If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама ти и със диоптри ли си?
Не виждаш ли, че "капиталовата" е имагинерна и кат падне мандалото ще се стопи ?
А, за 6% бруто наем, ми е смешно даже, та тя само лихвата и поддръжката е наполовина.
Мандалото се разбрахме, че го чакате от 10г. като Годо, а румънските депозитни %-ти не бяха смешни, но имотните изведнъж станаха...голяма и тежка е трагедията понижителска!
През платформата на брокера имам достъп до инструменти с далеч по-голяма възвръщаемост... депозити не ща и не ми трябват.
Ама така като гледам повече никой румънец няма да се излъже да си купи апартаментче в бг, и да си затвори парите за десетилетия на 2,5~3,5% годишна доходност. Също не виждам и кой руснак ще се излъже повече да си купи апартаментче в бг.
Усещаш как пресъхват чуждестранните капитали към имотния сектор в бг. Имотния балон в бг вече ще трябва да го крепите само вие - родните повишители, и то само с кредити от български бамки....
Не виждам кой чужд инвеститор, който е с акъла си, ще дойде да набие 200 000 евро за маломерна двустайка в София, при положение, че за тези пари може да има широка, просторна луксозна вила на Бали с басейни и всякакви екстри...
а аз на румунците разчитах да купуват апартаментчета ((
Докато голата ми кратуна добави 10м2 към търговския ми имот в Овча купел и си купи апарт в Бургас, , които добавиха капиталова 100% и наеми с 6% ритърн, твоята куха кратуна, обезцени със 100% кеша си с който се надяваше да излезеш от детската стая или квартирката си.
Ама ти и със диоптри ли си?
Не виждаш ли, че "капиталовата" е имагинерна и кат падне мандалото ще се стопи ?
А, за 6% бруто наем, ми е смешно даже, та тя само лихвата и поддръжката е наполовина, отделно и -15% инфлация на наемчето.
Няма да лъжеш така дебело, през 2021 купи във гьола маломерката, не може да е двойна цената сега, посмали малко.
фрости, купи си леи и побързай да ги сложиш на 6% лихва
това просто не е за изтърване
....и не казвай на никой...
През платформата на брокера имам достъп до инструменти с далеч по-голяма възвръщаемост... депозити не ща и не ми трябват.
Ама така като гледам повече никой румънец няма да се излъже да си купи апартаментче в бг, и да си затвори парите за десетилетия на 2,5~3,5% годишна доходност. Също не виждам и кой руснак ще се излъже повече да си купи апартаментче в бг.
Усещаш как пресъхват чуждестранните капитали към имотния сектор в бг. Имотния балон в бг вече ще трябва да го крепите само вие - родните повишители, и то само с кредити от български бамки....
Не виждам кой чужд инвеститор, който е с акъла си, ще дойде да набие 200 000 евро за маломерна двустайка в София, при положение, че за тези пари може да има широка, просторна луксозна вила на Бали с басейни и всякакви екстри...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
това се казва карамбол!
купуваш тънко леята
жънеш една година на 6%
долара пада
леята преодолява земното притегляне и е на мисия към марс
евреите подсмърчат и си навиват на пръста оня масур, дето им виси отстрани
.... и забиваш със нароеният кешак на половин цена у ..... Красно Село, щото взели че му оправили градоустройствения план на квартала.
А и той наближава, поредния обир. Толкова кинти имах в ТBI, но ги разкарах за покупка. А и разбрах кого кредитират и рекламират. Но...матряла забравя, нищо. После и по 2400€ кв няма да може да купи.
лихвите по всички потребителски + кредитни карти са значително над 3%-та
отделно си подготват почвата да вдигнат по ипотечните, когато другите тръгнат да вдигат и мигрирането(рефинансирането) не е без пари...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
ми супер си е леята, паднала на колене, поради силния долар, с кеф ше си я купя сега.
САЩ спрат ли повишенията на лихвата и гъшера спада, а леята и еврото ще качват, понеже ЕЦБ се движи със 6-8 месеца назаде.
това се казва карамбол!
купуваш тънко леята
жънеш една година на 6%
долара пада
леята преодолява земното притегляне и е на мисия към марс
евреите подсмърчат и си навиват на пръста оня масур, дето им виси отстрани
Докато голата ми кратуна добави 10м2 към търговския ми имот в Овча купел и си купи апарт в Бургас, , които добавиха капиталова 100% и наеми с 6% ритърн, твоята куха кратуна, обезцени със 100% кеша си с който се надяваше да излезеш от детската стая или квартирката си.
брокерчо, ти даде ли си труд да погледнеш с колко се обезцени леята последната година?
съвета ми е и към теб, купи си леи, отвори си едно депозитче в ингбанк и чакай
ми супер си е леята, паднала на колене, поради силния долар, с кеф ше си я купя сега.
САЩ спрат ли повишенията на лихвата и гушера спада, а леята и еврото ще качват, понеже ЕЦБ се движи със 6-8 месеца назаде.
TBI = KTB - познай какво ще стане с цените на имотите след поредния обир?
А и той наближава, поредния обир. Толкова кинти имах в ТBI, но ги разкарах за покупка. А и разбрах кого кредитират и рекламират. Но...матряла забравя, нищо. После и по 2400€ кв няма да може да купи.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар