Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Айде, още един обиден на всички жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ние нямаме никакви облаги от ДС, бяхме платили 1/4 от един ведомствен апартамент под формата на наеми за 23г и не ни дадоха да го купим.
По принцип майка ми има склонност да не си оправя нещата и не можа да се пребори.
А според мен, не трябваше да освобождаваме ведомствения апартамент, трябваше да пуснем наематели, да изчакаме да се сменят чиновниците през 91 и 92 г. и майка ми да настоява на дядо ми да й се подпише, че е съгласен (служителката й беше казала "Трябва той да дойде").
На въпроса на Ратко, колегата ми е от В. Търново, караше много стара Лада, не знам коя му е пуснала, но на местна почва са се харесали с някое момиче и е било по любов.
Що моя дядо не е имал такъв казус?
Защитна в друга посока, а важното е друго. Виж там за студентките и детската стая?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Не е съвместимо дори и времената да са били бедни.
Тук говориш за студентки и детски стаи.....ся или ти си бил на 18+ и си живял в детската или си бил под 18 и пак си живял в детската ама си бил вървежен сред студентки? Ако си ма 18+ и живееш в детската е обяснимо що студентките са те отбягват, подозирам, че това се е запазило до по късни години, което пък води и до сегашното развитие. Аз съм ти почти набор ама на 19 вече бях сам самичък на "фронта". Първо на общежитие един семестър, после нелегално един и после на квартира. И да времената бяха бедни особено за семейства нямащи общо с ДС.
На въпроса на Ратко, колегата ми е от В. Търново, караше много стара Лада, не знам коя му е пуснала, но на местна почва са се харесали с някое момиче и е било по любов.Last edited by Evgo; 17.09.2024, 14:45.
Коментар
-
Съвсем съвместимо е. Кавръков се беше хвалил, че на 20+ е имал голям успех с жените и да ви кажа, че не лъже. Гледах снимки във фейсбука от този период и изглежда отлично - висок, добре сложен, с хубаво лице, спретнат и чист, не лъже, че е имал много бройки.
Навремето времената бяха бедни: помня, че един колега от В.Търново беше станал баща през 2002 г. и нямаше 2 лв да почерпи с едни бонбони "Сезони". Един друг ни беше канил в квартирата му да направим общ проект и не ни черпи дори кафе? Няколко колеги носеха дрехи от младостта на майка си и баща си, то личеше, че са от времето на социалзма.
Интересното е, че някои студентки не харесват толкова колегите си, а по-зрели мъже.
Тук говориш за студентки и детски стаи.....ся или ти си бил на 18+ и си живял в детската или си бил под 18 и пак си живял в детската ама си бил вървежен сред студентки? Ако си ма 18+ и живееш в детската е обяснимо що студентките са те отбягват, подозирам, че това се е запазило до по късни години, което пък води и до сегашното развитие. Аз съм ти почти набор ама на 19 вече бях сам самичък на "фронта". Първо на общежитие един семестър, после нелегално един и после на квартира. И да времената бяха бедни особено за семейства нямащи общо с ДС.
- 1 like
Коментар
-
Съвсем съвместимо е. Кавръков се беше хвалил, че на 20+ е имал голям успех с жените и да ви кажа, че не лъже. Гледах снимки във фейсбука от този период и изглежда отлично - висок, добре сложен, с хубаво лице, спретнат и чист, не лъже, че е имал много бройки.
Навремето времената бяха бедни: помня, че един колега от В.Търново беше станал баща през 2002 г. и нямаше 2 лв да почерпи с едни бонбони "Сезони". Един друг ни беше канил в квартирата му да направим общ проект и не ни черпи дори кафе? Няколко колеги носеха дрехи от младостта на майка си и баща си, то личеше, че са от времето на социалзма.
Интересното е, че някои студентки не харесват толкова колегите си, а по-зрели мъже.препоръка е
Коментар
-
Говориш за студентки и детска стая нещо несъвместимо.
Интересното е, че някои студентки не харесват толкова колегите си, а по-зрели мъже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнениеАкъл нямат жените в главите и цялата тая тема, за това какво имат вътре под черепната кутия, е едно пробито корито за удавяне и губене на време
- 1 like
Коментар
-
Говориш за студентки и детска стая нещо несъвместимо.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Да ти кажа, че винаги съм се държал културно и възпитано, като в немски романтичен филм за лелки и имам филтър на езика (не дрънкам глупости).
А на младини трябваше да се хиля, да се докосвам неволно по пакета и да каня в детската си девойки от дълбоката провинция (студентки) и да им говоря хубаво, че съм от богато семейство, че имаме имоти и че тя е човека.
В момента има една лястовица на хоризонта, но не смея да пиша, за да не урочасам нещата. И отново е "no perfect match". Тя работи като сестра в болница, а аз си мислех за някоя готина лекарка преди време,
В Източна България, Добричко и край морето има доста жени с името Ганка, от предишните 2 поколения,
Коментар
-
Да ти кажа, че винаги съм се държал културно и възпитано, като в немски романтичен филм за лелки и имам филтър на езика (не дрънкам глупости).
А на младини трябваше да се хиля, да се докосвам неволно по пакета и да каня в детската си девойки от дълбоката провинция (студентки) и да им говоря хубаво, че съм от богато семейство, че имаме имоти и че тя е човека.
В момента има една лястовица на хоризонта, но не смея да пиша, за да не урочасам нещата. И отново е "no perfect match". Тя работи като сестра в болница, а аз си мислех за някоя готина лекарка преди време,
В Източна България, Добричко и край морето има доста жени с името Ганка, от предишните 2 поколения,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
Не бре...
Направо да я пита като във вица за Асан и Айше...
- Айше, сакаш ли да е.м....?
- Ииии, Асане, ти пък къф намек ми отправи....
пп Евгича, не обича да пита - какво пиеш, какви билети за концерт да КУПЯ и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не се пита така.Жените не обичат такива конкретни въпроси.Ще я питаш"Как върви любовта?".
Направо да я пита като във вица за Асан и Айше...
- Айше, сакаш ли да е.м....?
- Ииии, Асане, ти пък къф намек ми отправи....
пп Евгича, не обича да пита - какво пиеш, какви билети за концерт да КУПЯ и т.н.
- 1 like
Коментар
Коментар