IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тук е прието инвеститорите да качват по някоя снимка
    или поне обява на подобен имот
    Аз не съм инвеститор, а "квартирант"...
    Обещавам когато почна да продавам, преди да ги пусна в реклама, първо на теб ще ги покажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Оферират ти толкоз щото като те видят и размените 5 лафа на тях им става пределно ясно кой стои пред тях,що за човек е ,какво може най важното да извади и го почват.Темата за майсторите и ремонтите е безсмислена,просто защото цените се определят според склонността на този който плаща да плаща скъпо и майстора който търси такива типове клиенти.Сега ако хвана съседа от квартала с който работим ще му платя наполовина,защото той фирма няма ,идва прави всичко и си заминава.Няма ДДС,та няма заплати,няма разходи и т.н.

Навремето взимах по 20 лева за смяна на сим карта и да ти прехвърля контактите от стария телефон на Епъл.Като ми дойде някой така по изтупан 50 лева ,а ако бърза и 60 съм взимал.
      Мисля ме разбра ??
      По принцип е така, всичко е според човека, затова когато ходя да договарям някои неща, ползвам стара кола.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Колега, със сигурност имам повече имоти (и като бройка и като стойност) от лицето, на което си даваш акаунта да пише, но не мисля, че някого го вълнува за да го пиша в почти всеки пост...
        тук е прието инвеститорите да качват по някоя снимка
        или поне обява на подобен имот
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ще основем Картел. Берджо с Мадара - топ локация и аз. Дъри не дава на българи. Ако им е скъпо отиват при Лордиевич, той е ларж. Ако са самотни ергени и при Ратко ще им е добре. Ниски разходи за топло и вода. Да живеят в Сф под наем е изгодно, още не са го разбрали.
          Нали знаеш какво най-вероятно ще се случи с имотите ти след като попаднат в ръцете на наследниците? Ще бъдат разпродадени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
            Какъв разговор може да се води с хора, отричащи очевидното. Кат се сринат имотите имам една хубава сума, за понижителски апартамент в Софето. Ама да не почне тогава да ми се обяснява - ама аз това, аз онова
            да не кажа всички, но почти всички,
            дето рутят цените, поради аристократичния си произход
            и будещото завист финансово състояние,
            не желаят да пишат директно, че се борят за намаления в наемите
            опитват се да бутат цените, та ега покрай тях им свалят и наема
            за сега не мога да кажа, че имат успех
            препоръка е

Коментар

Отговора и Своге не са смешни. На вас се смея.
              Аха.И за какво ми се смееш?Казваш ми,че си наел квартира за 450 лв в друг град,не в този, в който живееш.И аз ти отговорям,че за мен е ок това,независимо кой е градът, но ти се смееш. WTF????

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Е как бе, напротив. Да кажа че и в Своге се търси. Само ти ли четеш. Има хора които ги интересува. Вие нито под наем, нито ще купите. В детската на мама в наследствените имоти. Добре е че поне има достатъчно стаи.
                Колега, със сигурност имам повече имоти (и като бройка и като стойност) от лицето, на което си даваш акаунта да пише, но не мисля, че някого го вълнува за да го пиша в почти всеки пост...

Коментар

• Какъв разговор може да се води с хора, отричащи очевидното. Кат се сринат имотите имам една хубава сума, за понижителски апартамент в Софето. Ама да не почне тогава да ми се обяснява - ама аз това, аз онова

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ок. Ама не разбрах какво му е смешното?
                    Отговора и Своге не са смешни. На вас се смея.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• ее, тук един разговор не може да завържем така
                      препоръка е

Коментар

В Своге, колега. В Своге. Хахаха
                        Ок. Ама не разбрах какво му е смешното?

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-04-16 191254.jpg
Views:	1
Size:	29.4 КБ
ID:	4054589

Търсене много, предлагане малко. А вкуса на горчивата дъвка и суровите жабета в споделеното жилище, все по-гадни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

Защо пък ще е язък. Левчо е свестен хазяин и няма да ви стриже до кокал, сигурен съм.
                            Ще основем Картел. Берджо с Мадара - топ локация и аз. Дъри не дава на българи. Ако им е скъпо отиват при Лордиевич, той е ларж. Ако са самотни ергени и при Ратко ще им е добре. Ниски разходи за топло и вода. Да живеят в Сф под наем е изгодно, още не са го разбрали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Моите деца какво ще правят теб не те засяга. Чудно защо изобщо намесвате и децата ми в разговора.
                              И щом ти е кеф да живееш под наем твоя си работа. Нито ще ти се подиграя за това,че живееш под наем,нито ме интересува в кой град е това.
                              В Своге, колега. В Своге. Хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Колега, а твоите деца ако не искат да стоят в кочината София и решат да плащат наем в белите държави, язък за имотите дето толкова ги къташ.
                                Защо пък ще е язък. Левчо е свестен хазяин и няма да ви стриже до кокал, сигурен съм.

Коментар

Working...
                                X