If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Избрал си най-куцото възможно място в София за да се забиеш и да си купиш имот. Останалите, които знаем къде се намираме, сме къде, къде по-доволни от живота.
Бъркаш се, аз не завиждам на никого. Мястото където съм купил ми пасва идеално. Има чист въздух, панорама към Витоша, улици и тротоари, улично осветление, болница, мол, ресторанти, за 1-2 мин съм на околовръстното и не вися в задръстванията, имам и подземен гараж, паркирам си на чистичко и си качвам багажа с асансьора директно от паркинга, отделно Витоша ми е на пешеходно разстояния. С две думи на мен ми харесва, въпреки че го ползвам рядко.
Избрал си най-куцото възможно място в София за да се забиеш и да си купиш имот. Останалите, които знаем къде се намираме, сме къде, къде по-доволни от живота.
Никой в САЩ, който действително е на работа, няма да виси в български форум. Не вярвам да си на работа, вероятно си на социал на стари години, ама това си и заслужавате.
2038-39 е след 15-16 години. Ако е верно , че банското чудо е на 55 , тогава ще е на 70. Мен лично слабо ме интересува какво ще става с наемите в България като съм на 70. Тогава вероятно ще ми трябва по-силно пиене и да се кисна на някой гръцки плаж за артрита.
Има и някои фактори, които феновете на легендата за 2039-а пропускат ....
Ако сте искали да събирате наеми през 2039 май трябваше да станете "гастери"
П.С. По ме притеснява, че излизат някакви репорти за денга и други болести настъпващи в Европа. Това няма да е само проблем на БГ, но е притеснително.
Тия бягате, интересно е кои се връщат. Последните години броят на завърналите се българи е по-голям от напусналите. Хора с образование, квалификация и езици лесно си намират добра работа като се върнат. "Там" си остават неграмотни и некадърни, висите на соЦиал.
Представяш ли си като връщащите се преобладаят на невъзвращенците, какъв миризлив вой ще има от последните? Явно е навремило..
преди има няма 5 години. когато се роди тая справка,
цените бяха в як балон /около 900е ми се върти/ и всеки достоен за уважение понижител
ги буташе неуморно, леейки обилна пот с от 30 до 70%
а те взеха, че удвоиха.
к'ва е тая крива нива!?
Те я обичаха тая справка, сега взеха, че я намразиха, що ли? През краткия ми над половинвековен живот, съм разбрал едно, всички инвестиции са достъпни с изключение на имотите навсякъде по света. Затова и е големия вой от перона.
Колко трябва да си сдухан да твърдиш че живееш в Америка и да киснеш цял в тема за бг имоти. Нямаш ли личен живот, семейство, приятелка, колеги?
Имам бе, тук е 11 сутринта и съм на работа, затова кисна във форума. Други въпроси ? На мен ми е по интересно ти какво правиш във форума сега. При Вас е 6 ПМ, нали ?
Вече безвъзвратно минахме 17хх. Интересно какви нива ще показва бенчмарка към 2038ма?
преди има няма 5 години. когато се роди тая справка,
цените бяха в як балон /около 900е ми се върти/ и всеки достоен за уважение понижител
ги буташе неуморно, леейки обилна пот с от 30 до 70%
а те взеха, че удвоиха.
к'ва е тая крива нива!?
Коментар