Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by bota156; 12.05.2024, 12:57.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Това в студентските години
...
Хубаво е това да го знаят неженените младежи.
тоя тест с космите по краката малцина могат да го издържат успешноLast edited by ratten; 12.05.2024, 15:08.препоръка е
Коментар
-
Това в студентските години няма нищо общо с мъже и жени, пропуснали младостта си. Аз също си намерих жена много лесно. И също имах положителен и отрицателен опит. Например имаше една състудентка, която видимо ме харесваше и се навърташе около мене. Излизахме заедно и в компании винаги сядаше до мене. Абе буквално вече и двамата бяхме свикнали с мисълта, че ще се женим. И това до момента, до който ме покани на рожденния си ден - само мене и нейната съквартирантка, както и приятеля на нейната съквартирантка. Ядохме, пихме и дойде време да си лягаме. Да, ама моята приятелка започна да се удумва, че няма да правим секс. Легнахме си в едно легло полуголи, обарвах я навсякъде, но до секс не се стигна. В същото време от съседната стая се чуваше как пъшка нейната приятелка, правеща секс с приятеля си. Та според мене това беше грубата грешка на моята приятелка - как може да ме допуска до леглото си, да ми дава да се възбудя безкрайно много и да не ми даде секс?
Само след няколко дена отидох на гости в един мой приятел, с който се занимавахме с електроника. Беше късно вечерта, зима, студено, и там пред очите ми моят приятел се скара с неговото гадже и го изхвърли на улицата. Наприказва и такива грозни думи, щото веднага започнах да го критикувам. И след това му се разсърдих и излязох навън, за да изпратя нещастното момиче до нейната квартира, която се намираше на повече от километър разстояние. Нощем, студ и ние вървим, но имаше шанс да си поприказваме поне на 5 различни теми. Не сме правили секс още тази вечер, но за довиждане си уговорихме среща още на другия ден. Тоест тя беше проявила интерес към мене. Секса дойде доста бързо - след 2-3 дена. Тя ме покани вечерта в квартирата си на кафе, обяснявайки ми, че нейната съквартирантка няма да я има. Тоест тя ме покани на секс, а не аз. Навряхме се под юргана и се случиха няколко неща:
1. Започна да ми обяснява, как нейните цици били малко провиснали (избиване на комплекси)
2. Светна лампата, за да провери имам ли косми по краката си (явно искаше да няма генетични изненади и явно си мислеше аз да съм баща на нейните деца).
3. Нататък секс и пак секс и така всеки ден и нощ дни и седмици наред.
4. Това, че ще се женим, обявихме на родителите си може би по-малко от седмица след като се започнахме
5. Още на първия секс провери и колко ми е голяма онази работа, като я хвана с една ръка, а после и с втора. Да, ама нейните ръчички малки, така че успешно преминах и този тест. Имаше някои пози, при които направо опирах в упор в онази и работа и тя ме молеше да не натискам толкова много.
Та искам да кажа, че бъдещето на един мъж зависи от това коя жена първа му даде секс. Със същия успех можех да се оженя и за първата си приятелка, ако на рожденния си ден ми беше дала да направим секс. Да, ама втората приятелка беше по-бърза и първата направо се изяде от яд. Може и да е играела някакви женски игрички, но в случая те я провалиха. А за мене беше все тая - всички жени (състудентки) тогава по негово време ми изглеждаха красиви, сочни и добра партия за секс, секс и пак секс. И вероятно можех да се оженя за всяка една от тях, стига да беше изпреварила останалите в разчекването на краката си. Хубаво е това да го знаят неженените младежи.
И аз съм чувал подобни разкази. Разни лели разказват, че много не харесвали мъжете си навремето, но трябвало да се женят и нямало други кандидати. И за това се съгласили.
- 1 like
Коментар
-
Това в студентските години няма нищо общо с мъже и жени, пропуснали младостта си. Аз също си намерих жена много лесно. И също имах положителен и отрицателен опит. Например имаше една състудентка, която видимо ме харесваше и се навърташе около мене. Излизахме заедно и в компании винаги сядаше до мене. Абе буквално вече и двамата бяхме свикнали с мисълта, че ще се женим. И това до момента, до който ме покани на рожденния си ден - само мене и нейната съквартирантка, както и приятеля на нейната съквартирантка. Ядохме, пихме и дойде време да си лягаме. Да, ама моята приятелка започна да се удумва, че няма да правим секс. Легнахме си в едно легло полуголи, обарвах я навсякъде, но до секс не се стигна. В същото време от съседната стая се чуваше как пъшка нейната приятелка, правеща секс с приятеля си. Та според мене това беше грубата грешка на моята приятелка - как може да ме допуска до леглото си, да ми дава да се възбудя безкрайно много и да не ми даде секс?
Само след няколко дена отидох на гости в един мой приятел, с който се занимавахме с електроника. Беше късно вечерта, зима, студено, и там пред очите ми моят приятел се скара с неговото гадже и го изхвърли на улицата. Наприказва и такива грозни думи, щото веднага започнах да го критикувам. И след това му се разсърдих и излязох навън, за да изпратя нещастното момиче до нейната квартира, която се намираше на повече от километър разстояние. Нощем, студ и ние вървим, но имаше шанс да си поприказваме поне на 5 различни теми. Не сме правили секс още тази вечер, но за довиждане си уговорихме среща още на другия ден. Тоест тя беше проявила интерес към мене. Секса дойде доста бързо - след 2-3 дена. Тя ме покани вечерта в квартирата си на кафе, обяснявайки ми, че нейната съквартирантка няма да я има. Тоест тя ме покани на секс, а не аз. Навряхме се под юргана и се случиха няколко неща:
1. Започна да ми обяснява, как нейните цици били малко провиснали (избиване на комплекси)
2. Светна лампата, за да провери имам ли косми по краката си (явно искаше да няма генетични изненади и явно си мислеше аз да съм баща на нейните деца).
4. Това, че ще се женим, обявихме на родителите си може би по-малко от седмица след като се започнахме
5. Още на първия секс провери и колко ми е голяма онази работа, като я хвана с една ръка, а после и с втора. Да, ама нейните ръчички малки, така че успешно преминах и този тест. Имаше някои пози, при които направо опирах в упор в онази и работа и тя ме молеше да не натискам толкова много.
Та искам да кажа, че бъдещето на един мъж зависи от това коя жена първа му даде секс. Със същия успех можех да се оженя и за първата си приятелка, ако на рожденния си ден ми беше дала да направим секс. Да, ама втората приятелка беше по-бърза и първата направо се изяде от яд. Може и да е играела някакви женски игрички, но в случая те я провалиха. А за мене беше все тая - всички жени (състудентки) тогава по негово време ми изглеждаха красиви, сочни и добра партия за секс, секс и пак секс. И вероятно можех да се оженя за всяка една от тях, стига да беше изпреварила останалите в разчекването на краката си. Хубаво е това да го знаят неженените младежи.Last edited by mirodes; 12.05.2024, 12:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
И ти ли от ония сбърканите дето не знаят к'во точно са?
До обяд мъжко, следобед - женЦко... модерна му работа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ако ти си избираш жена може да е най-много на твоето ниво. Над тебе не те и виждат, ще се спънат в тебе и ще те напсуват ще си ги спънал ама няма да те погледнат, камо ли видят.
Ако жена си избира е малко по различно - тя има инструментите (магьосничеството да се превъплъщава) и да свали мъж от високото, не само да си вземе от нейното ниво или по ниско.
Вианги обаче искат нещо дет нямат.
Та запиши си ти какво можеш да предложиш на една жена. Питай какво искат (тука на голям камък ще удариш).
Абе трябва да ДАВАШ не да искаш.
Ака да обърнеш плочата. Ти си на ниво искам - да е млада, до 40, да ми ражда деца и т.н.
НИЩО НЕ ИСКАШ ОТ ЖЕНАТА, ти даваш и квот даде тя добре дошло, па ти даже се и сърдиш на жените дет искат да ти се развъртят в къщата. Е тя кво да ти даде и по важното за кво да стои с теб като даже не може да си направи УЮТНО обитанието според собствените разбирания не твоите.
на росимирчо опита върви когато си в 20-те години. Ти си чичак, не се лъжи че това което важи за младите ще ти свърши някаква работа. НИКАКЪВ ШАНС
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ако ти си избираш жена може да е най-много на твоето ниво. Над тебе не те и виждат, ще се спънат в тебе и ще те напсуват ще си ги спънал ама няма да те погледнат, камо ли видят.
Ако жена си избира е малко по различно - тя има инструментите (магьосничеството да се превъплъщава) и да свали мъж от високото, не само да си вземе от нейното ниво или по ниско.
Та запиши си ти какво можеш да предложиш на една жена. Питай какво искат (тука на голям камък ще удариш).
Ака да обърнеш плочата. Ти си на ниво искам - да е млада, до 40, да ми ражда деца и т.н.
НИЩО НЕ ИСКАШ ОТ ЖЕНАТА, ти даваш и квот даде тя добре дошло, па ти даже се и сърдиш на жените дет искат да ти се развъртят в къщата. Е тя кво да ти даде и по важното за кво да стои с теб като даже не може да си направи УЮТНО обитанието според собствените разбирания не твоите.
на росимирчо опита върви когато си в 20-те години. Ти си чичак, не се лъжи че това което важи за младите ще ти свърши някаква работа. НИКАКЪВ ШАНС
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Еми не е така.
Дори на 35 г., и мъжът и жената имат още малко време и избират и искат нещо WOW.
И за да започне една свалка, трябва да има очен контакт и усмивка.
на росимирчо опита върви когато си в 20-те години. Ти си чичак, не се лъжи че това което важи за младите ще ти свърши някаква работа. НИКАКЪВ ШАНСLast edited by bota156; 12.05.2024, 11:19.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Само след няколко дена отидох на гости в един мой прияте, с който се занимавахме с електроника. Беше късно вечерта, зима, студено, и там пред очите ми моят приятел се скара с неговото гадже и го изхвърли на улицата. Наприказва и такива грозни думи, щото веднага започнах да го критикувам. И след това му се разсърдих и излязох навън, за да изпратя нещастното момиче до нейната квартира, която се намираше на повече от километър разстояние. Нощем, студ и ние вървим, но имаше шанс да си поприказваме поне на 5 различни теми. Не сме правили секс още тази вечер, но за довиждане си уговорихме среща още на другия ден. Тоест тя беше проявила интерес към мене. Секса дойде доста бързо - след 2-3 дена. Тя ме покани вечерта в квартирата си на кафе, обяснявайки ми, че нейната съквартирантка няма да я има. Тоест тя ме покани на секс, а не аз. Навряхме се под юргана и се случиха 2 неща:
Та искам да кажа, чче бъдещето на един мъж зависо от това коя жена първа му даде секс. Със същия успех можех да се оженя и за първата си приятелка, ако на рожденния си ден ми беше дала да направим секс. Да, ама втората приятелка беше по-бърза и първата направо се изяде от яд. Може и да е играела някакви женски игрички, но в случая те я провалиха.
Явно си бил много надарен, братле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Има огромна разлика между това една жена да покаже интерес към мъжа и това да го заговори. Едно е да му хвърля погледи,друго да отиде и да се запознае с него и го покани на среща.Аз в университета имах един състудент, който беше като културист ,с перфектно тяло.И жените го заглеждаха, но никоя не е отишла да завърже разговор. И той явно беше срамежлив и също не предприемаше първата стъпка .Така и нямаше гадже.Опита се да сваля една колежка, ама тъй като беше непохватен в общуването с жени и оная го отразя.
Пш твоята логика и мъжете не трябва да ходят да се запознават с жени, щото жените нямат интерес.Ами някои наистина нямат. Аз съм имал случаи в дискотека да се опитам да се запозная с няколко жени и всички да ме отрежат.И след 5 отказа, накрая някоя да ми върже.Щото не ми пука. Пробвам отново, докато някоя върже. Ама жените не действат така. Дори и да харесат много някой мъж няма директно да му го кажат,а ще правят намеци и ще чакат той да направи първата стъпка.
Един приятел е вдовец и си е хванал една любовница. И тя му разказала,че преди време работела в едно заведение и там ходел един известен плейбой в нашия град.И моят приятел я попитал дали го е харесвала и тя казала,че много го харесвала.Тогава той я попитал ами защо не е отишла да му го каже.И оная казала,че никога не би направила подобно нещо.И повечето жени са така.
Та искам да кажа, че бъдещето на един мъж зависи от това коя жена първа му даде секс. Със същия успех можех да се оженя и за първата си приятелка, ако на рожденния си ден ми беше дала да направим секс. Да, ама втората приятелка беше по-бърза и първата направо се изяде от яд. Може и да е играела някакви женски игрички, но в случая те я провалиха. А за мене беше все тая - всички жени (състудентки) тогава по негово време ми изглеждаха красиви, сочни и добра партия за секс, секс и пак секс. И вероятно можех да се оженя за всяка една от тях, стига да беше изпреварила останалите в разчекването на краката си. Хубаво е това да го знаят неженените младежи.Last edited by Mateev; 12.05.2024, 11:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Просто си срамежлив и пасивен. А намирането на жена е толкова лесно. Разбери - между мъже и жени няма приятелство. И ако някъде се срещнат двама и се заприказват - в подсъзнанието и на двамата ще има мисли за секс и всичко останало. И докато са млади, и двамата избират, търсейки по-качествен партньор, подобен на този от мечтите им. Тоест разговорът може и до нищо да не доведе. Минат ли обаче 30-те, изборът вече се свежда до едно единствено нещо - достатъчно е партньорът да е от другия пол и всичко да е наред с половите му органи.
Дори на 35 г., и мъжът и жената имат още малко време и избират и искат нещо WOW.
И за да започне една свалка, трябва да има очен контакт и усмивка.
Коментар
-
Просто си срамежлив и пасивен. А намирането на жена е толкова лесно. Разбери - между мъже и жени няма приятелство. И ако някъде се срещнат двама и се заприказват - в подсъзнанието и на двамата ще има мисли за секс и всичко останало. И докато са млади, и двамата избират, търсейки по-качествен партньор, подобен на този от мечтите им. Тоест разговорът може и до нищо да не доведе. Минат ли обаче 30-те, изборът вече се свежда до едно единствено нещо - достатъчно е партньорът да е от другия пол и всичко да е наред с половите му органи.
Финансова състоятелност,добра фигура,опит в секса и така нататък естествено също са важни,но най-важна е самоувереността.Last edited by mirodes; 12.05.2024, 10:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа Ви кажа, че Ганка от София не харесва да я закачат непознати по улиците, в градския транспорт, в магазина или другаде.
Единствено ще го приеме добре по нощните клубове и барове. Аз съм на 40+ и не мога да говоря вулгарно и мръснишки на Ганка. Не е моето.
Това че не мога да намеря половинка е защото такова е времето -лоша демография, емиграция, свободните жени 25-40 г са расли в 90-ската бедност и са ужас (меркантилни и трудни за завладяване). Днес хората се женят все по-късно, гонят кариера и отлагат.
И ако може да не си правите свободни съчинения на мой гръб,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа Ви кажа, че Ганка от София не харесва да я закачат непознати по улиците, в градския транспорт, в магазина или другаде.
Единствено ще го приеме добре по нощните клубове и барове. Аз съм на 40+ и не мога да говоря вулгарно и мръснишки на Ганка. Не е моето.
Това че не мога да намеря половинка е защото такова е времето -лоша демография, емиграция, свободните жени 25-40 г са расли в 90-ската бедност и са ужас (меркантилни и трудни за завладяване). Днес хората се женят все по-късно, гонят кариера и отлагат.
И ако може да не си правите свободни съчинения на мой гръб,Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Да Ви кажа, че Ганка от София не харесва да я закачат непознати по улиците, в градския транспорт, в магазина или другаде.
И ако може да не си правите свободни съчинения на мой гръб,
Коментар
Коментар