Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
от Банско ли точно трябваше... мъка
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/1330188264/...qVFRD2XQpkVRl/
ТОП ВИДЕО ГЛЕДАЙТЕ !
НАЙ НОВОТО ВИДЕО НА ПРОФ.КРАСИ ПЕТРОВ!
ЖИЛИШНИЯ БАЛОН ИЗДИША !
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
https://www.facebook.com/1330188264/...qVFRD2XQpkVRl/
ТОП ВИДЕО ГЛЕДАЙТЕ !
НАЙ НОВОТО ВИДЕО НА ПРОФ.КРАСИ ПЕТРОВ!
ЖИЛИШНИЯ БАЛОН ИЗДИША !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Оригиналний, не им давай идеи за самообесване и самопрерязване на гърла, че после ще ти тежат на съвестта, пък и по-малко наематели ще има. Насърчавай ги да наемат. Към обитателите на деЦките бъди неутрален, не ти пречат, зазидани са.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениекопнато от БГмама... [ATTACH=CONFIG]n4103669[/ATTACH]
изглежда мамите са доста по-умни от тукашната местна фауна от рутачи... и имат по-големи топки от тези на индивида с доматите
Познайте къде все още живее Крис?
Светлозара е 98ми набор, т.е. на 25 и има собствено жилище за разлика нашите 40+годишни млади влакогонци
Така че кой умен, кой глупав - ще се разбере тепърва.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениекопнато от БГмама... [ATTACH=CONFIG]n4103669[/ATTACH]
изглежда мамите са доста по-умни от тукашната местна фауна от рутачи... и имат по-големи топки от тези на индивида с доматите
Светлозара е 98ми набор, т.е. на 25 и има собствено жилище за разлика нашите 40+годишни млади влакогонци
.. имам и не малък процент общи части.Last edited by unimog; 15.08.2023, 18:24.
- 1 like
Коментар
-
Цената на бензина надхвърли 2.70 лв. за литър
https://www.flagman.bg/article/300301
Ипотечката добре, че е фиксирана до Нова Година, после ще го мислим.
- 1 like
Коментар
-
Още си стои на акт 14. Цяло лято почти нищо не свършиха. Очакваме някаква мистична "ударна група" да дойде да строи, обаче кога и дали ще се случи това, не се знае. За качеството нищо не мога да кажа все още, планираме да отидем на обекта с майстор, след като излезе акт 15.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1130112.60
Даже тържествено обещавам, че на 01 Януари 2029 ще задам следния реторичен въпрос във форума -
Ратко успя ли да вземе Акт 15?Last edited by unimog; 15.08.2023, 17:53.
Коментар
-
копнато от БГмама...
Светлозара е 98ми набор, т.е. на 25 и има собствено жилище за разлика нашите 40+годишни млади влакогонциLast edited by bulgarian lev; 15.08.2023, 17:42.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Не знам. Но цената на която купих в София две жилища - 63 и 61К€ съответно сега е двустайка в Мездра (или ако предпочитате кухнята в Банишора едва покрива, за кухня и кенеф не достига) ако бях на ваше място класик кибик гиди щях да си прегрижа гърлото. .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Под наем ли ще ги пускаш?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Не знам. Но цената на която купих в София две жилища - 63 и 61К€ съответно сега е двустайка в Мездра ако бях на ваше място класик кибик гиди щях да си прегрижа гърлото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
Оказва се че нема кинти вече от там и твоята спекулация вече не работи, но още не си го разбрал.
С няколко думи вече разбираме кое колко струва и защо не се купува
Оригиналний, не им давай идеи за самообесване и самопрерязване на гърла, че после ще ти тежат на съвестта, пък и по-малко наематели ще има. Насърчавай ги да наемат.Last edited by bulgarian lev; 15.08.2023, 17:26.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Обещавам да качвам графики, пък било от всяка точка на света през цялата година.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар