IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

И това дразни понижителите. Ще им се имот в прованса да купува поне половин в Сф - апарт или къща. Не е възможно. И никога няма да се случи.
    "Областен град" е ключовата заблуда. Пловдив, Стара Загора, Бургас, Пловдив са едно. Хасково, Търговище, Сливен или Кюстендил друго. Някои градове ще се стопят още, нищо че вече са наполовина от 1989. Други са и ще бъдат двигател на икономиката. Миро се е загробил в наследствената къща, иска да загроби и поколението.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
      Ако не си купил Биткойн, догодина ще съжаляваш много.
      Аре бе, наистина ли))
      Бетърчо, полунощ наближава, палавнико

Коментар

Колега, сами са го казвали това ветерани изчакватели на проветривия перон преди ти да се излюпиш тук. Не се заяждам, щото нито ми влиза нещо в джоба, нито излиза дали ти ще купиш и къде. И най-важно кога. Нищо лично.
        Ама много генерализираш, а сам знаеш, че от имот до имот има разлика...

Коментар

Чети за регулациите и се сещай как полека ще глътнете водица. Особено някои играчи.
          Точно напротив. След тези регулации големите компании в ЕС, пенсионните фондове и т.н ще могат да инвестират в крипто. Отделно стейбълкойните се приравняват към фиатните пари, т.е ще можеш да си плащаш държавните такси, данъците, глобите и т.н директно с тях, без да минаваш към фият. Има и куп други благинки. Ще глътнат водица мошениците и тарикатите, които ограбваха хората. Ако не си купил Биткойн, догодина ще съжаляваш много.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Колега, пишеш колкото да не заспиш или просто се заяждаш?
            Колега, сами са го казвали това ветерани изчакватели на проветривия перон преди ти да се излюпиш тук. Не се заяждам, щото нито ми влиза нещо в джоба, нито излиза дали ти ще купиш и къде. И най-важно кога. Нищо лично.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

И това дразни понижителите. Ще им се имот в прованса да купува поне половин в Сф - апарт или къща. Не е възможно. И никога няма да се случи.
              Колега, пишеш колкото да не заспиш или просто се заяждаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

На думи е супер Миро. Обаче като пораснат децата и осъзнаят, че в туй село 2к е тавана, ще избягат като ужилени в София. Съответно ще купят или наемат тук, а ти ще си останеш със собствения вкус и непродаваемата съборетина.

Коментар

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение

Кое не ми е лесно. Купувам коптор, давам го под наем на Лена и Киро-инфлацията да си го ползват с държавни пари. А кака Лагард междувременно печата пари да ми вдигне капиталовата. Без грам работа е това. Докато ти работиш на три места в очакване на изкуствения интелект да те уволни след някоя друга година.
                  То ако беше толкоз лесно, Бъфетката, Тръмп, Мъск и т.н щяха да са изкупили всичко в Бг, вместо да се си чупят главите в щатите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Като дойде зима, се актавизират гадателите-понижители. Гледат на кафе из дълбокия прованс, хвълят боб, разхвърлат карти таро и отсичат "компетентно": От тази година цените ще се сринат, ще видите вие из големите градове и с повече имоти, ако не ни ги отдадете на безценица, ще ви вдигнат данъците, ще бъдат сринати имотите ви от земетресение или, ако пак не НИ свалите цените на продажба или наемната цена, ще накараме президента Путин да ви бомбардира имотите за назидание, като не можем да съберем достатъчни пари за да ви ги купим.
                    Твоите имоти вярно няма накъде да падат -- те са абсолютното дъно ,

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

На мен ми струваше доста по-малко средства, щото е строена в края на 80-е години от родителите ми и аз само й направих основен ремонт. Направил съм си я по мой вкус, децата си карат прекрасно детство в нея и нямам никакво намерение да я продавам. Ще остане за поколенията. Не я разглеждам като актив за продаване, а като моят дом.
                      А все повече хора се местят да живеят от апартаменти в къщи.
                      На думи е супер Миро. Обаче като пораснат децата и осъзнаят, че в туй село 2к е тавана, ще избягат като ужилени в София. Съответно ще купят или наемат тук, а ти ще си останеш със собствения вкус и непродаваемата съборетина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

На мен ми струваше доста по-малко средства, щото е строена в края на 80-е години от родителите ми и аз само й направих основен ремонт. Направил съм си я по мой вкус, децата си карат прекрасно детство в нея и нямам никакво намерение да я продавам. Ще остане за поколенията. Не я разглеждам като актив за продаване, а като моят дом.
                        А все повече хора се местят да живеят от апартаменти в къщи.
                        Ами точно това ми се ще да разбетете. Дали ще правиш свой уютен дом на село или в град скъпо. Имоти в град да купиш скъпо. В Столицата брутално скъпо. Това е положението.

Коментар

Даже в центъра на Бургас, някой е сложил прът в машината за производство на гаражи.
                          центъра го отпиши.
                          търси по достъпните локации
                          да не стане като тук
                          искам на паветата, искам във вазов, искам в папура.....
                          а парите стигат само за квартира
                          Last edited by ratten; 23.04.2023, 00:15.
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кредита хич не го мисли, той сам ще се погаси до година - две
                            търси гараж, че и тях вече много трудно ги произвеждат
                            Даже в центъра на Бургас, някой е сложил прът в машината за производство на гаражи.

Коментар

Знам, обратното се случва. Поне такъв опит показват архивите от 2017г. с прогнозите на най-опитните понижители с най-голям стаж. Затова не бързам да си погася кредита изцяло и предсрочно, една от двете причини, друтата е инфлацията при материалите.
                              кредита хич не го мисли, той сам ще се погаси до година - две
                              търси гараж, че и тях вече много трудно ги произвеждат
                              препоръка е

Коментар

Да, последните прогнози са, че от двойното нарастване на цените на строителните материали за няма и година, а освен това и на цената на труда, наемите също ЩЕ РАСТАТ.
                                как можа да го кажеш това
                                знаеш ли колко хора огорчи
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X