Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеТук не съм влизала от една седмица. Няма какво да правя в тази тема повече. Сега влязох да проверя дали моя любим си спазва обещанието да пише по два коментара на седмица, както се разбрахме и както той обеща. Какви неща прочетох за нас!!! Боже господи какви невероятни неща сте писали за мен и за нас, направо не е истина. Абе вие нормални ли сте? И това ми било мъже инвеститори!!! Какво невероятно въображение и фантазия имате!!!
Такаааа .......
Със съгласието на моя любим довечера точно в 21 часа ще кача тук няколко мой снимки. Те са от личния ми архив, от пилотна пробна сесия преди оригиналните снимки. Снимките са от преди 6 години, през 2014 година съм се снимала за едно еротично списание. Бившият ми съпруг много държеше да се снимам за това списание и да ме показва, нали тогава бях неговия трофей.
Всички снимки са истински, реални, необработени
Гарантирам ви, че много от вас няма да спят тази нощ
Още ли е валидна офертата да ме запознаеш с палавата вавилонска блудница Яница :P
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Семки и на първия ред! Имам и бирички, заповядай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеТук не съм влизала от една седмица. Няма какво да правя в тази тема повече. Сега влязох да проверя дали моя любим си спазва обещанието да пише по два коментара на седмица, както се разбрахме и както той обеща. Какви неща прочетох за нас!!! Боже господи какви невероятни неща сте писали за мен и за нас, направо не е истина. Абе вие нормални ли сте? И това ми било мъже инвеститори!!! Какво невероятно въображение и фантазия имате!!!
Такаааа .......
Със съгласието на моя любим довечера точно в 21 часа ще кача тук няколко мой снимки. Те са от личния ми архив, от пилотна пробна сесия преди оригиналните снимки. Снимките са от преди 6 години, през 2014 година съм се снимала за едно еротично списание. Бившият ми съпруг много държеше да се снимам за това списание и да ме показва, нали тогава бях неговия трофей.
”Стамен” позволява ли ти такива работи?
Що то ти на него даже да пише тук не му даваш - ето това е моят идеал за мацка .
А какво правим с жената и децата на Стамен?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеНещата излизат от контролИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
нямаш ли по-актуални снимки.
или твоя любим не позволява?
Коментар
-
Такаааа .......
или твоя любим не позволява?
- 1 like
Коментар
-
Тук не съм влизала от една седмица. Няма какво да правя в тази тема повече. Сега влязох да проверя дали моя любим си спазва обещанието да пише по два коментара на седмица, както се разбрахме и както той обеща. Какви неща прочетох за нас!!! Боже господи какви невероятни неща сте писали за мен и за нас, направо не е истина. Абе вие нормални ли сте? И това ми било мъже инвеститори!!! Какво невероятно въображение и фантазия имате!!!
Такаааа .......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Мисля, че съм ОК.
Не мога да пиша дълги разкази днес.
Мислех, че Ратко няма да ме захапе......
Evgo, не си "ОК", защото не си готов и защото сам не можеш да се определиш какво точно искаш - жена, която да ти роди дете или семейство - това са много различни неща!
Лесно можеш да намериш жена, която да ти роди дете. Дори не е задължително да живееш с нея и детето - ще му плащаш издръжка, ще го виждаш по график (ако имаш късмет) или от време на време. Ще "си продължил гените си" и ще можеш запазиш сегашният си начин на живот. Ако това е което искаш, може да стане много лесно - светът е пълен с жени, които с удоволствие биха добавили още един ББ = "баща-банкомат" сред трофеите си!
Но ако искаш семейство, тогава трябва да осъзнаеш много неща.....
Да създадеш и съхраниш семейство, Evgo, е най-трудното нещо на света!
А за да го постигнеш, трябва да си готов, психически и физически, ако се наложи, да жертваш всичко и всекиго (родители, роднини, приятели), в името на семейството! Трябва да си готов да промениш себе си, да промениш манталитета си, да промениш навиците си.
Понякога семейството може да се състои само от 2-ма души, тогава промените няма да са толкова драматични.
Но ако Господ реши да Ви дари с деца - трябва да си готов да промениш тотално живота си - иначе няма как да се получи.
От години чета форума, но се регистрираш да пиша отскоро. И понеже ти получи много съвети, ще си позволя и аз да ти дам съвет - на твоите години, за да имаш шанс да създадеш семейство, трябва да си готов промениш изцяло себе си! Опитай следното:
Етап 1. Купи си котка. препоръчвам порода "Руска синя" - https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Blue . Храни я само с висококачествена храна, води я редовно на лекар и се грижи за нея, като член на семейството ти: разходите по тази котка ще те научат на щедрост; "поразиите" които тя ще прави в жилището ще те научат на търпение; присъствието и в дома ти ще те научи на отговорност - няма да може да си биеш камшика някъде за 1-2 седмици, като я зарежеш да се оправя сама. Опитай се да я възпиташ, доколкото можеш. Животът с нея ще те принуди да правиш компромиси, да търсиш решения, да правиш избори и още много други неща!
След 6 месеца, ако котката е още жива - преминаваш на фаза 2.
Етап 2. Купи си куче, препоръчвам порода "Басенджи" - https://en.wikipedia.org/wiki/Basenji . И него го храни само с висококачествена храна, води го редовно на лекар и се грижи за него, като член на семейството ти. Опитай се да го възпиташ, доколкото можеш. Опитай се да създадеш ред и дисциплина у дома си, живееки в него с котка и куче. И грижите покрай това куче ще те научат на много, но стига сам да го искаш!
Етап 3. Ако се провалиш на някой от етапите - започваш отначало.
Ако успееш да оцелееш 6 месеца, живееки с котката и кучето, ако успееш да балансираш живота си в такива условия, значи си почти готов - трябва само да се оставиш на течението на живота и нещата ще се получат от самосебе си! И някъде там, по пътя, ще намериш своят човек, с когото ще пожелаеш да остарееш...
Имал съм такава котка и куче - вече нямам! Нямам и много други неща, които имах на младини...
Но имам страхотно семейство: прекрасна и любяща съпруга, 11 години по-млада от мен, с успешна професионална реализация и 3 невероятни деца! Дай боже, да успея да съхраня семейството си, до сетния си дъх!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеБългарските жени са хубави,и имат качества.Обичам ги,много
- 1 like
Коментар
Коментар