IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде в най-новия квартал на София - Житен. Там още има опции.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      https://www.investor.bg/a/517-pazar-...ara-na-lyatoto

И сега най еажноя фактор за цените ..

Нейно Величество Безработицата !!

Регистрираната безработица в България през юли нараства до 5,2%, отчитат от Агенцията по заетостта. Нивото на показателя записва леко повишение с 0,2 процентни пункта в сравнение с юни. На годишна база ръстът е по-съществен - през юли миналата година държавната агенция регистрира равнище на безработицата от 4,2%.
      Безработицата много бързо се покачва и бавно спада.

Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	29.9 КБ
ID:	4103740

Коментар

• https://www.facebook.com/10000059206...HaQoviTmqxmPl/

Кибици винаги е имало. От време оно. А кви цени са биле, ехеее!

Коментар

• https://www.investor.bg/a/517-pazar-...ara-na-lyatoto

И сега най еажноя фактор за цените ..

Нейно Величество Безработицата !!

Регистрираната безработица в България през юли нараства до 5,2%, отчитат от Агенцията по заетостта. Нивото на показателя записва леко повишение с 0,2 процентни пункта в сравнение с юни. На годишна база ръстът е по-съществен - през юли миналата година държавната агенция регистрира равнище на безработицата от 4,2%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

чакам си обещаните 50% дискаунт.
            ок, когато му дойде времето ще ти дам сигнал
            безплатен

не е препоръка
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

https://www.facebook.com/1330188264/...qVFRD2XQpkVRl/

ТОП ВИДЕО ГЛЕДАЙТЕ !
              НАЙ НОВОТО ВИДЕО НА ПРОФ.КРАСИ ПЕТРОВ!
              ЖИЛИШНИЯ БАЛОН ИЗДИША !
              Добре е, че и той самия не се взема на сериозно.

Бах ти инфантила. Трябва му само една шапка с перка на главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Кр. Петров е любимец на всички хазяи. Без него ще има много по-малко квртиранти. Самият той е квартирант, но е прУфесор-квартирант.
                Може и така да е. Според мен има сарказъм в думите му. На 100% съм сигурен, че изобщо не вярва в нещата за които говори. Обърни внимание, че речта му е бавна, чак дразнеща, като за невменяеми. Използва максимално опростен език, избягвайки по-сериозна терминология. Съответно не е трудно човек сам да се досети към коя прослойка е адресирана цялата "реч".

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Сигурно има и такива случаи, както има и подобни но нашили капиталите на тати в ЗЗ и инвентар без да имат и стотинка доходност. Тия са най-зазиданите. Свободен капитал имат единствено от фирмата на родител.
                  ЗЗ няма данък (все още), а ако се работи има субсидия. Освен това в момента е ликвидна ако не си много лаком.
                  Ползваш и държавата ти плаща.

Можеш да кажеш 'закопани', че е земя, но не и 'зазидани'.. За ликвидността съм го пробвал - едни ниви, които бях купил но ми бяха далеч им намерих купувач преди време за 10 мин (2 телефонни разговора) и не ги продадох на загуба.

ако пустееше да иска поддръжка и да и плащам данъци щях да се съглася че ЗЗ е зазиждане.

за акции и облигации няма да говоря колко са неликвидни и безсмислени.

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

сега са 'хубави' - нашивай се
                    чакам си обещаните 50% дискаунт.

Коментар

Да се смея ли, да плача ли...Същия Краси Петров, който от 2 години разказва как цените на имотите щели да рухнат. Сега говори, че не правил икономически анализи, защото "НИЩО не се случва". Хвала на такива люде, че задържат част от населението извън пазара, карайки ги да вярват в бъдещи колосални сривове.
                      Кр. Петров е любимец на всички хазяи. Без него ще има много по-малко квртиранти. Самият той е квартирант, но е прУфесор-квартирант.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

понеже много се използва думата 'зазидан' без НИ... аз си мисля, че по-скоро зазидан е човек, който си е дал парите за НИ, които не може да ползва (кофти локация, няма акт16 и др) и няма свободен капитал, а някои са и със задължения. Това е буквално зазидан капитал. Неликвиден и носещ разходи.
                        Сигурно има и такива случаи, както има и подобни но нашили капиталите на тати в ЗЗ и инвентар без да имат и стотинка доходност. Тия са най-зазиданите. Свободен капитал имат единствено от фирмата на родител.

Коментар

Иде тая мъка наистина, още 10% ми вдигнаха заплатата. Ко се бех "нашил" с една ипотечка овреме, сега и предричаните страшни лихви, нямаше да ми изравнят увеличението. Ама пуста психика...все се обажда - айде още малко като дръпнеш и тогава, да ти е спокойно...а времето си лети.
                          сега са 'хубави' - нашивай се

Коментар

https://youtu.be/ZCh98Nu9G2w

Тепърва мъката идва
                            Иде тая мъка наистина, още 10% ми вдигнаха заплатата. Ко се бех "нашил" с една ипотечка овреме, сега и предричаните страшни лихви, нямаше да ми изравнят увеличението. Ама пуста психика...все се обажда - айде още малко като дръпнеш и тогава, да ти е спокойно...а времето си лети.

Коментар

https://www.facebook.com/1330188264/...qVFRD2XQpkVRl/

ТОП ВИДЕО ГЛЕДАЙТЕ !
                              НАЙ НОВОТО ВИДЕО НА ПРОФ.КРАСИ ПЕТРОВ!
                              ЖИЛИШНИЯ БАЛОН ИЗДИША !
                              Да се смея ли, да плача ли...Същия Краси Петров, който от 2 години разказва как цените на имотите щели да рухнат. Сега говори, че не правил икономически анализи, защото "НИЩО не се случва". Хвала на такива люде, че задържат част от населението извън пазара, карайки ги да вярват в бъдещи колосални сривове.

Коментар

• https://youtu.be/ZCh98Nu9G2w

Тепърва мъката идва

Коментар

Working...
                                X