А беше 1,60см. 50 кила невзрачен неграмотен ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Историята е много интересна и реалистична, но все пак е от други времена, през 90-те или 80-те години.

И аз съм чувал подобни разкази. Разни лели разказват, че много не харесвали мъжете си навремето, но трябвало да се женят и нямало други кандидати. И за това се съгласили.
                          Лъжат. Дори и за най-смотаните жени винаги има кандидати. Четох историята на някаква англичанка, която била правила секс с хиляда мъже за една година. И ставаше въпрос за някаква дебела и грозна свиня поне 120 кг.Щом тая си е намерила толкова много мъже, които да я чукат прави си сметка за добре изглеждащите жени колко кандидати има.Да не говорим пък за красивите.И то не само за секс, ами и да се оженят за тях. Но някои жени са прекалено придирчиви или пък не попадат на мъже,които знаят как да се държат с жените, затова си остават самотни.
                          Last edited by mirodes; 12.05.2024, 13:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Ти всичко ли приемаш буквално? Много ти е скучен живота, тогава. Пошегувах се.
                            Аа, мерси, нека е скучен! Нямам против.

Такъв "интересен" като твоя (преди обяд - мъжко, следобед - женЦко) - нещЪ !

Коментар

Историята е много интересна и реалистична, но все пак е от други времена, през 90-те или 80-те години.

И аз съм чувал подобни разкази. ...

.

Очевидно обичаш да четеш интересни и реалистични истории и - ето и днес - нищо! НУЛА! АУТ! И ДНЕС ще го пишем "дъждовен". Не оправдавай липсата на активност от твоя страна с времето, с което предполагаш, че е свързана "интересната история".

УВЕРЯВАМ ТЕ: ИМА достатъчно подобни истории и в по-нови времена (няма да ги разказваме, за да оставим "младите" да се самоопределят като откриватели на топлата вода), но е сигурно, че и историите от този век не могат да ти променят мисленето, нито да те отделят от нета и "спокойствието", което ти дава "пъпната връв" с мама. Хубаво е ти да се грижиш за мама (това е вероятен лайтмотив), но подозирам, че нещата не стоят така, като се има предвид, че много често си... "уморен"! (сигурно И за теб поетът беше писал: "Млад съм аз, но младост не помня...")

Ако си успял да се възстановиш (след умората на работната седмица) - тичай навън. "Тичай" - и в буквален, но и в преносен смисъл. (ако знаеш, а ти го знаеш (!) - колко млади дами тичат сутрин - и не са някакви супер-атлетки, но фигурата им е ОК)... Говоря за революция, нали, Евгич! ))

Някъде съм чувал напоследък и фразата: "Тръгвам на танци!", не беше ли ти, който се каниш през определени интервали от време да смаеш дамския състав в областта на танцувалното изкуство? ТАКА ИМ СЕ ПАДА! Ще те гледат със зяпнали уста! Тръгна ли вече, или имаш основателна причина, за да си във форума? Да не би да има нова Социална мрежа на хоризонта, или си "уморен" - така, за самата умора?

На някои хора им липсва реалистичният поглед върху нещата и мислят, че щом на тях нещо не им се случва, това ще е валидно и за останалите...

Други пък - ще опишат случките и ще ... издадат книги, защото им липсва собствена фантазия... Хора - всякакви!

Коментар

А ти защо не си намерил девойка/жена?
                                самодостатъчен съм си. И имам една дет си преспивам с нея, че и сино и приютявам дома (не живеят при мене). Опитах се даже да му давам акъл, че и на нея как да го гледа/възпитава. Отрязаха ме и си гледам кефа и как се провалят. Догодина ще е грандиозния че ще кандидатстват за гимназия, ама не ми пука. Все ще влезе някъде да го осакатяват допълнително. Иначе тамън влиза в твоите критерии - 86 набор с 11г хлапак студенска издънка
                                Last edited by bota156; 12.05.2024, 12:57.

Коментар

Working...
                                X