ее, тук един разговор не може да завържем така
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
В Своге, колега. В Своге. Хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Защо пък ще е язък. Левчо е свестен хазяин и няма да ви стриже до кокал, сигурен съм.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Моите деца какво ще правят теб не те засяга. Чудно защо изобщо намесвате и децата ми в разговора.
И щом ти е кеф да живееш под наем твоя си работа. Нито ще ти се подиграя за това,че живееш под наем,нито ме интересува в кой град е това.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, а твоите деца ако не искат да стоят в кочината София и решат да плащат наем в белите държави, язък за имотите дето толкова ги къташ.
Коментар
-
За Вас е късно. Стойте си в прогимназията, споделихте че сте я направил екстра. Но децата ви ще трябва да купуват някъде - или под наем. Ето, аз самия се местя да поработя за разнообразие в друг град. Отивам да основа нещо там. Ниша в моя бранш. Под наем ще съм. И намерих страхотен тристаен за 450 лв, от познат, избегах и от брокера. И котката си вземам. Имам една спалня за преотдаване на некоя кака даже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Нека да знаят, Уважаеми Варварино че вазелин няма да има. Евтиното ще е 2500. В Лулин при добър късмет.
2500, че и без вазелин! Така както говориш, по всичко личи, че един мой розовобузест познат, ще си остане в споделеното жилище, защото на 2500 няма да купи.
- 1 like
Коментар
-
За Вас е късно. Стойте си в прогимназията, споделихте че сте я направил екстра. Но децата ви ще трябва да купуват някъде - или под наем. Ето, аз самия се местя да поработя за разнообразие в друг град. Отивам да основа нещо там. Ниша в моя бранш. Под наем ще съм. И намерих страхотен тристаен за 450 лв, от познат, избегах и от брокера. И котката си вземам. Имам една спалня за преотдаване на некоя кака даже.
И щом ти е кеф да живееш под наем твоя си работа. Нито ще ти се подиграя за това,че живееш под наем,нито ме интересува в кой град е това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защо да ставам? В момента правя ремонт, толкоз ми оферират, ако имаш познати, които работят по евтино давай ги насам.
Навремето взимах по 20 лева за смяна на сим карта и да ти прехвърля контактите от стария телефон на Епъл.Като ми дойде някой така по изтупан 50 лева ,а ако бърза и 60 съм взимал.
Мисля ме разбра ??Last edited by nkavrakov1982; 23.04.2023, 17:31.
Коментар
-
Хахаха-какво ме бърка мен кой къде ще купува имот при положение, че нямам никакво намерение да си продавам къщата.Вие нещо хептен се самозабравихте-това,че на вас ви харесва да живеете на определено място, не означава, че всички мислят като вас.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Не се радвай, защото това ще са 50хил. по-малко квартири. Съответно цените на квартирите ще са нагоре и ще получиш предизвестие от хазяина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Него район нещата логично ще гърмят първи, но дали ще има нещо подобно в София - струва ми, че сме още далеч от този момент. Бъдете обективен.
Коментар
-
Според сайта Нумбео средната цена на квадратен метър на тристаен апартамент в Белград извън центъра е 2000 евро.Друг въпрос е дали има толкова много необитаеми жилища като в София. Всяко трето жилище в София е необитаемо.Това са над 230 хиляди жилища. При едно движение на цените надолу само 50 хиляди да излязат на пазара и цените ще се сринат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защо да ставам? В момента правя ремонт, толкоз ми оферират, ако имаш познати, които работят по евтино давай ги насам.
Коментар
Коментар