IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

преди има няма 5 години. когато се роди тая справка,
    цените бяха в як балон /около 900е ми се върти/ и всеки достоен за уважение понижител
    ги буташе неуморно, леейки обилна пот с от 30 до 70%
    а те взеха, че удвоиха.
    к'ва е тая крива нива!?
    Те я обичаха тая справка, сега взеха, че я намразиха, що ли? През краткия ми над половинвековен живот, съм разбрал едно, всички инвестиции са достъпни с изключение на имотите навсякъде по света. Затова и е големия вой от перона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
      https://www.imot.bg/95doww

[ATTACH=CONFIG]n4051185[/ATTACH]

Вече безвъзвратно минахме 17хх. Интересно какви нива ще показва бенчмарка към 2038ма?
      Сигурен съм, че чак тогава ще почнат да катерят!

Коментар

• Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение

Колко трябва да си сдухан да твърдиш че живееш в Америка и да киснеш цял в тема за бг имоти. Нямаш ли личен живот, семейство, приятелка, колеги?
        Колега, същото мога да кажа и за теб! Или може би греша?

Коментар

• Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение

Колко трябва да си сдухан да твърдиш че живееш в Америка и да киснеш цял в тема за бг имоти. Нямаш ли личен живот, семейство, приятелка, колеги?
          Имам бе, тук е 11 сутринта и съм на работа, затова кисна във форума. Други въпроси ? На мен ми е по интересно ти какво правиш във форума сега. При Вас е 6 ПМ, нали ?

Коментар

Вече безвъзвратно минахме 17хх. Интересно какви нива ще показва бенчмарка към 2038ма?
            преди има няма 5 години. когато се роди тая справка,
            цените бяха в як балон /около 900е ми се върти/ и всеки достоен за уважение понижител
            ги буташе неуморно, леейки обилна пот с от 30 до 70%
            а те взеха, че удвоиха.
            к'ва е тая крива нива!?
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

То половината форум е с IQ 80-90, и това са "инвеститори", които се броят за елита на нацията, ти за населението ...

П.С. Вчера обяснявах с картинки на онова нещо от Варна защо не може да използва imot.bg за справки , днес забравил ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Тия бягате, интересно е кои се връщат. Последните години броят на завърналите се българи е по-голям от напусналите. Хора с образование, квалификация и езици лесно си намират добра работа като се върнат. "Там" си остават неграмотни и некадърни, висите на соЦиал.
                Кой го казва това ?

Какво разбираш под хубава работа ?
                Last edited by segato; 14.04.2023, 21:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Тия бягате, интересно е кои се връщат. Последните години броят на завърналите се българи е по-голям от напусналите. Хора с образование, квалификация и езици лесно си намират добра работа като се върнат. "Там" си остават неграмотни и некадърни, висите на соЦиал.
                  А със "цоциал" и врътки със системата в стил ала Кретенчов имот се не купува. Само ипотечката става все по-тежичка.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Бежанци бягат от БГ
                    Цигани бягат от БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Бежанци бягат от БГ
                      Цигани бягат от БГ
                      2 млн българи са избягали от БГ след 1990
                      Едно че всеки бяга от тази територия,сме на 2-ро или 3-то място по демографски срив в света.

Но повишителчетата щели да привличат работници ,които видиш ли същевременно щели да им купуват скъпите обори.Да,точно така ще стане

Кой ще купува тея обори след 30г когато ще сме 4 млн,от тях 2млн цигани и турци? Половината население с iQ 80-90.Останалата с не много повече
                      И като се има впредвид,че легловата база ни е за 15 млн
                      Кой ще купува и най-вече защо ?
                      То половината форум е с IQ 80-90, и това са "инвеститори", които се броят за елита на нацията, ти за населението ...

П.С. Вчера обяснявах с картинки на онова нещо от Варна защо не може да използва imot.bg за справки , днес забравил ...
                      Last edited by segato; 14.04.2023, 21:18.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4051185[/ATTACH]

Интересно е, че този бенчмарк, широко и гръмогласно се ползваше от понижителите, начело с Кавръков. Откакто, обаче, той взе да пробива 1800, много от тях обърнаха дупарата и взеха да търсят кусури в сайта, в брокерите, в управниците и къде ли не още...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Не съм чувала там да е имало езеро, но не съм растяла там все пак. Въпреки всичко ако е имало съм щяла да знам със сигурност, а за това чувам за първи път.
                          Останките от езерото още стоят на югозапад от комплекса. То е декоративно с площ около 100м2. Като бях дете-76-77ма година от езерото ловяхме жаби, а имаше и рибки. Имаше и горски в парка, а даже, не само аз съм виждал и сърнички. Питай някой стар робовдолец над 50г. ако познаваш и ще ти потвърди същото.
                          По време на управлението на НДСВ, Милена Милотинова си възстанови собствеността и го даде за строеж. Баща й, бай Иван, твърди, че цялата останала част от парка, пояса, със стръмнините, който завършва при моста за гара Подуяне, било негова собственост, но това се оспорва от комшии
                          Last edited by Bailor; 14.04.2023, 21:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
                            То пакистанци и филипинци си имаме вече достатъчно. Лошото е, че не са много по купуването, че и по наемането. Но "инвестицията в имот" си е солидна инвестиция. Нека стои и празен. Тя цената му само ще расте
                            Бежанци бягат от БГ
                            Цигани бягат от БГ
                            2 млн българи са избягали от БГ след 1990
                            Едно че всеки бяга от тази територия,сме на 2-ро или 3-то място по демографски срив в света.

Но повишителчетата щели да привличат работници ,които видиш ли същевременно щели да им купуват скъпите обори.Да,точно така ще стане

Кой ще купува тея обори след 30г когато ще сме 4 млн,от тях 2млн цигани и турци? Половината население с iQ 80-90.Останалата с не много повече
                            И като се има впредвид,че легловата база ни е за 15 млн
                            Кой ще купува и най-вече защо ?

Коментар

• https://www.imot.bg/95doww

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-04-14 193644.jpg
Views:	1
Size:	42.4 КБ
ID:	4051185

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Нещо бъркаш, къде е имало езеро, като там ми е минало детството? А прекрасният парк беше пущинак, кой биваше избягван вечер от майките ни.
                                Не съм чувала там да е имало езеро, но не съм растяла там все пак. Въпреки всичко ако е имало съм щяла да знам със сигурност, а за това чувам за първи път.

Коментар

Working...
                                X