IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://youtu.be/ZCh98Nu9G2w

Тепърва мъката идва

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

от Банско ли точно трябваше... мъка
      Ха ха верно ...всяка прилика с лица и събития в клипа е случайност

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
        https://www.facebook.com/1330188264/...qVFRD2XQpkVRl/

ТОП ВИДЕО ГЛЕДАЙТЕ !
        НАЙ НОВОТО ВИДЕО НА ПРОФ.КРАСИ ПЕТРОВ!
        ЖИЛИШНИЯ БАЛОН ИЗДИША !
        от Банско ли точно трябваше... мъка
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• https://www.facebook.com/1330188264/...qVFRD2XQpkVRl/

ТОП ВИДЕО ГЛЕДАЙТЕ !
          НАЙ НОВОТО ВИДЕО НА ПРОФ.КРАСИ ПЕТРОВ!
          ЖИЛИШНИЯ БАЛОН ИЗДИША !

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Оригиналний, не им давай идеи за самообесване и самопрерязване на гърла, че после ще ти тежат на съвестта, пък и по-малко наематели ще има. Насърчавай ги да наемат. Към обитателите на деЦките бъди неутрален, не ти пречат, зазидани са.
            понеже много се използва думата 'зазидан' без НИ... аз си мисля, че по-скоро зазидан е човек, който си е дал парите за НИ, които не може да ползва (кофти локация, няма акт16 и др) и няма свободен капитал, а някои са и със задължения. Това е буквално зазидан капитал. Неликвиден и носещ разходи.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

копнато от БГмама... [ATTACH=CONFIG]n4103669[/ATTACH]

изглежда мамите са доста по-умни от тукашната местна фауна от рутачи... и имат по-големи топки от тези на индивида с доматите

Познайте къде все още живее Крис?

Светлозара е 98ми набор, т.е. на 25 и има собствено жилище за разлика нашите 40+годишни млади влакогонци
              Светлозара ще има "собствено" жилище след 30+годинки, ако плаща като поп всеки месец на банката. И общо ще плати много повече от тези 140к.
              Така че кой умен, кой глупав - ще се разбере тепърва.

Коментар

изглежда мамите са доста по-умни от тукашната местна фауна от рутачи... и имат по-големи топки от тези на индивида с доматите

Светлозара е 98ми набор, т.е. на 25 и има собствено жилище за разлика нашите 40+годишни млади влакогонци
                Общите части са и малко повечко, но важното е че е горд собственик и консултира с вещина във форума

.. имам и не малък процент общи части.
                Last edited by unimog; 15.08.2023, 18:24.

Коментар

• Цената на бензина надхвърли 2.70 лв. за литър

https://www.flagman.bg/article/300301

Ипотечката добре, че е фиксирана до Нова Година, после ще го мислим.

Коментар

За колекцията -

Още си стои на акт 14. Цяло лято почти нищо не свършиха. Очакваме някаква мистична "ударна група" да дойде да строи, обаче кога и дали ще се случи това, не се знае. За качеството нищо не мога да кажа все още, планираме да отидем на обекта с майстор, след като излезе акт 15.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1130112.60

Даже тържествено обещавам, че на 01 Януари 2029 ще задам следния реторичен въпрос във форума -

Ратко успя ли да вземе Акт 15?
                    Last edited by unimog; 15.08.2023, 17:53.

Коментар

• копнато от БГмама...
                      Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-08-15 095231.jpg
Views:	1
Size:	85.1 КБ
ID:	4103669

Last edited by bulgarian lev; 15.08.2023, 17:42.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Не знам. Но цената на която купих в София две жилища - 63 и 61К€ съответно сега е двустайка в Мездра (или ако предпочитате кухнята в Банишора едва покрива, за кухня и кенеф не достига) ако бях на ваше място класик кибик гиди щях да си прегрижа гърлото. .
                        Оригиналний, не им давай идеи за самообесване и самопрерязване на гърла, че после ще ти тежат на съвестта, пък и по-малко наематели ще има. Насърчавай ги да наемат. Към обитателите на деЦките бъди неутрален, не ти пречат, зазидани са.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Под наем ли ще ги пускаш?
                          Едното още си е под наем. Другото след 6 години наемател сега го подготвих за нов наемател.

Коментар

Не знам. Но цената на която купих в София две жилища - 63 и 61К€ съответно сега е двустайка в Мездра ако бях на ваше място класик кибик гиди щях да си прегрижа гърлото.
                            Под наем ли ще ги пускаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023

Оказва се че нема кинти вече от там и твоята спекулация вече не работи, но още не си го разбрал.
                              С няколко думи вече разбираме кое колко струва и защо не се купува
                              Не знам. Но цената на която купих в София две жилища - 63 и 61К€ съответно сега е двустайка в Мездра (или ако предпочитате кухнята в Банишора едва покрива, за кухня и кенеф не достига) ако бях на ваше място класик кибик гиди щях да си прегрижа гърлото. .

Оригиналний, не им давай идеи за самообесване и самопрерязване на гърла, че после ще ти тежат на съвестта, пък и по-малко наематели ще има. Насърчавай ги да наемат.
                              Last edited by bulgarian lev; 15.08.2023, 17:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Обещавам да качвам графики, пък било от всяка точка на света през цялата година.
                                Точно така. Дръж кибиците ъпдейтнати и да не се отчайват.

Коментар

Working...
                                X