IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

А как точно се случва да нямаш общо/облаги с ДС пък апартамента в сграда на ДСта?
    Що моя дядо не е имал такъв казус?
    Защитна в друга посока, а важното е друго. Виж там за студентките и детската стая?
    Предлагам да не ровим този стар случай.

Last edited by Evgo; 17.09.2024, 15:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Айде, още един обиден на всички жени.
      Напълно грешна теза. Не четеш ли или не разбираш. Жените са готини човечета, акъл нямат или не им стига.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ние нямаме никакви облаги от ДС, бяхме платили 1/4 от един ведомствен апартамент под формата на наеми за 23г и не ни дадоха да го купим.

По принцип майка ми има склонност да не си оправя нещата и не можа да се пребори.

А според мен, не трябваше да освобождаваме ведомствения апартамент, трябваше да пуснем наематели, да изчакаме да се сменят чиновниците през 91 и 92 г. и майка ми да настоява на дядо ми да й се подпише, че е съгласен (служителката й беше казала "Трябва той да дойде").

На въпроса на Ратко, колегата ми е от В. Търново, караше много стара Лада, не знам коя му е пуснала, но на местна почва са се харесали с някое момиче и е било по любов.
        А как точно се случва да нямаш общо/облаги с ДС пък апартамента в сграда на ДСта?
        Що моя дядо не е имал такъв казус?
        Защитна в друга посока, а важното е друго. Виж там за студентките и детската стая?

Коментар

Не е съвместимо дори и времената да са били бедни.
          Тук говориш за студентки и детски стаи.....ся или ти си бил на 18+ и си живял в детската или си бил под 18 и пак си живял в детската ама си бил вървежен сред студентки? Ако си ма 18+ и живееш в детската е обяснимо що студентките са те отбягват, подозирам, че това се е запазило до по късни години, което пък води и до сегашното развитие. Аз съм ти почти набор ама на 19 вече бях сам самичък на "фронта". Първо на общежитие един семестър, после нелегално един и после на квартира. И да времената бяха бедни особено за семейства нямащи общо с ДС.
          Ние нямаме никакви облаги от ДС.

На въпроса на Ратко, колегата ми е от В. Търново, караше много стара Лада, не знам коя му е пуснала, но на местна почва са се харесали с някое момиче и е било по любов.
          Last edited by Evgo; 17.09.2024, 14:45.

Коментар

Съвсем съвместимо е. Кавръков се беше хвалил, че на 20+ е имал голям успех с жените и да ви кажа, че не лъже. Гледах снимки във фейсбука от този период и изглежда отлично - висок, добре сложен, с хубаво лице, спретнат и чист, не лъже, че е имал много бройки.

Навремето времената бяха бедни: помня, че един колега от В.Търново беше станал баща през 2002 г. и нямаше 2 лв да почерпи с едни бонбони "Сезони". Един друг ни беше канил в квартирата му да направим общ проект и не ни черпи дори кафе? Няколко колеги носеха дрехи от младостта на майка си и баща си, то личеше, че са от времето на социалзма.

Интересното е, че някои студентки не харесват толкова колегите си, а по-зрели мъже.
            Не е съвместимо дори и времената да са били бедни.
            Тук говориш за студентки и детски стаи.....ся или ти си бил на 18+ и си живял в детската или си бил под 18 и пак си живял в детската ама си бил вървежен сред студентки? Ако си ма 18+ и живееш в детската е обяснимо що студентките са те отбягват, подозирам, че това се е запазило до по късни години, което пък води и до сегашното развитие. Аз съм ти почти набор ама на 19 вече бях сам самичък на "фронта". Първо на общежитие един семестър, после нелегално един и после на квартира. И да времената бяха бедни особено за семейства нямащи общо с ДС.

Коментар

Съвсем съвместимо е. Кавръков се беше хвалил, че на 20+ е имал голям успех с жените и да ви кажа, че не лъже. Гледах снимки във фейсбука от този период и изглежда отлично - висок, добре сложен, с хубаво лице, спретнат и чист, не лъже, че е имал много бройки.

Навремето времената бяха бедни: помня, че един колега от В.Търново беше станал баща през 2002 г. и нямаше 2 лв да почерпи с едни бонбони "Сезони". Един друг ни беше канил в квартирата му да направим общ проект и не ни черпи дори кафе? Няколко колеги носеха дрехи от младостта на майка си и баща си, то личеше, че са от времето на социалзма.

Интересното е, че някои студентки не харесват толкова колегите си, а по-зрели мъже.
              е, как стават бащи без 2 лв в джоба!??
              препоръка е

Коментар

Говориш за студентки и детска стая нещо несъвместимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
                  Акъл нямат жените в главите и цялата тая тема, за това какво имат вътре под черепната кутия, е едно пробито корито за удавяне и губене на време
                  Айде, още един обиден на всички жени.

Коментар

софиянци малко по-бавно се развиваме
                    препоръка е

Коментар

• Акъл нямат жените в главите и цялата тая тема, за това какво имат вътре под черепната кутия, е едно пробито корито за удавяне и губене на време

Коментар

Да ти кажа, че винаги съм се държал културно и възпитано, като в немски романтичен филм за лелки и имам филтър на езика (не дрънкам глупости).

А на младини трябваше да се хиля, да се докосвам неволно по пакета и да каня в детската си девойки от дълбоката провинция (студентки) и да им говоря хубаво, че съм от богато семейство, че имаме имоти и че тя е човека.

В момента има една лястовица на хоризонта, но не смея да пиша, за да не урочасам нещата. И отново е "no perfect match". Тя работи като сестра в болница, а аз си мислех за някоя готина лекарка преди време,

В Източна България, Добричко и край морето има доста жени с името Ганка, от предишните 2 поколения,

Коментар

Да ти кажа, че винаги съм се държал културно и възпитано, като в немски романтичен филм за лелки и имам филтър на езика (не дрънкам глупости).

А на младини трябваше да се хиля, да се докосвам неволно по пакета и да каня в детската си девойки от дълбоката провинция (студентки) и да им говоря хубаво, че съм от богато семейство, че имаме имоти и че тя е човека.

В момента има една лястовица на хоризонта, но не смея да пиша, за да не урочасам нещата. И отново е "no perfect match". Тя работи като сестра в болница, а аз си мислех за някоя готина лекарка преди време,

В Източна България, Добричко и край морето има доста жени с името Ганка, от предишните 2 поколения,
                          Евгич, хубаво си се докосвал до пакета, може би си го размятал като Майкъл Джексън, ама защо си сменял темата рязко и си минавал на имоти?

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение

Не бре...
                            Направо да я пита като във вица за Асан и Айше...
                            - Айше, сакаш ли да е.м....?
                            - Ииии, Асане, ти пък къф намек ми отправи....

пп Евгича, не обича да пита - какво пиеш, какви билети за концерт да КУПЯ и т.н.

Коментар

• Гледам жени не са останали тук,освен радка маймуната

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не се пита така.Жените не обичат такива конкретни въпроси.Ще я питаш"Как върви любовта?".
                                Не бре...
                                Направо да я пита като във вица за Асан и Айше...
                                - Айше, сакаш ли да е.м....?
                                - Ииии, Асане, ти пък къф намек ми отправи....

пп Евгича, не обича да пита - какво пиеш, какви билети за концерт да КУПЯ и т.н.

Коментар

Working...
                                X