IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И на мен ми се струва, че на 57 г става дума за кратък полет и нещата отиват към спиране на летене.

Нали ви споменах, че след години търсене, един готин пич ще става татко за пръв път на 44 г.

Никакъв "полет" по отношение на ония, които не могат да определят ЕДНОЗНАЧНО своята полова идентичност! Никакъв "полет" и никакви фантазии не подхранвам - с никакви факти! Не може да нямаш "специални изпълнения" след подобни коментари.

Добре опитах ситуацията с твоето "любопитство" и ме изтриха. БЕЗ ОБИДИ МЕ ИЗТРИХА! (ти си се разпростира наоколо и търси "материал")...

На твоя "приятел" (Миро) му кажи, че трябва да си направи операция на хернията! Тоя, щом има проблема си от 7 години - вероятно е диагностиран, но се притеснява от операции - типично мъжка черта... "Умирам!" - и "умира" от 7 години!

ВМЕСТО ДА ОТИДЕ ПРИ ХИРУРГ С ТИЯ СИМПТОМИ! ДО СЕГА ДА ЗАБРАВИЛ! ТЕЖЪК Е ЖИВОТА НА МЪЖЕТЕ, които гледаме хоризонта...

..........

Взех решението си. Прекъсвам участието си във форума - сменям паролата и толкова. Няма да давам АКЪЛИ - никакъв смисъл - само дразги и заплахи (още си стоят, а, когато отговоря - моят отговор се изтрива! Майтапчии!)... така да се каже - мислете си, че съм изчерпан и няма какво повече да кажа, а и време се губи...
    Здрави и щастливи!

(хората се срещат, запознават се, харесват се, обичат се и БЕЗ ФОРУМИ В НЕТА - просто се срещат и разбират, че това е човекът, който ще бъде до тях!)

Айде, живот и здраве от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Тая аптекарка калпава ще излезе накрая щом барем един лубрикант ѝ се е досвидял и да ти подари. Пък и да ти обясни как се ползва.

Не ѝ влизай повече по профилите.
      Ще те послушам.

Мен ми беше интересно дали ще успее да се справи с трудната ситуация, но тя е хитра и успя.

Коментар

Не са толкова стари.

Ако е имало вагинална сухота, не е било много хубаво.

На мен не ми се прави безразборен секс, особено с жени, които много не харесвам.

На един приятел на моите години, след 15 г, търсене, вече му се нареждат нещата много добре и ще става баща.
        Тая аптекарка калпава ще излезе накрая щом барем един лубрикант ѝ се е досвидял и да ти подари. Пък и да ти обясни как се ползва.

Не ѝ влизай повече по профилите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Бай Мико, няма как да не си убавец, щом касиерките са толкова отзивчиви.
          Най вероятно е от съжаление!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Да, на теория всеки ги знае нещата, но проблемът ми е, че съм красив (почти колкото Евго) - и дамите ускоряват бързо.

Ето и днес, в едно суперче няма клиенти - питам касиерката - дали мога да вляза към касата от неправилната страна (за да не обикалям отново лабиринта), тя се усмихва и потвърждава.

Сериозен, питам я - какво се случва, ако избягам с пълната кошница през изхода?

А тя (дългокрака и личи, че се занимава със спорт) се хили и ми вика, че не мога да й избягам...
            Казах й, че на първо четене е прекалено самоуверена, но следващия път ще направя експеримента с две бутилки уиски в ръце..., за да определим кой бяга по-бързо...
            Бай Мико, няма как да не си убавец, щом касиерките са толкова отзивчиви.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

E той е младеж а аз съм дядо на 2 внучки.
              Мико и той има внучки ама по-малко се излага от тебе.

Коментар

И на мен ми се струва, че на 57 г става дума за кратък полет и нещата отиват към спиране на летене.

Нали ви споменах, че след години търсене, един готин пич ще става татко за пръв път на 44 г.
                Затуй претенциите за 20 годишни леко следва да понамалеят и да се слезе на земята.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Да, на теория всеки ги знае нещата, но проблемът ми е, че съм красив (почти колкото Евго) - и дамите ускоряват бързо.

Ето и днес, в едно суперче няма клиенти - питам касиерката - дали мога да вляза към касата от неправилната страна (за да не обикалям отново лабиринта), тя се усмихва и потвърждава.

А тя (дългокрака и личи, че се занимава със спорт) се хили и ми вика, че не мога да й избягам...
                  Казах й, че на първо четене е прекалено самоуверена, но следващия път ще направя експеримента с две бутилки уиски в ръце..., за да определим кой бяга по-бързо...
                  E той е младеж а аз съм дядо на 2 внучки.

Коментар

Противоречиш си. Пет пъти ти триха модитата твоята репликата тук, че жената иска самолет. Точка.

Несериозен тип ще се окажеш.

Ти на твоята възраст ако притежаваш работещ самолет пак добре.

Претенции кво било летището. Хайде холан!

Наш Мико Миков те удря в земята 300 пъти. Сори ама е така.

Коментар

....

Коментар

Нещата не опират само до самолета.Ти като жена би трябвало да знаеш.
                        Противоречиш си. Пет пъти ти триха модитата твоята репликата тук, че жената иска самолет. Точка.

Несериозен тип ще се окажеш.

Ти на твоята възраст ако притежаваш работещ самолет пак добре.

Претенции кво било летището. Хайде холан!

Коментар

Претенции. 48 за тебе е девойче. Тя откъде да знае самолетът дъл не е тотал щета?
                          Нещата не опират само до самолета.Ти като жена би трябвало да знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Веднъж месечно се случва сигурно.
                            Човек, не ти трябва да минаваш въобще. Екипираш се, слагаш едни слушалки в ушите и тръгваш на "лов"
                            Тичаш, почиваш по пейките...днес имаше няколко самотно тичащи жени.

Прекалено "красив" го дава, а те харесват по-грозните!

Като видят, че е по-грозен - намаляват темпото, а Евго само ще ги плаши с тая своя хубост-ненагледна...

Коментар

Не са толкова стари.

Ако е имало вагинална сухота, не е било много хубаво.

.....

.

Евго, за ТВОЯ проблем, за който пишеш "вагинална сухота" - всеки психолог би ти казал, че подобен "проблем" се създава от мъжа в двойката - мъж-жена. Това - вероятно - е валидно при първа среща, когато дамата (ТИ), интуитивно е усещала, че нещо не е наред, но все пак е направила компромис и (ТИ) е "пуснала"... Останалите дами усещат подобен проблем отдалеч и трява много неща да почваш отначало (тия подробности се знаят и от 12-годишните)...

Дори да има мнения като твоето - че тя е "виновна" - че то си има овлажнители, бе мъж! Зная, че си чувал за тях, нали?!?

Ми, кажи да ти купим, ве, Евгич (щот ти пестиш "от закуски")...

Коментар

Ама аз не търся съпруга а жена за взаимни удоволствия.Оня ден една кака на 48 ме закача.Малко стара ама добре изглежда.Чудя се дали да и пусна
                                Претенции. 48 за тебе е девойче. Тя откъде да знае самолетът дъл не е тотал щета?
                                Last edited by Selena2024; 18.05.2024, 14:28.

Коментар

Working...
                                X