Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеА защо можеш да кажеш за последните 24 месеца?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
той телефониста му организира поне 3 огледа с това постоянно промотиране на обявата - явно се отразява в търсачките и имота излиза като търси някой в нета. Разбрах, че имало интерес и огледи... даже с обявената цена, която е явно, че ще трябва да се коментира.. 10-15%
после кавръчето трябва да го черпиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
pwise, ме е изпреварил. Но точно натам биех. Реалната цена е тази на която се сключва сделка. Т.е. когато продадеш имота и имаш вече парите по сметката, тогава ще имам повод да ти стисна ръката и да кажа, че оценката ми е била грешна. Дотогава обаче моята "правота" е в сила.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Знаеш ли кое е смешното ?
Смешното е че лично аз не бих коментирал пазар,стока изобщо каквото и да е ако не знам как е пазара на тая стока ,на тая локация и така нататък...ще ди дам жокер ,Карлово се намира на около 52 км от Пловдив...и ще спра до тукКаква е цената на имота или на подобен тип имоти сущо ще запазя за себе си защото за последните 24 месеца мога да ти кажа какви са ,какви бяха и какви са в момента горе долу на подобни имоти ,или цели къщи,айде със здраве
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениезащото за последните 24 месеца мога да ти кажа какви са
- 1 like
Коментар
� -
Ако трябва да сме обективни, изобщо не става въпрос за коментиране, а за откровени подигравки. Навремето един приятел така продаваше по-екзотична кола на нереална цена и се радваше, че идвали хора да я гледат. Бяхме го предупредили, че търсената сума е нелепа, но от негова страна получавахме отговор, че не разбираме. Правели по едно кръгче, казвали, че ще го обмислят и после не се обаждали. Накрая му втръсна и я свали от обява.
Смешното е че лично аз не бих коментирал пазар,стока изобщо каквото и да е ако не знам как е пазара на тая стока ,на тая локация и така нататък...ще ди дам жокер ,Карлово се намира на около 52 км от Пловдив...и ще спра до тукКаква е цената на имота или на подобен тип имоти сущо ще запазя за себе си защото за последните 24 месеца мога да ти кажа какви са ,какви бяха и какви са в момента горе долу на подобни имоти ,или цели къщи,айде със здраве
Коментар
� -
каква услуга - човекът е търговец и си е направил сметката кое как и защо
аз коментирамкакто и ти и останалите
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
с твоя помощ накавръчко ще се превърне във феномен
не купи, когато трябваше
и не продаде, когато можеше
какво толкова ти е направилтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
в столицата също всичко е напомпано с една малка подробност - наближава момента в който ще кажам 'ааа имаме презастрояване'
търсене - предлагане
при малко предлагане всичко е ок за продавача, а когато предлагането се увеличи в един момент нещата се обръшат.
не купи, когато трябваше
и не продаде, когато можеше
какво толкова ти е направилпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеЗимата иде, който разбрал- разбрал!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Така е.Абсурдно е обор буквално в Третия свят да струва колкото по Белия
Вервай ми,такова нещо като "сигурен" НЯМА
Коментар
� -
Колко процента ще го "таксуваш" за услугата?
аз коментирамкакто и ти и останалите
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
интересно, как едни и същи "доводи" важат за пазара на ни в провинцията
но не са в сила за пазара в столица
търсене - предлагане
при малко предлагане всичко е ок за продавача, а когато предлагането се увеличи в един момент нещата се обръшат.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
той телефониста му организира поне 3 огледа с това постоянно промотиране на обявата - явно се отразява в търсачките и имота излиза като търси някой в нета. Разбрах, че имало интерес и огледи... даже с обявената цена, която е явно, че ще трябва да се коментира.. 10-15%
после кавръчето трябва да го черпи
Колко процента ще го "таксуваш" за услугата?
Коментар
�
Коментар