IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

https://dbr.bg/4799
    Спад на сделките с имоти в големите града у нас

През първите три месеца на 2023 г. у нас са сключени 44 461 сделки. Това е най-малкият тримесечен брой от същия период на 2021 г.

Спад в покупките на имоти у нас в трето поредно тримесечие, сочат данните от имотния регистър към Агенцията по вписванията.

Понижение в покупко-продажбите се отчита и в четирите големи града на страната. Най-голямо е то във Варна и София, където сделките намаляват със съответно 18.96% и 12.2%.
    Сериозни % за началото
    Начало като за 5-та степен ураган

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аз бях Фърлил 1000лв на тях, но ги продадох
      немам сърце да залагам на нещо такова
      Нямаш сърце да държиш (единствения) актив, който е напрвил +65% от началото на годината?

Click image for larger version

Name:	ytd.jpg
Views:	1
Size:	9.0 КБ
ID:	4055347

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

Ти кажи: Р или К? Защо караш Трайчо да ти върши черната работа, ти не смееш ли да излезеш сам на фронта?
        Трайчо не познава колегата към когото си отправил въпроса!

Коментар

• https://www.investor.bg/a/534-novini...ta-v-germaniya
          Спадът свършил. Е що така ся.
          Накаврък, ще получиш някой инфаркт, пази се.
          Защо по-малкото сделки не водят до по-ниски цени?
          Можеш ли да обясниш, или само повтаряш като папагал едно и също вече пет години, докато можеше да купиш жилище.

Коментар

Растящите строителни разходи сложиха край на спада на цените на жилищата в Германия

Индекс на цените на жилищата е нараснал за втори пореден месец през март

Ако си купил на зелено в Германия ,да почерпиш ,ама май локацията е в София ,България

предполагам, че е изолиран случай
            https://dbr.bg/4799
            Спад на сделките с имоти в големите града у нас

През първите три месеца на 2023 г. у нас са сключени 44 461 сделки. Това е най-малкият тримесечен брой от същия период на 2021 г.

Спад в покупките на имоти у нас в трето поредно тримесечие, сочат данните от имотния регистър към Агенцията по вписванията.

Понижение в покупко-продажбите се отчита и в четирите големи града на страната. Най-голямо е то във Варна и София, където сделките намаляват със съответно 18.96% и 12.2%.

Коментар

Растящите строителни разходи сложиха край на спада на цените на жилищата в Германия

ниската безработица е голяма 'подкрепа' за инфлацията

според мен ЕЦБ-то ще трябва да вдигне още лихвите докато не удари една хубава рецесия, която ще доведе до сътресения на пазара на труда с последващото от това успокоение на цените и заплатите

разбира се бабата никога няма да излезе и да каже " Ще ви вкарам в такава рецесия, че ще си избиете от главите мераците за по-големи заплати, по-големи жилища и по-нови коли" ... тя ще каже, че и е приоритет ценовата стабилност и инфлацията. Не виждам друг начин да се укроти инфлацията.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Растящите строителни разходи сложиха край на спада на цените на жилищата в Германия

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Само на коновете недей! Малко остана, догодина ще фърляш капата.
                  аз бях Фърлил 1000лв на тях, но ги продадох
                  немам сърце да залагам на нещо такова
                  препоръка е

Коментар

не са, споко. ще пиша като ме подгонят банкерите
                    може и файер селс да обявя
                    Само на коновете недей! Малко остана, догодина ще фърляш капата.

Коментар

ако са с ипотеки - лошо. митко "четния" ще погълне водичка ясно, но ратко май няма вече ипотечки.
                      имам, имам.
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

аз лично не виждам нищо лошо в ипотеките стига сметките да излизат в дългосрочен план, защото това не са кредити за година-две-три
                        всеки си прави сметката и действа както счете за целесъобразно

даже сребърниците на ратко са си ОК да ги продава, защото ги взе доста по-ниско от цената,която им търси сега. Не помня детайли, но със сигурност има едни 20-25% горница, което поне не е вътре.
                        Ти кажи: Р или К? Защо караш Трайчо да ти върши черната работа, ти не смееш ли да излезеш сам на фронта?

Коментар

ако са с ипотеки - лошо. митко "четния" ще погълне водичка ясно, но ратко май няма вече ипотечки.
                          аз лично не виждам нищо лошо в ипотеките стига сметките да излизат в дългосрочен план, защото това не са кредити за година-две-три
                          всеки си прави сметката и действа както счете за целесъобразно

даже сребърниците на ратко са си ОК да ги продава, защото ги взе доста по-ниско от цената,която им търси сега. Не помня детайли, но със сигурност има едни 20-25% горница, което поне не е вътре.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ратко е с ипотеки.
                            върти ми се, че много бъзикаше митко 'четния' по отношение на имоти купени с ипотека и отдавани под наем
                            ратковите ипотеки някакви по-специални ли са или си си променил отношението към имоти с ипотека.

Коментар

• Атакуваха с камъни автобус от столичния градски транспорт, изпочупиха всичките му прозорци ᐉ Новини от Fakti.bg - Крими | ФАКТИ.БГ

Доколкото разбрах, мой познат от Красна Поляна е хванат от контрольори да пътува гратис и е изгорял с глоба, която е трябвало да плати на място. На другия ден решил да си отмъсти.

Коментар

браво ратко, християнско е да се дава повод за радост. Жалко, че Уолт дисни ще закрива любимите канали на кольо, но важното е, че FineLivingNetwork - YouTube за нас си остава да работи. Трудно ми е да си представя сега след като няма да има Дисни какво ще гледа кольо? Тапетите на кафяви мечета и кремави зайчета в един момент ще му втръснат.

пп. Това дето си замислил, ап, ном.9 ли ще е? (Не е лошо, но не бъди лаком, че при една революция, ти ще си един от първите от които ще секвестират жилища.)
                                ратко е с ипотеки.
                                върти ми се, че много бъзикаше митко 'четния' по отношение на имоти купени с ипотека и отдавани под наем
                                ратковите ипотеки някакви по-специални ли са или си си променил отношението към имоти с ипотека.

Коментар

Working...
                                X