If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Терасата явно е служила за сметище дълги години. Виж климатика как е ръждясал - а е 100% под стряхата. Тази сграда тече от всички страни, това не е годно за обитаване.
Няма ли институции, които да задължат собствениците на подобни кофтори да ги приведат в безопасен за живота вид (а ако не става, да си платят за фадромата и изриването)?
Сигурно ще се шашнеш, но това е уж реномиран голф комплекс с поне 500 апартамента, купени основно от руснаци, които се чудят как да се оттърват от тях.
Преди 22 г такива ги говореха за имотите в гр. Силистра.
Погледни какви са цените там и има реални сделки, въпреки че е "пенсионерски" град (по разкази на приятели няма млади).
Преди 22г когато бяхме 9млн,едва ли някой е говорел за влошаваща се демография.Камо ли да я е очаквал
А цените са такива,понеже СФ буташе цените нагоре и теглеше цяла БГ
Сега обаче процеса е обратен.Цените падат и заради задаващата се криза ще падат с години напред.
Отделно, преди 22г сме били 9млн с жилища за 9млн,след кризата ще сме 5 и нещо млн с жилища за 15-20млн.
Ще окаже ли ефект,как мислиш?
Като почне да измира поколението на 50-те и 60-те ще е най-големия срив.
Ще има голямо разпродаване и малко желаещи, заради демографията => цените ще паднат, и който иска може да купи тухли и керемиди на адекватни цени. Освен, ако не се е сетил, че за по-малко може да си дигне енергийно ефективна или направо пасивна къща.
Това ще направи старото строителство, панелните коптори и "новото строителство" непродаваеми.
Преди 22 г такива ги говореха за имотите в гр. Силистра.
Погледни какви са цените там и има реални сделки, въпреки че е "пенсионерски" град (по разкази на приятели няма млади).
Терасата явно е служила за сметище дълги години. Виж климатика как е ръждясал - а е 100% под стряхата. Тази сграда тече от всички страни, това не е годно за обитаване.
Няма ли институции, които да задължат собствениците на подобни кофтори да ги приведат в безопасен за живота вид (а ако не става, да си платят за фадромата и изриването)?
Климатика е ръждясал от морския въздух, не от теч върху него.
Ще има голямо разпродаване и малко желаещи, заради демографията => цените ще паднат, и който иска може да купи тухли и керемиди на адекватни цени. Освен, ако не се е сетил, че за по-малко може да си дигне енергийно ефективна или направо пасивна къща.
Това ще направи старото строителство, панелните коптори и "новото строителство" непродаваеми.
Е анджък де, това казвам и аз, само трябва да се почака до към 2039-та.
Аз какво пея
На Запад ще почнат да изплуват след 3-5г ако не е много зла кризата.
А се очертава да е най-голямата която сме виждали.
В БГ спада ще е завинаги, заради демографията и циганизацията,които пък ще ударят силно след преминаването на тази криза
Кой изпуснал? Бъркаш се нещо, май. Когато е трябвало съм купувал туули и конове, сега гледам сеир.
П.с спомняш ли ноември (га коно беше 16к) ме съветваше да продам? Оттогава съм на 70% +. Може да си добър доктор, ама в прогнозите не си ниво.
За коновете не съм. Само казвам да излезеш без да си много лаком, щото дръвца ще има там за гризкане. И нема да ти е приятно от 40К да слезеш на 1К. После пак де, ще има тепърва изненади. Никой актив не е създаден да печелят охлювите.
Като си купувал тули, аз теб за тех те питам, къде са, ако са в Сф имаш ли капиталова, имаш ли доходност. Това коментираме тука. Ти им вещаеш спад. Що за инвеститор си. Кажи мъжката - продадох го сега. Край. И съм мислещ инвеститор, щото продадох на върха. И немах досега доходност. Освободих се и развързах едни затворени пари.
Вие всичките имате тули и ви е яд че ги имате на тези нива. Ми дайте ги на нас даже ще ви дадем 5% над пазарната цена. Ако си заслужават, разбира се.
Коментар