Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАко не си купил Биткойн, догодина ще съжаляваш много.))
Бетърчо, полунощ наближава, палавнико
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Колега, сами са го казвали това ветерани изчакватели на проветривия перон преди ти да се излюпиш тук. Не се заяждам, щото нито ми влиза нещо в джоба, нито излиза дали ти ще купиш и къде. И най-важно кога. Нищо лично.
Коментар
-
Чети за регулациите и се сещай как полека ще глътнете водица. Особено някои играчи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, пишеш колкото да не заспиш или просто се заяждаш?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
И това дразни понижителите. Ще им се имот в прованса да купува поне половин в Сф - апарт или къща. Не е възможно. И никога няма да се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
На думи е супер Миро. Обаче като пораснат децата и осъзнаят, че в туй село 2к е тавана, ще избягат като ужилени в София. Съответно ще купят или наемат тук, а ти ще си останеш със собствения вкус и непродаваемата съборетина.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Кое не ми е лесно. Купувам коптор, давам го под наем на Лена и Киро-инфлацията да си го ползват с държавни пари. А кака Лагард междувременно печата пари да ми вдигне капиталовата. Без грам работа е това. Докато ти работиш на три места в очакване на изкуствения интелект да те уволни след някоя друга година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Като дойде зима, се актавизират гадателите-понижители. Гледат на кафе из дълбокия прованс, хвълят боб, разхвърлат карти таро и отсичат "компетентно": От тази година цените ще се сринат, ще видите вие из големите градове и с повече имоти, ако не ни ги отдадете на безценица, ще ви вдигнат данъците, ще бъдат сринати имотите ви от земетресение или, ако пак не НИ свалите цените на продажба или наемната цена, ще накараме президента Путин да ви бомбардира имотите за назидание, като не можем да съберем достатъчни пари за да ви ги купим.,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
На мен ми струваше доста по-малко средства, щото е строена в края на 80-е години от родителите ми и аз само й направих основен ремонт. Направил съм си я по мой вкус, децата си карат прекрасно детство в нея и нямам никакво намерение да я продавам. Ще остане за поколенията. Не я разглеждам като актив за продаване, а като моят дом.
А все повече хора се местят да живеят от апартаменти в къщи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
На мен ми струваше доста по-малко средства, щото е строена в края на 80-е години от родителите ми и аз само й направих основен ремонт. Направил съм си я по мой вкус, децата си карат прекрасно детство в нея и нямам никакво намерение да я продавам. Ще остане за поколенията. Не я разглеждам като актив за продаване, а като моят дом.
А все повече хора се местят да живеят от апартаменти в къщи.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Даже в центъра на Бургас, някой е сложил прът в машината за производство на гаражи.
търси по достъпните локации
да не стане като тук
искам на паветата, искам във вазов, искам в папура.....
а парите стигат само за квартираLast edited by ratten; 23.04.2023, 00:15.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кредита хич не го мисли, той сам ще се погаси до година - две
търси гараж, че и тях вече много трудно ги произвеждат
- 1 like
Коментар
-
Знам, обратното се случва. Поне такъв опит показват архивите от 2017г. с прогнозите на най-опитните понижители с най-голям стаж. Затова не бързам да си погася кредита изцяло и предсрочно, една от двете причини, друтата е инфлацията при материалите.
търси гараж, че и тях вече много трудно ги произвеждатпрепоръка е
Коментар
-
Да, последните прогнози са, че от двойното нарастване на цените на строителните материали за няма и година, а освен това и на цената на труда, наемите също ЩЕ РАСТАТ.
знаеш ли колко хора огорчипрепоръка е
Коментар
Коментар