IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Точно така. Имотите за купуване стават недостъпни в Сф и няколко още града, но ще ти кажа. Бях на гости на мой приятел в малък град. От селски тип почти. Къщата която е купил с двора и направил му струва почти милион. Като фамилна къща. На един етаж, но е като прогимназия. Колко спални и градини - зимни и прочие и как отвътре е изпипал е за похвала. Но не казва аз що налях толкова пари в нея. Напротив, кефа е голям. Той там си живее. Не смята че едва ли може да и вземе кеша поне на този етап. Същевременно има един тристаен в едно блокче и го е обявил за 60 хил лева и няма желаещи. Е, все ще го развърже, ще се появи някой, но за къщата ми е мисълта. Хората си правят удобства и уютни имоти независимо къде се намират.
    На мен ми струваше доста по-малко средства, щото е строена в края на 80-е години от родителите ми и аз само й направих основен ремонт. Направил съм си я по мой вкус, децата си карат прекрасно детство в нея и нямам никакво намерение да я продавам. Ще остане за поколенията. Не я разглеждам като актив за продаване, а като моят дом.
    А все повече хора се местят да живеят от апартаменти в къщи.
    Last edited by Vergil1975; 22.04.2023, 22:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      Я, да питам ревачите от по-нисшето понижително съсловие /каста/, какво стана с увеличението на лихвите??? При мен мина почти половината период на кредита, а лихвите не са помръднали...то ще дойде време пак да купувам, а лихвите-замръзнали две години вече..
      Препоръчвам да изтеглиш нов потребителски докато са ниски лихвите и да стегнеш малко дворците...

Коментар

Я, да питам ревачите от по-нисшето понижително съсловие /каста/, какво стана с увеличението на лихвите??? При мен мина почти половината период на кредита, а лихвите не са помръднали...то ще дойде време пак да купувам, а лихвите-замръзнали две години вече..
        на това вдигане на лихвите цяла една понижителска епопея беше базирана
        язък, толко тропане по клавиатурите и потене пред мониторите
        и нишо! ни-що!
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение

Освен че всички имат много по-висок дълг, знаеш ли и какво е много по-високо? Цените на имотите
          А за да се стигне до такива цени те са яли и яли инфлация. При нас просто предстои. Стягай колана и почвай да мислиш как да събираш пари за евро-регулирана зелена евтаназия. Щото на държавна пенсия това те чака, ще опоскат всичко Харвардците. За тухлена пенсия изтърва, сега поне за евтаназията гледай да се класираш, иначе робство, в съревнование с роботи на изкуствен интелект които не се искат почивки и ваканции.
          Не е причината инфлацията, а постоянното увеличаване на населението в големите градове, липсата на ново строителство, голям брой наематели. При нас нито един от тези фактори не е налице, но въпреки това се увеличават цените - чудо на икономиката без съмнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Къщата ми се намира на 3 км от центъра на областният град.Административно се води село, но разстоянието от двете табели за населеното място е около 50 метра .В последните години около нас масово се строят и ремонтират основно къщи от заможни хора, на които им е писнало да живеят в блок.
            И изобщо не ме бърка каква й е цената, щото нямам никакво намерение да я продавам. И в сравнение с коптора на публикуваната от теб обява в Слатина е като палат.Чакам да се сгрее малко времето и басейна да сложа.Лятото се къпем лятото с децата хвърлям пържоли на барбекюто и нищо друго не ми трябва.
            А пиша в темата,защото така съм решил. Обяснения ли трябва да давам?
            Точно така. Имотите за купуване стават недостъпни в Сф и няколко още града, но ще ти кажа. Бях на гости на мой приятел в малък град. От селски тип почти. Къщата която е купил с двора и направил му струва почти милион. Като фамилна къща. На един етаж, но е като прогимназия. Колко спални и градини - зимни и прочие и как отвътре е изпипал е за похвала. Но не казва аз що налях толкова пари в нея. Напротив, кефа е голям. Той там си живее. Не смята че едва ли може да и вземе кеша поне на този етап. Същевременно има един тристаен в едно блокче и го е обявил за 60 хил лева и няма желаещи. Е, все ще го развърже, ще се появи някой, но за къщата ми е мисълта. Хората си правят удобства и уютни имоти независимо къде се намират.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              Хм, лоша работа... на Пена & Вуте току-що им беше казано по БиЧиВи-ту за спада при имотето!

п.п.
              Трайчо - по отношение на сутрешната ти дилема /дали хотелиера или благародника... мисля, че още тук си вече в грешка/ - трябва да помислиш за форумната Мика Зайкова!
              Това е, че медиите отразяват с известно забавяне. Една "изгодна" панелка в един от четирите големи града я мъчим вече повече от година.

Коментар

• Я, да питам ревачите от по-нисшето понижително съсловие /каста/, какво стана с увеличението на лихвите??? При мен мина почти половината период на кредита, а лихвите не са помръднали...то ще дойде време пак да купувам, а лихвите-замръзнали две години вече..

Коментар

Знам ,че законът на търсенето и предлагането винаги и при всякакви обстоятелства е в сила.Като намалява населението и се увеличават жилищата е ясна посоката на цените. В момента има търсене и на имоти като инвестиция,но като тези,които купуват жилища, за да живеят в тях, намалеят драстично, то и инвестицията ще е неизгодна.
                  https://frognews.bg/novini/balgariia...pri-voina.html
                  Топим се зловещо, като във война. До 2050 г. ще сме с 24% по малко. А как е по време на война?

Коментар

Не искам обяснения, свободно. Аз също не продавам абсолютно нищо и това отговаря и за по-интелигентните, какво съм постнал

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
                      Бонке, спада на сделките и менопаузата са убийствена комбинация за психиката ти.

Коментар

Така е, имаш си къща, ......вероятно на село, но защо пишеш тук, като ще й се сгромоляса цената? Или може би искаш нещо друго, но гроздето станало много кисело, а дъвката горчи ли горчи....
                        Къщата ми се намира на 3 км от центъра на областният град.Административно се води село, но разстоянието от двете табели за населеното място е около 50 метра .В последните години около нас масово се строят и ремонтират основно къщи от заможни хора, на които им е писнало да живеят в блок.
                        И изобщо не ме бърка каква й е цената, щото нямам никакво намерение да я продавам. И в сравнение с коптора на публикуваната от теб обява в Слатина е като палат.Чакам да се сгрее малко времето и басейна да сложа.Лятото се къпем лятото с децата хвърлям пържоли на барбекюто и нищо друго не ми трябва.

Коментар

Не разбрах с какво точно ме плашиш. Имам си къща и нямам никакво намерение...
                          Така е, имаш си къща, ......вероятно на село, но защо пишеш тук, като ще й се сгромоляса цената? Или може би искаш нещо друго, но гроздето станало много кисело, а дъвката горчи ли горчи....

Коментар

• ше видите вие коня като рипне на 1 мильон
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Който си има имоти, наемчета, доходи, може да Фаща мотика за цветенца. Който, като теб бетерчо, е продал наследството и купил убити коне по 50к долара, е в друга ситуация. Налага ти се не само с ръце, но и с уста и с глутеус да се препитаваш.
                              Хахахахаха, накрая, крантите като затънат в блатото, ще иска да развърже нещото до околовръстното. Ама, няма луд, кой да го купи, освен друг такъв, който не е в час със софийските квартали.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Който си има имоти, наемчета, доходи, може да Фаща мотика за цветенца. Който, като теб бетерчо, е продал наследството и купил убити коне по 50к долара, е в друга ситуация. Налага ти се не само с ръце, но и с уста и с глутеус да се препитаваш.
                                Бонке, спада на сделките и менопаузата са убийствена комбинация за психиката ти.

Коментар

Working...
                                X