Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Никакъв "полет" по отношение на ония, които не могат да определят ЕДНОЗНАЧНО своята полова идентичност! Никакъв "полет" и никакви фантазии не подхранвам - с никакви факти! Не може да нямаш "специални изпълнения" след подобни коментари.
Добре опитах ситуацията с твоето "любопитство" и ме изтриха. БЕЗ ОБИДИ МЕ ИЗТРИХА! (ти си се разпростира наоколо и търси "материал")...
На твоя "приятел" (Миро) му кажи, че трябва да си направи операция на хернията! Тоя, щом има проблема си от 7 години - вероятно е диагностиран, но се притеснява от операции - типично мъжка черта... "Умирам!" - и "умира" от 7 години!
ВМЕСТО ДА ОТИДЕ ПРИ ХИРУРГ С ТИЯ СИМПТОМИ! ДО СЕГА ДА ЗАБРАВИЛ! ТЕЖЪК Е ЖИВОТА НА МЪЖЕТЕ, които гледаме хоризонта...
..........
Взех решението си. Прекъсвам участието си във форума - сменям паролата и толкова. Няма да давам АКЪЛИ - никакъв смисъл - само дразги и заплахи (още си стоят, а, когато отговоря - моят отговор се изтрива! Майтапчии!)... така да се каже - мислете си, че съм изчерпан и няма какво повече да кажа, а и време се губи...
Здрави и щастливи!
(хората се срещат, запознават се, харесват се, обичат се и БЕЗ ФОРУМИ В НЕТА - просто се срещат и разбират, че това е човекът, който ще бъде до тях!)

Айде, живот и здраве от мен!
Коментар