Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЯ, да питам ревачите от по-нисшето понижително съсловие /каста/, какво стана с увеличението на лихвите??? При мен мина почти половината период на кредита, а лихвите не са помръднали...то ще дойде време пак да купувам, а лихвите-замръзнали две години вече..
язък, толко тропане по клавиатурите и потене пред мониторите
и нишо! ни-що!препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Освен че всички имат много по-висок дълг, знаеш ли и какво е много по-високо? Цените на имотите
А за да се стигне до такива цени те са яли и яли инфлация. При нас просто предстои. Стягай колана и почвай да мислиш как да събираш пари за евро-регулирана зелена евтаназия. Щото на държавна пенсия това те чака, ще опоскат всичко Харвардците. За тухлена пенсия изтърва, сега поне за евтаназията гледай да се класираш, иначе робство, в съревнование с роботи на изкуствен интелект които не се искат почивки и ваканции.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Къщата ми се намира на 3 км от центъра на областният град.Административно се води село, но разстоянието от двете табели за населеното място е около 50 метра .В последните години около нас масово се строят и ремонтират основно къщи от заможни хора, на които им е писнало да живеят в блок.
И изобщо не ме бърка каква й е цената, щото нямам никакво намерение да я продавам. И в сравнение с коптора на публикуваната от теб обява в Слатина е като палат.Чакам да се сгрее малко времето и басейна да сложа.Лятото се къпем лятото с децата хвърлям пържоли на барбекюто и нищо друго не ми трябва.
А пиша в темата,защото така съм решил. Обяснения ли трябва да давам?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХм, лоша работа... на Пена & Вуте току-що им беше казано по БиЧиВи-ту за спада при имотето!
п.п.
Трайчо - по отношение на сутрешната ти дилема /дали хотелиера или благародника... мисля, че още тук си вече в грешка/ - трябва да помислиш за форумната Мика Зайкова!
- 1 like
Коментар
-
Знам ,че законът на търсенето и предлагането винаги и при всякакви обстоятелства е в сила.Като намалява населението и се увеличават жилищата е ясна посоката на цените. В момента има търсене и на имоти като инвестиция,но като тези,които купуват жилища, за да живеят в тях, намалеят драстично, то и инвестицията ще е неизгодна.
Топим се зловещо, като във война. До 2050 г. ще сме с 24% по малко. А как е по време на война?
Коментар
-
А пиша в темата,защото така съм решил. Обяснения ли трябва да давам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеБонке, спада на сделките и менопаузата са убийствена комбинация за психиката ти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Така е, имаш си къща, ......вероятно на село, но защо пишеш тук, като ще й се сгромоляса цената? Или може би искаш нещо друго, но гроздето станало много кисело, а дъвката горчи ли горчи....
И изобщо не ме бърка каква й е цената, щото нямам никакво намерение да я продавам. И в сравнение с коптора на публикуваната от теб обява в Слатина е като палат.Чакам да се сгрее малко времето и басейна да сложа.Лятото се къпем лятото с децата хвърлям пържоли на барбекюто и нищо друго не ми трябва.
А пиша в темата,защото така съм решил. Обяснения ли трябва да давам?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не разбрах с какво точно ме плашиш. Имам си къща и нямам никакво намерение..., но гроздето станало много кисело, а дъвката горчи ли горчи....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Който си има имоти, наемчета, доходи, може да Фаща мотика за цветенца. Който, като теб бетерчо, е продал наследството и купил убити коне по 50к долара, е в друга ситуация. Налага ти се не само с ръце, но и с уста и с глутеус да се препитаваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Който си има имоти, наемчета, доходи, може да Фаща мотика за цветенца. Който, като теб бетерчо, е продал наследството и купил убити коне по 50к долара, е в друга ситуация. Налага ти се не само с ръце, но и с уста и с глутеус да се препитаваш.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ти още ли си тук бе лъжец? Казах ти - мотиката.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар