IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Имах си аз да не е виновна жената

Миро, седни един ден и се прочети ама все едно четеш на чужд човек постовете.

Защо си толкова неуверен първо в себе си и второ в жените? Задай си го този въпрос. Не ти е много наред мисленето - съвсем приятелски ти го казвам. Нормалните хора си имат доверие. При теб е идея фикс да си “отгоре” в отношенията с партньорката, да те “уважават” и прочее и прочее.

На какво се дължат тези дефицити не е ясно, но обърни си внимание. Много странно звучиш отстрани.
    Хахаха-един път казваш, че аз съм много самоуверен, сега пък съм бил неуверен в себе си.А изясни се точно какъв съм.
    И аз не говоря за всички жени, а за определен тип жени.Много добре ги познавам, така че не на мен приказки от рода"Ама аз не съм такава".Имах едно гадже два часа я навивах за френска любов.Никога не била правила.И о чудо още от първият път така се научи, че с такава майсторка дотогава не бях се срещал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Е кой да е виновен?Аз що не искам тест за бащинство на моите деца,въпреки че според вас съм със средновековни разбирания.Ами,щото нямам никакви поводи да изпитвам съмнения.
      А на тая изобщо не й е чиста работата,щом веднага е поискала развод.Изкарва се жертва,докато всъщност е изневерявала. Много е вероятно и мъжът да е разбрал за изневерата и чак тогава да е направил тест за бащинство. И като е излязло,че детето е от него тя да го е изиграла много възмутена и сега да разправя, че причината за развода е това негово действие,за да прикрие изневерата си.Тия женски номера са познати на почти всеки мъж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Кака, ще ме извинявате, че така се намесвам в разговора, ама е видно отдалеч, че отношенията са били обтегнати, а доверието - сведено до минимум. За да пристъпи един мъж до такива действия. От друга страна жена му е намерила поводът, който е търсила да приключи връзката.

В случая си права за едно - конкретния човечец не е имал достатъчно топки сам да сложи край на унижението. Ако я беше унижил и зарязал показно, със сигурност дълго време щеше да й държи влага на нарцистичната натура.
        Странно тълкувание даваш и ти на фактите. Един мъж може да пристъпи към подобна идиотщина и без да му се дава повод просто защото е див комплексар. И оттам се отключва спиралата на домашното насилие.

Може “поводът” да е дива ревност и даде търсят дефицитите дълбоко в детството.

Нищо общо няма това с жената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ами щом една жена е стигнала дотам, че съпругът й да прави тест за бащинство на детето, значи е дала повод за това.И независимо дали детето е негово,това не означава, че не е изневерявала .Когато няма такива съмнения защо да се прави подобен тест?
          А.аз комплекси нямам. Пиша това,което мисля.А че не ти харесват мненията ми е друг въпрос. Изобщо не ми пука дали ги харесваш или не.Твое си право.Ама мнението ми не е избиване на комплекси.От кой и защо да имам комплекс?

Миро, седни един ден и се прочети ама все едно четеш на чужд човек постовете.

Защо си толкова неуверен първо в себе си и второ в жените? Задай си го този въпрос. Не ти е много наред мисленето - съвсем приятелски ти го казвам. Нормалните хора си имат доверие. При теб е идея фикс да си “отгоре” в отношенията с партньорката, да те “уважават” и прочее и прочее.

На какво се дължат тези дефицити не е ясно, но обърни си внимание. Много странно звучиш отстрани.
          Last edited by Selena2024; 01.08.2024, 18:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Пак не си прав. От цялата работа най-губещо е детето.
            И да не забравяме, че все пак не всички мъже са с твоите разбирания и много биха се съгласили да свържат живота си с жена, която има дете.
            Наздраве!

П.П. Човекът, отдавна минал 30 години, а още се държи за полата на мама. Да, не е направил скандал - направил е нещо повече. Разсеял е съмнението си, но е загубил доверието на жена си.
            Да не говорим, че в момента имам подобно дело. “Умната” свекърва нон стоп повтаряла на сина си, че детето не е от него. Ден след ден след ден. Резултатите са трагични. Нямам право да навлизам в подробности, но се стига до необратима трагедия. Само от плоскодънно тесногръдие.

Коментар

Ами хубаво. Кой губи от цялата работа повече-мъжът или жената?Самотна майка не е най-привлекателното нещо на света. Сама ще го отглежда това дете,няма да е атрактивна за нова връзка за никой нормален мъж(имам предвид за обвързване, естествено ,щото за секс една жена винаги ще намери мераклии).
              И то човекът не я е обвинил,че му изневерява,не е направил скандал,нито я е бил,а просто е разсеял съмненията си.
              Докато на мъжа му отпадат много отговорности.Имам няколко разведени приятели и нито един не съжалявам за решението да се разведе.Свободен е за нови сексуални контакти (включително и със самотни майки),разполога със свободното си време, с финансите си,може да ходи, където си поиск.А и винаги може лесно да си намери нова жена.
              Глупости. Големи.

Коментар

Виждаш следствието, но не виждаш причината.
                Да, жената е подала молбата за развод. Защо й е да живее с мъж, който не я уважава. Днес тест за ДНК, утре мама може да го накара да я натири или да си потърси по-харна женица.
                При липса на уважение много бързо се стига и до изневяра, и до пиянстване, че и до бой.
                Наздраве!

Кака, ще ме извинявате, че така се намесвам в разговора, ама е видно отдалеч, че отношенията са били обтегнати, а доверието - сведено до минимум. За да пристъпи един мъж до такива действия. От друга страна жена му е намерила поводът, който е търсила да приключи връзката.

В случая си права за едно - конкретния човечец не е имал достатъчно топки сам да сложи край на унижението. Ако я беше унижил и зарязал показно, със сигурност дълго време щеше да й държи влага на нарцистичната натура.

Коментар

Да, де ... Ама как да е сигурен този успешен мъж, че точно неговите гени носи следващото поколение!?
                  Затова, най-добре едно ДНК тестче.
                  Наздраве!

П.П. Още един път използвай думичката "глупост" когато си пишеш с мен и ще си търсиш друг събеседник пред когото да си избираш комплексите.
                  Ами щом една жена е стигнала дотам, че съпругът й да прави тест за бащинство на детето, значи е дала повод за това.И независимо дали детето е негово,това не означава, че не е изневерявала .Когато няма такива съмнения защо да се прави подобен тест?
                  А.аз комплекси нямам. Пиша това,което мисля.А че не ти харесват мненията ми е друг въпрос. Изобщо не ми пука дали ги харесваш или не.Твое си право.Ама мнението ми не е избиване на комплекси.От кой и защо да имам комплекс?

Коментар

Глупости. ДНК тест се прави само при съмнение . Упорито се опитваш да ми приписваш думи,които не съм писал.
                    Да, де ... Ама как да е сигурен този успешен мъж, че точно неговите гени носи следващото поколение!?
                    Затова, най-добре едно ДНК тестче.
                    Наздраве!

П.П. Още един път използвай думичката "глупост" когато си пишеш с мен и ще си търсиш друг събеседник пред когото да си избираш комплексите.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Това, разбира се , след съответният ДНК тест.
                      Глупости. ДНК тест се прави само при съмнение . Упорито се опитваш да ми приписваш думи,които не съм писал.
                      Last edited by Vergil1975; 01.08.2024, 16:52.

Коментар

Ами хубаво щом така е решила, нека детето да расте без баща.Изборът си е нейн.
                        И не знам какви легионери има в Италия (последните римски легионери изчезват преди 1600 години),ама всеки мъж, който отглежда чужди ,а не собствени деца ,е лузър. Колкото и ще богат да е,известен ,мускулест и така нататък. Успешни са само тези мъже,които предават гените си на следващите поколения .
                        Това, разбира се , след съответният ДНК тест. Щото, знае ли се дали точно неговите гени носи отрочето.
                        Не си спомням точно къде, но в началото на Средните векове в някаква общност, престолонаследието се е предава на сина на сестрата на владетеля. Така е сигурно наследяването по кръвна линия.
                        Last edited by tnm; 01.08.2024, 16:50.
                        Мечо

Коментар

Да, жената е подала молбата за развод. Защо й е да живее с мъж, който не я уважава. Днес тест за ДНК, утре мама може да го накара да я натири или да си потърси по-харна женица.
                          При липса на уважение много бързо се стига и до изневяра, и до пиянстване, че и до бой.
                          Наздраве!

П.П. Братчед ми Антонио се ожени да братовчедка ми, вдовица с две деца. Мъж, на дрънка. Типичен легионер от Северна Италия. Хич, ама никак няма вид на неуспял човек. Друго възпитание, други нрави. Не тесногръдие от началото на 20 век.
                          Ами хубаво щом така е решила, нека детето да расте без баща.Изборът си е нейн.
                          И не знам какви легионери има в Италия (последните римски легионери изчезват преди 1600 години),ама всеки мъж, който отглежда чужди ,а не собствени деца ,е лузър. Колкото и ще богат да е,известен ,мускулест и така нататък. Успешни са само тези мъже,които предават гените си на следващите поколения .

Коментар

И кой е инициатор на развода?Мъжът или жената?Аз разбирам мъжът да е пияница, женкар, да пребива жена си,ама заради една проверка тая веднага да подаде молба за развод ,ами само нейна е вината.
                            И мъже могат да вземат жена с дете,ама ще са някакви лузъри,които не могат да си намерят жена без дете.Познавам един такъв-висок е 170 см и дебел 170 кг.Той си взе жена с дете.
                            Наздраве!

П.П. Братчед ми Антонио се ожени да братовчедка ми, вдовица с две деца. Мъж, на дрънка. Типичен легионер от Северна Италия. Хич, ама никак няма вид на неуспял човек. Друго възпитание, други нрави. Не тесногръдие от началото на 20 век.
                            Мечо

Коментар

И да не забравяме, че все пак не всички мъже са с твоите разбирания и много биха се съгласили да свържат живота си с жена, която има дете.
                              Наздраве!

П.П. Човекът, отдавна минал 30 години, а още се държи за полата на мама. Да, не е направил скандал - направил е нещо повече. Разсеял е съмнението си, но е загубил доверието на жена си.
                              И кой е инициатор на развода?Мъжът или жената?Аз разбирам мъжът да е пияница, женкар, да пребива жена си,ама заради една проверка тая веднага да подаде молба за развод ,ами само нейна е вината.
                              И мъже могат да вземат жена с дете,ама ще са някакви лузъри,които не могат да си намерят жена без дете.Познавам един такъв-висок е 170 см и дебел 170 кг.Той си взе жена с дете.

Коментар

Ами хубаво. Кой губи от цялата работа повече-мъжът или жената?Самотна майка не е най-привлекателното нещо на света. Сама ще го отглежда това дете,няма да е атрактивна за нова връзка за никой нормален мъж(имам предвид за обвързване, естествено ,че за секс една жена винаги ще намери мераклии).
                                И то човекът не я обвинил,че му изневерява,не е направил скандал,нито я е бил,а просто е разсеял съмненията си.
                                Наздраве!

Мечо

Коментар

Working...
                                X