IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Колко пъти?
    Хиляди..

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      Българските жени са хубави,и имат качества.Обичам ги,много
      Колко пъти?

Коментар

• Българските жени са хубави,и имат качества.Обичам ги,много

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Пак сме.

Коментар

• Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение

вече не сме ли ((
            Пак сме.

Коментар

OK,

Мислех, че сме в дълбок мир.
              вече не сме ли ((

Коментар

ратко се шегува с теб.
                OK,

Мислех, че сме в дълбок мир.

Коментар

Мисля, че съм ОК.

Не мога да пиша дълги разкази днес.

Мислех, че Ратко няма да ме захапе......
                  ратко се шегува с теб.

Коментар

Мисля, че съм ОК.

Инфантилно е да обвиняваш само другата страна. Налице е дисбаланс в теб самия. Ако си с такава настройка ще виждаш “меркантилност” дори там където я няма. Някъде при теб също има работа за вършене.

Коментар

+1

А пък българката от наши дни е хитра, меркантилна и мързелива.

Дори момичета от провинцията, които нямат работа, висят в сайтовете за запознанства и гледат да докопат някой мъж и да си решат проблема и са на дъното. Казвам ви го от преки наблюдения.

Иначе имам хубаво мнение за предишните 2 поколения българки, почтени жени, трудолюбиви, добри майки и домакни. Отгледали 2 -3 реколти (деца),
                      Най-важното за една съпруга е да ти е вярна,да ти роди деца,да се грижи за децата и домакинството.Естествено не трябва да е някоя грозотия,ама и супер красавица също не е много пожелателно.И да не е тъпа.Ако намериш такава другите неща не са толкова важни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
                        “А пък българката от наши дни е хитра, меркантилна и мързелива.

Дори момичета от провинцията, които нямат работа, висят в сайтовете за запознанства и гледат да докопат някой мъж и да си решат проблема и са на дъното. Казвам ви го от преки наблюдения.

Иначе имам хубаво мнение за предишните 2 поколения българки, почтени жени, трудолюбиви, добри майки и домакни. Отгледали 2 -3 реколти (деца),

А ти как описваш себе си? Защото за танго са нужни двама. Къде според теб бъркаш ти? Къде и в кои аспекти е необходимо да поработиш по себе си?

Позицията, че цялата вина е в другия партньор е неконструктивна.

Мисля, че съм ОК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не съм съгласен с описаните отрицателни качества на съвременната Българка или въобще на съвременните жени. По-скоро съм склонен да ги оправдая, защото те имат много по-малко шансове за изява и за успех в един ЧИСТО МЪЖКИ СВЯТ. Как да градят успехи в живота, кариера, професионално израстване, бизнес или лидерски качества, след като Господ им е възложил една прозаична, но много важна рола - да загубят половината си живот в отглеждане на потомство.

Как едновременно да се постигнат две коренно различни цели - отглеждане на потомство и израстване в обществената йерархия?
                          Ами няма как. Една жена трябва да направи собствения си избор и да се концентрира само в едно от двете направления. И тъй като биологично и подсъзнателно в повечето случаи тя избира потомството, то тогава е близко до ума, че шансовете за всичко останало намаляват почти до нула.

Това всъщност обяснява и защо жените търсят и предпочитат успелите в живота мъже или младежите с голям потенциал за успех. Ами защото това е единственият възможен начин и те да се издигнат до нивото на успелите в живота (семейно) и в същото време да отгледат потомство с добри генетични заложби.

Колкото до "мърззела" на жените - да, понякога се създава такова впечатление по отношение на мъжа в семейството, но никога не се случва по отношение на децата и по отношение на поддържания ред, чистота и уют в дома. За жените дома и децата са с висш приоритет, а мъжа е някъде там по-надолу в списъка, но това е нормално.
                          +1000

Или да бъде изключително гъвкава и да прави кариера след като си е отгледала децата. При мен стана така. Имах фантастична кариера до раждането. Паркирах я и буквално започнах от нулата. След три четири години пак ще форсирам кариерата, защото основната задача ще е изпълнена. Слава Богу някои професии позволяват това. Други не.

Има и “свръхжени” от порядъка на Мадлин Олбрайт, Маргарет Тачър или Урсула фон дер Лайен, но те са по-скоро блестящи изключения и не всеки човек може да стигне до подобно ниво.
                          Last edited by Selena; 28.05.2020, 12:14.

Коментар

• “А пък българката от наши дни е хитра, меркантилна и мързелива.

А ти как описваш себе си? Защото за танго са нужни двама. Къде според теб бъркаш ти? Къде и в кои аспекти е необходимо да поработиш по себе си?

Позицията, че цялата вина е в другия партньор е неконструктивна.

Коментар

най-добре се насочи към предните 2-3 поколения българки.
                              Като ценности това търся, но на възраст 25-38 г.

Коментар

+1

А пък българката от наши дни е хитра, меркантилна и мързелива.

най-добре се насочи към предните 2-3 поколения българки.

Коментар

Working...
                                X