If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А и той наближава, поредния обир. Толкова кинти имах в ТBI, но ги разкарах за покупка. А и разбрах кого кредитират и рекламират. Но...матряла забравя, нищо. После и по 2400€ кв няма да може да купи.
Понякога човек е добре да не пише иначе рискува да напише нещо което е чиста фантастика Не забравяй че преди да си сложа парите някъде проверям нещата на ниво регулатор просто защото партньорката ми е в тези така да кажем най високи нива в държавата по случайностТа сега като гледам какво си написал и ...нищо не мога да кажа
Хората правят по три почивки на година назапад.
Във Бали..
На Запад правим почивки, но жалкото е, че квартирантите и порасналите деца от квартирите си мислят, че Бали е на Запад
Ако имаш и елементарна езикова култура да напишеш във преди дума с буквата "б", трябва със сигурност да нямаш завършен 4-ти клас, камо ли да претендираш да си инвеститор дори в галошите на баба си.
така и не ми стана ясна методиката за изчисляване на прозорците
вчера минах покрай един епк в младост 3
сигурно към 400 апартамента
свереха не повече от 1/20
а си мисля, че по тия вертикални села празно няма
че то стадното мислене работи и във обратна посока, кат почне изсулването,
тия пишман инвеститорите със тъмните прозорци, ще забравят за плана.
така и не ми стана ясна методиката за изчисляване на прозорците
вчера минах покрай един епк в младост 3
сигурно към 400 апартамента
свереха не повече от 1/20
а си мисля, че по тия вертикални села празно няма
там обичат снежинки, които не са излизали от децките
може и да го изядат, но на края
май вий не излизали по-далече от Прага, ми се струва,
тука денонощно късате фланелки за тухлите последните 6-8 год, живота ви у форума мина.
Хората правят по три почивки на година назапад.
Във Бали азиатците са супер кротки и невежи, бачкайки за 300 лв на месец.
Не ядат хора, щото полицията си пази туризъма.
Ама ти и със диоптри ли си?
Не виждаш ли, че "капиталовата" е имагинерна и кат падне мандалото ще се стопи ?
А, за 6% бруто наем, ми е смешно даже, та тя само лихвата и поддръжката е наполовина.
Мандалото се разбрахме, че го чакате от 10г. като Годо, а румънските депозитни %-ти не бяха смешни, но имотните изведнъж станаха...голяма и тежка е трагедията понижителска!
Коментар