Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Нова сериозна криза се задава пред Европа – недостига на вода - Investor.bg
Нова сериозна криза се задава пред Европа – недостига на вода
Данните сочат, че една четвърт от питейната вода в Европа се губи по течове по тръбопроводите
===2039===
Какво се случва с цените на имотите когато се задава криза? Предишната беше с Ковид, задаващата се с водата.
кольо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
инвеститора е измекяр.
ей на такъв може да се натресе и накавръков
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНа приятел му строят в Люлин, не знам кой. Та този строител докара сградата до акт 15 и вече втори път иска предоговаряне на цената. Първо искаше 7% миналата година, сега иска още 10, като им дал време един ден за мислене, като още преди да е изтекъл скочил с още, като цялото оскъпяване станало 40%. Оправдание с инфлация на материалите. Апартамента е тристаен маломерен към 80кв.м с първоначална цена 78К евро. Сега искам над 100.
Казва им, ако не искате - чао.
ей на такъв може да се натресе и накавръковпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНа приятел му строят в Люлин, не знам кой. Та този строител докара сградата до акт 15 и вече втори път иска предоговаряне на цената. Първо искаше 7% миналата година, сега иска още 10, като им дал време един ден за мислене, като още преди да е изтекъл скочил с още, като цялото оскъпяване станало 40%. Оправдание с инфлация на материалите. Апартамента е тристаен маломерен към 80кв.м с първоначална цена 78К евро. Сега искам над 100.
Казва им, ако не искате - чао.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не. Откакто замина от БГ, все си е в Атина.
Коментар
-
На приятел му строят в Люлин, не знам кой. Та този строител докара сградата до акт 15 и вече втори път иска предоговаряне на цената. Първо искаше 7% миналата година, сега иска още 10, като им дал време един ден за мислене, като още преди да е изтекъл скочил с още, като цялото оскъпяване станало 40%. Оправдание с инфлация на материалите. Апартамента е тристаен маломерен към 80кв.м с първоначална цена 78К евро. Сега искам над 100.
Казва им, ако не искате - чао.Last edited by polax; 29.04.2023, 12:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Ех Надето... знам, че е в Атина, май имаме общи познатиЧакай, Надето не беше ли в Турция?
Коментар
-
Знам, чуваме се от време на време ,добре е. Хубавото Наде, също е добре ,но е в Атина. Бяха хубави и весели времена, но се разпиляхме по света.Чакай, Надето не беше ли в Турция?
Коментар
-
Ааа НЕ, без тия! По-добре се огледай за нещо на зелено в София. (ратко каза, че има свободни апартаменти при неговия строител)
Коментар
-
Знаеш ли къде се изгуби Muza? Такава серенада ви спретнах навремето...
Коментар
-
Не е късно, но е много по-скъпо. Лошо няма и сега ако купи, млад е още и отново има време да обикаля света ама времето си върви ....
Купа, ако не съм хванала нанякъде и съм на морето може и да намина да ви видя какви ги вършите
Коментар
-
Скъпа, е недей така с лошо де. И сега все още не е късно. Радвам се, че поне младата Sky те послуша. Ще дойдеш ли на сбирката ако Левчо и ратко дойдат?
Купа, ако не съм хванала нанякъде и съм на морето може и да намина да ви видя какви ги вършите
Коментар
-
много съм го загазил с моя инвеститор.
за да довършва там, където съм се включил
примамва нови клиенти и им взима парите само
едва ли ще видят и 2 тухли една върху друга построени от него
ако някой обмисля зеленото като вариант,
най-добре да го изостави и да купи с парите ливади
субсидийка да капепрепоръка е
Коментар
-
Хубаво правиш сметки ама на този който е изпуснал момента му се реве от тях. Защото ако не се беше заинатил ,че е прав ,хем щеше от пет години да живее в собствено жилище, хем е щял да си харчи на месец по 1000 лв.Света можеше да обиколи, ама не видя нищо от него. А, затова да благодари на един негов "приятел" и на едно "професорче" на които още им вярва !
Last edited by Конан-Варварина; 29.04.2023, 12:02.
- 1 like
Коментар
Коментар