Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това пък - защо? Аз у Кръчмата съм си дала размерите /височина, килограми, обиколка на глезен/ и фенотипа, че да не затормозявам въображението на пиянките. И никой не ми е трил тез лични данни
Наздраве, момиче!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Модерацията веднъж го изтри като лични данни. Щеше да изтрие целия пост.
Наздраве, момиче!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНе разбрахте ли, че kristina dimitrova се натиска? Скоростите се били повредили и си търсела била механик - ха-ха. Търси си някой да и каже, че ще и купи нова кола с автоматични скорости, за да не се повреждат. В наши дни така изглеждат нещата .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Трудно ще стане с колони, уважаеми, но виж, ако ми подариш този скромен дек НАКАМИЧИ 1000 ZXL аз ще те поканя на вечеря и ти ще излезеш с мен и ще ти е невъзможно да ми откажеш [ATTACH=CONFIG]n3600318[/ATTACH]
Чакай малко, кой в 2020г слуша касети ? То е все едно да гледаш концерт на ютубе, вместо на живо.
Винила има несравнимо качество плюс свързан със качествен усилвател е перфектно удоволствие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Май Криси е доста искрена...
Да ти кажа, ако решиш да правиш нещо по предавателната /скоростната/ кутия - това може да стане само с повдигач, или на канал - но тук хамалогията е голяма, затова наистина ще ви трябва и трети! Говоря за смяна на синхронизатор... Не е за всеки работата! Специализиран сервиз трябва, ако ще тръгваш сериозно!
По-добре опитай в ролята на гинеколога: сигурен съм, че ще погледнеш на правилното място... ))
Коментар
-
Не разбрахте ли, че kristina dimitrova се натиска? Скоростите се били повредили и си търсела била механик - ха-ха. Търси си някой да и каже, че ще и купи нова кола с автоматични скорости, за да не се повреждат. В наши дни така изглеждат нещата .......
- 4 Харесвания
Коментар
-
не ходя по заведения, кафенета и ресторанти ако не се налага, изобщо не обичам чалгата, домошарка съм си, в къщи ми е най-добре и най ми е спокойно, слушам си рок и ми е готино, едно време съм се находила по заведения, затова съм си обзавела апартамента в арт ретро стил и ми е най-хубаво в него
Нещо като Черешката на тортата,но без камери.Пълно спазване на мерките за дискретност и конфиденциалност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мислим че прекаляваш.
То не беха идеални пропорции. Яздене на колело по 50 километра. Липса на редовен и качествен секс .Пък и домакиня.
Също и дива рокаджика.
Кво да чакаме че си класирала на второ място мис бикини.
.
А забравих голямо желание да стане любяща майка
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Защо изтри числото? Не успях да го запомня, но първото впечатление беше повече от добро...
Коментар
-
ти провери ли му цената
За колата си ходи на майстор. Знам един в овча купел за тойоти и хонди.
Last edited by bota156; 18.05.2020, 20:03.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
2-ма "майстори" и една кола не е добра комбинация. За разлика от една друга
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
еха и само 1 апарт ще трябва да купувам и един дек касетен? Някой да знае зареден антикварен магазин. Че не си падам по старите неща?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега важното е да имаш духовно съединаване,освен физическото,което да те изпълва изцяло.Тогава няма да мислиш за години.
Май Криси е доста искрена...
Да ти кажа, ако решиш да правиш нещо по предавателната /скоростната/ кутия - това може да стане само с повдигач, или на канал - но тук хамалогията е голяма, затова наистина ще ви трябва и трети! Говоря за смяна на синхронизатор... Не е за всеки работата! Специализиран сервиз трябва, ако ще тръгваш сериозно!
По-добре опитай в ролята на гинеколога: сигурен съм, че ще погледнеш на правилното място... ))
Коментар
Коментар