If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Льо льо аз съм поне на теория във ваканционен период. Почивам си. Бегай сега и лево и кажи на жена ти да ти я направи и после я “наказвай” с имагинерната точилка
Имагинерната жена може да се наказва и с истинска точилка, не е проблем.
вземаш едни готови кори - ФИНИ че иначе не става.
250-300гр сирини. Слагаш го у вода се изкисва 1час.
1/4 масло + 1-2 лъжици оливо разтопяваш. Намачкваш сириниту с 3 яйца
Запряташ ръкави и почваш.
една кора - мажеш со маслото, втора кора - сириниту с яйца нанасяш на знак V. завиваш на руло. Слагаш в намазнена тава
И така 6 пъти. 7 път - кората на 2 и половинка порция че са по 13 кори - ко остане матриал на котката.
Цялата работа 10-15мин
Печеш на 200гр за 20 мин. Вадиш от фурната. Напръскваш с вода и завиваш с опаковката от корите да се задуши. След 2-3 мин режеш и мааш вълшебна баница.
Айде почвай че тръгвам на инспекция. Сал да са изложиш щта наказвам с точилката
Ботльоууууу аз съм поне на теория във ваканционен период. Почивам си. Бегай сега и лево и кажи на жена ти да ти я направи и после я “наказвай” с имагинерната точилка
Скръндзо скръндзава тииии казвай дека е баничарницата не се излагай
вземаш едни готови кори - ФИНИ че иначе не става.
250-300гр сирини. Слагаш го у вода се изкисва 1час.
1/4 масло + 1-2 лъжици оливо разтопяваш. Намачкваш сириниту с 3 яйца
Запряташ ръкави и почваш.
една кора - мажеш со маслото, втора кора - сириниту с яйца нанасяш на знак V. завиваш на руло. Слагаш в намазнена тава
И така 6 пъти. 7 път - кората на 2 и половинка порция че са по 13 кори - ко остане матриал на котката.
Цялата работа 10-15мин
Печеш на 200гр за 20 мин. Вадиш от фурната. Напръскваш с вода и завиваш с опаковката от корите да се задуши. След 2-3 мин режеш и мааш вълшебна баница.
Айде почвай че тръгвам на инспекция. Сал да са изложиш щта наказвам с точилката
Трай бе, трай. Намерих си сгодна горе долу баничарница ама не ги докарват. Пък съм млада, мързелива и меркантилна (по Евго) - къде беше твойта баничарница, че постът го погребаха едни морски вили ???
не знам баничарницата дека е, ма точилката ми е в гащите.
Опс аз забравих че теб ич та нема в разточването на кОра
Коментар