Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
По принцип е така, всичко е според човека, затова когато ходя да договарям някои неща, ползвам стара кола.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Вие с наследствените имоти мислите по подобен начин. Когато сам си се трудил да ги придобиеш, подчертавам придобиеш, не освежиш и ремонтираш ще мислиш по друг начин.
Купи като мен 8 жилищни имота, от които 1 продаден и купен друг веднага още 2004 и 7 други жилищни за периода от 2014-2022 плюс земеделска земя в Лудогорието - демек за няколко години и тогава ела пак да говорим. Наследствените ми от мама и тати не са много и не ги включвам. Един апартамент и земеделски земи.
А и още за един специален имот имам апетит и той е мой, само дето още не го осъзнавам.
А това колко жилища си купил си е твоя работа и надали някой го интересува. Що не вземете да си направите една тема кой колко имота има и там да си мерите имотите?А в тая да се дискутира единствено дали ще се повишават цените на имотите и причините за това.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Трябва ли задължително да имам личен интерес по дадена тема, за да пиша в нея?Ами аз пиша и в други теми. И в НИКОЯ нямам личен интерес.
Безпристрастен съм по тая тема, щото нито имам намерение да купувам,нито да продавам.
Казал съм го-не е нормално в държавата с най-бързо намаляващото население в света, с бум на строителството и огромен брой необитаеми жилища, цените да са такива. Самият факт, че едно жилище струва над 30,дори 40 годишни наема,показва, че е надут огромен балон. Щото в другите държави едно жилище струва наполовина по-малко годишни наема.
Купи като мен 8 жилищни имота, от които 1 продаден и купен друг веднага още 2004 и 7 други жилищни за периода от 2014-2022 плюс земеделска земя в Лудогорието - демек за няколко години и тогава ела пак да говорим. Наследствените ми от мама и тати не са много и не ги включвам. Един апартамент и земеделски земи.
А и още за един специален имот имам апетит и той е мой, само дето още не го осъзнавам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеИспания и Португалия се обръщат към общинските жилища за разрешаване на имотната криза - Investor.bg
...ама в БГ общински жилища няма. Та какво ще правим драги квартиранти?
препоръка е
Коментар
� -
Похвално. Цел живот към това съм се стремил и аз.. Не се присмивам, не ме познаваш. Само се чудя що те интересуват в такъв случай цените на имотите и посоката им. В София например. И не само теб, че ви и дразни това. Кавръка го разбирам. От София си е и гледа да купи. Ами вие. Не ти се подигравам, аз и на хора които познавам не се подигравам, а гледам да ги науча на нещо. Не разбирам, що се косиш.
Безпристрастен съм по тая тема, щото нито имам намерение да купувам,нито да продавам.
Казал съм го-не е нормално в държавата с най-бързо намаляващото население в света, с бум на строителството и огромен брой необитаеми жилища, цените да са такива. Самият факт, че едно жилище струва над 30,дори 40 годишни наема,показва, че е надут огромен балон. Щото в другите държави едно жилище струва наполовина по-малко годишни наема.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ами това си е твой избор да не живееш на едно място,а да обикаляш различни градове. Аз съм си изградил кариера в градът,в който живея,приятелите ми са тук,децата ми ходят тук на градина и училище,съпругата ми работи тук.
Не разбирам какво му е смешното,че си живея в собствената къща. На други участници във форума се подиграваш пък,че живеели на квартира под наем.
Явно целта ти в този форум е да се присмиваш на другите хора,независимо дали живеят в собствената си къща или са под наем.. Не се присмивам, не ме познаваш. Само се чудя що те интересуват в такъв случай цените на имотите и посоката им. В София например. И не само теб, че ви и дразни това. Кавръка го разбирам. От София си е и гледа да купи. Ами вие. Не ти се подигравам, аз и на хора които познавам не се подигравам, а гледам да ги науча на нещо. Не разбирам, що се косиш.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Испания и Португалия се обръщат към общинските жилища за разрешаване на имотната криза - Investor.bg
...ама в БГ общински жилища няма. Та какво ще правим драги квартиранти?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
къде е?
що не продадеш вашата част на чичо ти
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеСамо да ви светна вас дихателчетата дето си мислите че в "белите държави" ви чакат с разтворени обятия. Преди малко пихме по кафе с един мой приятел, за седмица си е в Бг - живее в Швеция. Цените на имотите леко падат, да така е. Но от години пердаши 1000€ за нищо и никакви две стаи с бокс. Данъци, спешна помощ, зъболекар, няма дореждане до лекар. Цени солени. Бутилка пиячка да си купиш само от опррделени места.
Хем си осигурен, хем шариш за кво ли не. Вика - за седмица си дойдох в рая, имал документи от София да си урежда.
За млади хора е. Отивате, ушивате се с един дебел и дълбок (кредит), ставате васали но поне ще свикнете. И лихвите ако ви вдигнат съвсем ще сте добре. Един съвет от мен, ако ще ходите навън - Словакия, Полша. От Скандинавието може би Дания донякъде. Но учете местния език още отсега. Испания също става, Португалия...наемите са поносими.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, със сигурност имам повече имоти (и като бройка и като стойност) от лицето, на което си даваш акаунта да пише, но не мисля, че някого го вълнува за да го пиша в почти всеки пост...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
https://clubz.bg/135820
Дори заинтересованите представители на бизнеса, иначе подкрепящи забраната, предимно се оплакват от цените и от конкуренцията на пазари в други страни по света. Ако това е така, то изглежда те са си правили криво сметката – например, че Украйна магически ще спре изцяло да произвежда и продава на световния пазар земеделска продукция. Тази надежда – очакване за някакви цени на космически нива – вероятно е мотивирала задържането на по-големи запаси от непродадена продукция миналата година. Добре е да се научат и тези уроци – когато спекулираш на глобалните пазари на суровини, независимо дали става дума за петрол, метали или храни, може да спечелиш много, но може и да загубиш много.
Заместете с имоти и става ясно, че ще има същият рев след време.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Това, което още сега бих продал е в съсобственост и чичо ми не иска и да чуе да се продава, не се ползва, иска подръжка, има търсене и засега има цена, но съм се примирил, че след време с братовчед ми ще продаваме парцел, ама здраве да е. Другите имоти се ползват и нямам намерение скоро да продавам.
що не продадеш вашата част на чичо типрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а сваляш ли ролексоотделно в багажника държа ени галоши "сърп и чук" (с червена стелка за износ
) за заблуда.
Last edited by better; 23.04.2023, 19:52.
Коментар
� -
Отговорих ти че не живея задължително на едно място както ти предположи. Бъди смел, плати си наема и напусни прогимназията докато можеш. Тя остава за уикенда.
Не разбирам какво му е смешното,че си живея в собствената къща. На други участници във форума се подиграваш пък,че живеели на квартира под наем.
Явно целта ти в този форум е да се присмиваш на другите хора,независимо дали живеят в собствената си къща или са под наем.Last edited by Vergil1975; 23.04.2023, 19:49.
- 1 like
Коментар
�
Коментар