Pyramid - всеки кондензатор при късо съединение - къ съ си пробива диелектрика, нема такъв работен режим за кондензатори и не се прилага не само в импулсните захранвания, в нищо не се прилага. При импулсните захранвания кондензаторите бързичко се зареждат и разреждат, т.е. тока който протича в двете посоки е да кажем по голям и затова се избират кондензатори с малко собственно съпротивление за да не загряват.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Имхотеп - по принцп за ток се използва киловати за час например масово и са пише KW/h, но някои хора си внушават че тази черта е дробна черта и ползват гледам яко абривиатури. Като си направят проекта пълен с такива абривиатури подписвам с ен ар - не се чете, защото проектите в обяснителната им ако нещото се прави са форма на договор и като не ги разчетат изпълнителите и направят каквото им скимне това излиза солено и се хвърля на боклука. Затова киловатите са за 1 час при мен е така , в Русия може да си съкръщават както искат и без това нищо не правят.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Кое от това което съм писал не е вярно- първото е текущото производство в КВ/час, второто колко е за деня и третото откакто е пусната системата
Това е истината. Ама тя, да повторим, НЕ променя фактите. Жертва си на недоразумение. Грешно си прочел, няма буква „h".
Last edited by Pyramid; 20.02.2019, 21:44.
Коментар
� -
Кое от това което съм писал не е вярно- първото е текущото производство в КВ/час, второто колко е за деня и третото откакто е пусната системата
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Грешка. Мегаватчасове. Внимавай в картинката: мощността е в киловати. Което ти и разправяме.
Разбира се, вярвай в каквото ти изнася. Вяра и факти продължават да са и ще си останат различни неща.
Коментар
� -
Има си цифрички и пише 40КВ/ч произвежда в момента, за деня колко е произведено и откак е пуснато в експлоатация- някакви мегавати
Gornoto е от вчера, аз написах на бете Пешо това, ама той ме обвини че съм неграмотен и не знам закона на ом и закона за дясната ръка
Разбира се, вярвай в каквото ти изнася. Вяра и факти продължават да са и ще си останат различни неща.
Коментар
� -
Сега видях. Ами то си пише: 1. ред - текуща мощност;
2.ред - „за Този ден” и,
3.ред - „Общо” (досега).
Gornoto е от вчера, аз написах на бете Пешо това, ама той ме обвини че съм неграмотен и не знам закона на ом и закона за дясната ръка
Коментар
� -
2.ред - „за Този ден” и,
3.ред - „Общо” (досега).
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ето сега вече бъркаш мощност с енергия. Но на теб ти е простено.
Ми педалите в Калифорния вече си имат стена, що да се охарчват за другите?
Коментар
� -
Айде пак: единицата за енергия е джаул.
Няма друга единица за енергия.
Милите ми енженери те,
После що България е на това дередже.
Е па лъжеш. Ако се гледа Система Интернационале (СИ), е джаул.
Ала има и т.нар. „извънсистемни” единици, в случая, киловатчас, електронволт, ерг и т.н . Тоест, твоята лъжа е доказана. Друг пример: Скорост (на движение). Поначало, е метър в секунда. Ама има още километри в час, мм/год, относителни (Мах, скороста на светлината и т.н.). При всяко положение, обаче, първата производна на мощност по време, е втора производна на енергия (работа) по време, а не енергия или работа. Точно там, Трейдърко упорито държи да се дъни... Е, ако всички караха по „твоята техническа компетентност”, може още и по клоните да биха били. За радост, не са.
По ел.колите, я да питам: Някой да има налични експериментални данни за дълготрайността на акумулаторните батерии на Тесла в брой цикли, а не търговските реклами? Все нещо някъде, трябва да се е понатрупало...
Коментар
� -
Колко джаула е колата ти. А бе какво става с тръмпеску, защо педалите от калифорния не искат стената
Ми педалите в Калифорния вече си имат стена, що да се охарчват за другите?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Бате Пешо утре само да е по слънчево ще снимам таблото и ще го сложа тук. Има си цифрички и пише 40КВ/ч произвежда в момента, за деня колко е произведено и откак е пуснато в експлоатация- някакви мегавати
И понеже съм в добро настроение, да ти кажа, не обръщай много внимание на хора за които единицата за енергия е ватчас.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Малииии, спецеалисти,
Ми не е ли джаул еденицата за енергия?
Коментар
� -
Мдямъ. Тук им хортуват за търговската. Що един джаул е една три хиляди и шестстотна от ватчаса.
Няма друга единица за енергия.
Милите ми енженери те,
После що България е на това дередже.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
�
Коментар