IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Хахаха-затова ВСИЧКИ мои разведени приятели и един вдовец не остават без жени до себе си.На единият гаджето е с 26 години по-млада.
    Колкото до мен-ако утре се разделя с жена си познавам поне 3 самотни жени, на които само да им се обадя и веднага ще излязат с мен.А пък не съм си поставил за цел и да търся. Максимум за седмица ще има друга жена до мен.
    Миналата седмица пазарувах в един голям магазин и продавачката ме зяпаше с поглед "Ела Вълчо,изяж ме".
    Ти наистина живееш в някакъв свят на илюзии.
    Аааа не ти казвам, че няма отчаяни глупачки. Бол. Ама не всички

Щото около мене нещо жените агнешко търсят и без ангажименти

Коментар

• Мъжът:
      от 16 до 20 години - Арфа. Докоснеш ли го, сам ще свири.
      от 20 до 25 години - Кларинет. Свири без настройка, но е трудно... Този, който разбира от музика, няма да е доволен от него.
      от 25 до 35 години - Цигулка. Най-добрият инструмент. Настройва се за минута. Качеството на свиренето зависи от изпълнителя и самия инструмент.
      от 35 до 45 години - Виолончело. Отнема един час за настройка и свири цели три минути.
      от 45 до 55 години - Тъпан. Много шум, малко блъскане.
      от 55 до 65 години - Тромбон. Не свири, но плаши.
      след 65 години - Калъф за съхранение на инструмента
      И колкото по-възрастни са мъжете, толкова по-богати стават. Среброто е в косите. Злато в зъбите. Камъни в бъбреците. Кръвна захар. Желязо в артериите. Недвижими имоти в гащите. И неизчерпаеми запаси от природен газ
      Жената:
      Жената на 20 е като Африка - далечна, тайнствена, гореща, мистериозна, недостъпна!
      На 25 години, като Индия - красива, уверена в красотата си, страстна, но много трудна за достигане.
      На 30 години е като Америка - демократична, богата, независима, но много скъпа!
      На 35 години е като Франция - премината надлъж и нашир, но все още предизвиква голям интерес.
      На 40 години е като Югославия - направила е много грешки, загубила е войната. Не представлява почти никакъв интерес!
      На 45 години е като Русия. Обича да пие! Да се разхожда. Вече никой не пази границите.
      На 50 години е като Монголия - има славно историческо минало, но, уви, без бъдеще.
      На 60 години е като Афганистан - всички знаят за нея, но никой не иска да отиде там!
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Абе ако има неразведен си е за предпочитане пред вторичния пазар

Бита карта е разведеният мъж. Озлобен, оскубан и с емоционален багаж. Мерси.

На руски си има термин “злобный алиментчик”. Демек озлобен плащач на издръжка. Те рускините са експертки по мъжете и бягат като дявол от тамян от подобен типаж Хем озлобен, хем беден - за какво ѝ е такъв?!

Сега може и да не те кефи да го чуеш с оглед твоите фантазии, ама си е баш така.
        Хахаха-затова ВСИЧКИ мои разведени приятели и един вдовец не остават без жени до себе си.На единият гаджето е с 26 години по-млада.
        Колкото до мен-ако утре се разделя с жена си познавам поне 3 самотни жени, на които само да им се обадя и веднага ще излязат с мен.А пък не съм си поставил за цел и да търся. Максимум за седмица ще има друга жена до мен.
        Миналата седмица пазарувах в един голям магазин и продавачката ме зяпаше с поглед "Ела Вълчо,изяж ме".
        Ти наистина живееш в някакъв свят на илюзии.
        Last edited by Vergil1975; 02.08.2024, 12:11.

Коментар

• В интерес на истината, в собствените си очи всички (и мъже, и жени) - сме идеални. Съмненията - ако ги има - се насочват към партньора, особено ако някой от двамата има определени "подозрения"...

Човешката същност е съвкупност от: "възпитателни мерки", разум, възприятия, подражание, "чувства", аналитични умения, контакти..

Добри/лоши момчета ИЛИ момичета - е една абстракция. Всеки притежава определени качества (и има номерА) при преследването на набелязана цел.

Колкото и "лошо" да е едно момче, за да бъде предпочетено - като "лошо" - когато направи семейство - то почва да губи от чара си на "лошо момче". Защо става така? Битието определяло съзнанието, казват... "Лошото момче" започва да мисли (и говори) за своите деца. Да не би нещо да е почнал да "задобрява"? Има нещо гнило в първоначално създадения набор (модел) от ценности.

Това е прост прийом (хитрост) на Природата, за да стимулира възпроизводството в строго определен интервал от време. Това, че времето тече е една голяма илюзия. Времето НЕ тече. Времето ИЗТИЧА. Дали ще има втора възможност пред някого, за да се възползва от модела "лошо момче"? А трета възможност?

(само мачовците на Евго "реално" се самовъзпроизвеждат в нечие съзнание през целия живот на индивида)

Коментар

На руски си има термин “злобный алиментчик”. Демек озлобен плащач на издръжка. Те рускините са експертки по мъжете и бягат като дявол от тамян от подобен типаж Хем озлобен, хем беден - за какво ѝ е такъв?!

Сега може и да не те кефи да го чуеш с оглед твоите фантазии, ама си е баш така.
            разведена жена е ок, разведен мъж не? Ама и толерастни сте женорята.
            И нещо актуално за вас дето ще ви разруши имагинерния феминистки свят ...
            Всички боксьорки бяха силно притеснени преди мач, само на Имане Халиф й беше през к*ра...
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

И какво му е ужасното на разведен мъж?Жени за секс колкото щеш.Особено на 40 плюс. Няма кой да му дудне постоянно, децата не го ядосват, парите са за него освен издръжката.От моите разведени приятели нито един не съжалява, че се е развел.

Last edited by Selena2024; 01.08.2024, 22:45.

Коментар

А, не си ме разбрал еднакво ужасно е и едното и другото, но и двамата имат потенциал за втори шанс.
                И какво му е ужасното на разведен мъж?Жени за секс колкото щеш.Особено на 40 плюс. Няма кой да му дудне постоянно, децата не го ядосват, парите са за него освен издръжката.От моите разведени приятели нито един не съжалява, че се е развел.

Коментар

То е ясно.Ама няма ли с нещо да се аргументираш?Защо е прекрасно за една жена да е самотна майка и отвратително за един мъж да е разведен?
                  А, не си ме разбрал еднакво ужасно е и едното и другото, но и двамата имат потенциал за втори шанс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

За жените може и да изглежда странно, но доверието между хората в световен мащаб копае нови дъна. Каква ирония само, живеем в информационната ера, а липсва доверие.

Ще го обясня на логическо ниво. Мъжът направил ДНК теста, действа по абсолютно логичен и предвидим начин - взема информация от друга жена (майка си), която е класифицирала поведението на съпругата му като рисково от гледна точка на изневяра. От там и съмнението дали детето е негово. С поведението си, жена му валидира хипотезата, подхвърлена от майката. Тогава вече мъжът пристъпва към действие.

Най-семплата класификация е - когато мъж не действа => липсва информация.

Когато е налична информацията и са предприети действия => си проличава какъв човек е.

От женска гледна точка може да изглежда нелепо, но е така.
                    Мдам, ама майка му е най-необективният източник на информация. Пази боже от съпруг вързан за полата на майка си или на сестра си. Сестрите между другото са голяма напаст той с право Миро негодува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Мире, хабиш прекалено много енергия да го играеш такъв, какъвто не си.
                      Изобщо не е така. Бих искал дъщерите ми да се оженят за някой,който им помага в домакинството, а не такъв като мен.

Коментар

Имаше едно шоу,в което зададоха въпрос на мъжете:"Искате ли дъщерите ви да се омъжат за такива като вас?".И повечето казаха не. И аз така.Ама жените такива търсят.Добрите момчета са им скучни.
                        Мире, хабиш прекалено много енергия да го играеш такъв, какъвто не си.

Коментар

Айде сега да изредиш някой друг мъжки кусур
                          Имаше едно шоу,в което зададоха въпрос на мъжете:"Искате ли дъщерите ви да се омъжат за такива като вас?".И повечето казаха не. И аз така.Ама жените такива търсят.Добрите момчета са им скучни.
                          Last edited by Vergil1975; 01.08.2024, 19:58.

Коментар

Странно тълкувание даваш и ти на фактите. Един мъж може да пристъпи към подобна идиотщина и без да му се дава повод просто защото е див комплексар. И оттам се отключва спиралата на домашното насилие.

Може “поводът” да е дива ревност и даде търсят дефицитите дълбоко в детството.

Нищо общо няма това с жената.
                            За жените може и да изглежда странно, но доверието между хората в световен мащаб копае нови дъна. Каква ирония само, живеем в информационната ера, а липсва доверие.

Ще го обясня на логическо ниво. Мъжът направил ДНК теста, действа по абсолютно логичен и предвидим начин - взема информация от друга жена (майка си), която е класифицирала поведението на съпругата му като рисково от гледна точка на изневяра. От там и съмнението дали детето е негово. С поведението си, жена му валидира хипотезата, подхвърлена от майката. Тогава вече мъжът пристъпва към действие.

Най-семплата класификация е - когато мъж не действа => липсва информация.

Когато е налична информацията и са предприети действия => си проличава какъв човек е.

От женска гледна точка може да изглежда нелепо, но е така.

Коментар

Хахаха-един път казваш, че аз съм много самоуверен, сега пък съм бил неуверен в себе си.А изясни се точно какъв съм.
                              И аз не говоря за всички жени, а за определен тип жени.Много добре ги познавам, така че не на мен приказки от рода"Ама аз не съм такава".Имах едно гадже два часа я навивах за френска любов.Никога не била правила.И о чудо още от първият път така се научи, че с такава майсторка дотогава не бях се срещал.
                              Айде сега да изредиш някой друг мъжки кусур

Коментар

Глупости. Големи.
                                То е ясно.Ама няма ли с нещо да се аргументираш?Защо е прекрасно за една жена да е самотна майка и отвратително за един мъж да е разведен?

Коментар

Working...
                                X