If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В мозъкът също протичат и не само там биохимични реакции. Които са отговорни за психичното ни състояние. Окситоцин . серотонин.допамин. адреналин .Или пък тестостерон и оня женския че го забравих.
Така че в известен смисъл щастието и любовта бихме могли да ги разглеждаме също като физология.
Е бих наместил и астрологията.за това друг път.
Съгласна съм с теб, сър Събев. Нека да кажем, че имам предвид, че при любовта ударението пада върху психологията, а при секса - върху физиологията, без да се изключва взаимовлиянието по между им.
Наздраве!
П.П. Астрологията ми е твърде далечна като усещане. Така като се замисля, дори не съм наясно с основните параметри на зодията си.
Следните идеи трябва да се превърнат в най-значими и фундаментални в следващите 100 години :
1. Нашите Създатели – Анунаките от Нибиру
2. Хаосът
3. Синхроничността
4. Безсмислието
5. Оцеляването
6. Относителността (за нещата в живота и на самия живот )
7. Жените - Вселената е хищническа и е женска по своята същност, енергията на Вселената е женска. Жените са носителки на съвкупната карма на човечеството и на човешкия род
Мислите за оцеляването според Джо Диспенса са нискочестотна информация/ енергия/.
Отдавна го дебна да прочета негова книга и наистина си заслужава. В ,, Свръхестественият човек,, си изясних много неща, които не знаех.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Следните идеи трябва да се превърнат в най-значими и фундаментални в следващите 100 години :
1. Нашите Създатели – Анунаките от Нибиру
2. Хаосът
3. Синхроничността
4. Безсмислието
5. Оцеляването
6. Относителността (за нещата в живота и на самия живот )
7. Жените - Вселената е хищническа и е женска по своята същност, енергията на Вселената е женска. Жените са носителки на съвкупната карма на човечеството и на човешкия род
Извинявам се че се намесвам, ама мисленето (а оттам съчувствието, съвестта, саможертвата и др възвишени неща) е на първо и основно място,
Тяна ли си, каква си, после идват физиологичните неща.
Не че се учудвам, резултата е налице, за 30 год нито един общо национален митинг в БГ.
Все ми се струва, че без дишане, хранене, отделяне, дразнимост /във вид на възприятие на околната среда/, трудно ще го има мисленето. Виж за възпроизвеждането - там нещата са на кантар. Често се случва при определени обстоятелства да се забелязва крещяща липса на мисловен процес
Наздраве!
П.П. Във форумът към мен се обръщат с различни имена, но ако това ще ти подейства успокояващо - нека съм Тянка, съкратено от Татяна.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сър Събев, любовта се основава на психиката, а сексът на физиологията. В тялото ни протичат различни биохимични реакции, които провокират най-разнообразни физиологични процеси.
Основните жизнени /физиологични / процеси са дишане, хранене, отделяне, движение, дразнимост, растеж и размножение. Майката Природа благосклонно ни е погалила по главата и при процеса на възпроизводство, ние не само продължаваме рода си, но изпитваме и удоволствие
Наздраве!
В мозъкът също протичат и не само там биохимични реакции. Които са отговорни за психичното ни състояние. Окситоцин . серотонин.допамин. адреналин .Или пък тестостерон и оня женския че го забравих.
Така че в известен смисъл щастието и любовта бихме могли да ги разглеждаме също като физология.
Е бих наместил и астрологията.за това друг път.
Сър Събев, любовта се основава на психиката, а сексът на физиологията. В тялото ни протичат различни биохимични реакции, които провокират най-разнообразни физиологични процеси.
Основните жизнени /физиологични / процеси са дишане, хранене, отделяне, движение, дразнимост, растеж и размножение. Майката Природа благосклонно ни е погалила по главата и при процеса на възпроизводство, ние не само продължаваме рода си, но изпитваме и удоволствие
Наздраве!
Вие /дамите/ - така..., но и доста често някои преиграватЕ...
А ние /мъжката част/ - за разлика от вас - изпитваме удоволствието, без непременно да е задължително да продължаваме рода...
Наздраве!
Извинявам се че се намесвам, ама мисленето (а оттам съчувствието, съвестта, саможертвата и др възвишени неща) е на първо и основно място,
Тяна ли си, каква си, после идват физиологичните неща.
Не че се учудвам, резултата е налице, за 30 год нито един общо национален митинг в БГ.
Не съм много съгласен секуалния нагон далеч надхвърля физолагията и е доста по ключов и мащабен и сущо така опира до човешката психология. Че требва да питаме и чичко Фроид
Пък тоя. Маслоу не знам дали е фараон ама по мяза на мормон та некак си го е премълчал.
Наздраве.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар