Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by segato; 29.04.2023, 23:17.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ми не става дума за кой как си изкарва парите а какви пари изкарва един имот. Ако днес можеш да продадеш един апартамент за 300к и това ше са парите които той може да изкара от наеми за 40 години, за какво го държиш ? След 40 години реалната му цена ще е 0 зашото дори и да има някаква стойност , тя ше е равна на парите които трябва да потрошиш за да го възстановиш , така че преценката се свежда до това дали да вземеш 300к сега или да ги чакаш 40 години и междувременно да се занимаваш да му търсиш наематели.
Коментар
-
Ми не става дума за кой как си изкарва парите а какви пари изкарва един имот. Ако днес можеш да продадеш един апартамент за 300к и това ше са парите които той може да изкара от наеми за 40 години, за какво го държиш ? След 40 години реалната му цена ще е 0 зашото дори и да има някаква стойност , тя ше е равна на парите които трябва да потрошиш за да го възстановиш , така че преценката се свежда до това дали да вземеш 300к сега или да ги чакаш 40 години и междувременно да се занимаваш да му търсиш наематели.
Коментар
-
Срива на борда ще изстреля Възраждане и ставаме троянски кон на путин. Та се надявам ЕС да се намеси по някое време и да не се стига дотам. Няма да се учудя ако тази активност на БНБ всъщност се дължи на подобна намеса.
Тва спомняш ли си го?
ДАНС и БНБ са проспали канал за пране на пари от Венецуела
Въпреки строгите изисквания на закона през сметка на адвокат в българска банка са преминали милиони евро, без никой да алармира и да вземе мерки
https://www.segabg.com/category-firs...pari-venecuela
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Сух гъз риба не яде. Мен така са ме учили. Ти кат можеш да изкарваш кинти от въздуха прави го. После ще е отдето дошло там и отишло.
- 1 like
Коментар
-
Е да , това беше последната капка. но вероятно и да нямаше друго само по себе си щеше да е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пропуснал съм защо се изнасяш?
проектът за данък свръхпечалба?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Докторе, не сме тук да се надлъгваме, не вярвам, че ще ти е безразлично как ще тръгне пазара...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
На вятъра е защото трябваше да убедя клиентите да се прехвърлят към българската фирма, трябваше да минаваме през верификации, одобряване на договори и т.н. Ако верно работиш в Шел, може би си чувал за процедури за нов вендор. . и сега трябва да го правя пак за фирма в друга държава.
Не знам как преценяваш какво планиране е лошо, аз съм българин и нямам много опции за държави където мога да се върна. Верно е , не съм планирал, че ще имаме поредица от идиоти за министър на финансите. Ма това ако е Гранде лошо планиране, здраве да е.
Равносметката е повече за България. Клиентите си вървят с продукта и освен загубеното време в процедури
Та не разбрах, как хем съм най-продъненото ИТ хем съм много силен в работата си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Искрено се надявам да не става, но не го изключвам като вариант.
Коментар
-
На вятъра е защото трябваше да убедя клиентите да се прехвърлят към българската фирма, трябваше да минаваме през верификации, одобряване на договори и т.н. Ако верно работиш в Шел, може би си чувал за процедури за нов вендор. . и сега трябва да го правя пак за фирма в друга държава.
Не знам как преценяваш какво планиране е лошо, аз съм българин и нямам много опции за държави където мога да се върна. Верно е , не съм планирал, че ще имаме поредица от идиоти за министър на финансите. Ма това ако е Гранде лошо планиране, здраве да е.
Равносметката е повече за България. Клиентите си вървят с продукта и освен загубеното време в процедури
Та не разбрах, как хем съм най-продъненото ИТ хем съм много силен в работата си.
проектът за данък свръхпечалба?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.pariteni.bg/novini/kredi...e-zaemi-245973
Лоши новини ,Левонката прогнозира лихви между 4%,и 7%лошо,много лошоо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
2 години блъскане на вятъра са едни адски глупави прогнози и едно Гранде лошо планиране ...та не знам на финала кой какво твори и с какъв разум го прави ?Не се хвали колко данъци си платил,ами на финала като смяташ че за 2 години всичко е на вятъра то това е важното
Равносметката е повече за България. Клиентите си вървят с продукта и освен загубеното време в процедури и тук тям някой загубен клиент няма кой знае какви други загуби.
Та не разбрах, как хем съм най-продъненото ИТ хем съм много силен в работата си.Last edited by segato; 29.04.2023, 22:54.
Коментар
-
В Чехия e 7% , но я вдигнаха оше през Юни миналата година. В Унгария, се опитваха да минат тънко и Юни 2022 я качиха само до 5% та се наложи да стигнат до 13% и май от Октомври миналата година си стои там. За България при почти година закъснение не ми се мисли докъде ше стигне. Мирише на падане на борда.
Коментар
-
Нишо не разбрах. Как така хем съм най-продъненото ИТ хем съм много силен в работата си ? Май само ти не разбра каква ми е работата ?
Не знам с какви ИТ-та си пишеш, ма бисери като твоите даже и във вицове не съм чувал.
Данъка го оревах зашото ме изгони от страната и ми коства 2 години блъскане на вятъра. За тия 2 години съм платил повече данъци отколкото ти ше платиш за целия си живот, та според мен ти трябваше да ревеш повече , ма това е друг въпрос.
Коментар
Коментар