Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Одобрен ми е проекта за фотоволтаична система за домашно ползване. Държавата и ЕС ще финансират 70% от сумата. С този проект ставам напълно автономен от НЕК и енергоразпределителните дружества. След това възнамерявам по идея на кольо да започна да пиша имейли до всички възможни инстанции за увеличение на цената на тока за домакинствата или да бъдат пренасочени към свободния пазар.
При евентуална продажба на имота ще калкулирам фотоволтаичната инсталация на поне х3 в цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Това явно е повсеместна " брокерска хитрост"- оня ден гледах една епк маломерка в Люлин, която трябва да се изрине и да се направи тотален ремонт и въпреки че сме на върха на цените в момента с намаляващ брой сделки, предстоящо вдигане на лихви и т.н. неща, които меко казано не предвещават повишение в близките година- две. То собственика не беше склонен дори на минимална отстъпка в цената, съответно нямаше сделка, а днес гледам са вдигнали цената в обявата с 1000 евра
2007-ма така един панели в Борово им бяха набримчили по 80К Е, а две години след това висяха като прани гащи на обява на 40-45К Е...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ако иска да я продаде вдига цената с 5-10%. Съвет от мен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Ок, но въпроса беше защо за последните 24 месеца ги знаеш тези неща?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Защото снам на какви цена се продадоха цели къщи ,етажи и така нататък ,даже цели къщи ги продават на етажи защото сметката излиза двойна
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеА защо можеш да кажеш за последните 24 месеца?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
той телефониста му организира поне 3 огледа с това постоянно промотиране на обявата - явно се отразява в търсачките и имота излиза като търси някой в нета. Разбрах, че имало интерес и огледи... даже с обявената цена, която е явно, че ще трябва да се коментира.. 10-15%
после кавръчето трябва да го черпиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
pwise, ме е изпреварил. Но точно натам биех. Реалната цена е тази на която се сключва сделка. Т.е. когато продадеш имота и имаш вече парите по сметката, тогава ще имам повод да ти стисна ръката и да кажа, че оценката ми е била грешна. Дотогава обаче моята "правота" е в сила.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Знаеш ли кое е смешното ?
Смешното е че лично аз не бих коментирал пазар,стока изобщо каквото и да е ако не знам как е пазара на тая стока ,на тая локация и така нататък...ще ди дам жокер ,Карлово се намира на около 52 км от Пловдив...и ще спра до тукКаква е цената на имота или на подобен тип имоти сущо ще запазя за себе си защото за последните 24 месеца мога да ти кажа какви са ,какви бяха и какви са в момента горе долу на подобни имоти ,или цели къщи,айде със здраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениезащото за последните 24 месеца мога да ти кажа какви са
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ако трябва да сме обективни, изобщо не става въпрос за коментиране, а за откровени подигравки. Навремето един приятел така продаваше по-екзотична кола на нереална цена и се радваше, че идвали хора да я гледат. Бяхме го предупредили, че търсената сума е нелепа, но от негова страна получавахме отговор, че не разбираме. Правели по едно кръгче, казвали, че ще го обмислят и после не се обаждали. Накрая му втръсна и я свали от обява.
Смешното е че лично аз не бих коментирал пазар,стока изобщо каквото и да е ако не знам как е пазара на тая стока ,на тая локация и така нататък...ще ди дам жокер ,Карлово се намира на около 52 км от Пловдив...и ще спра до тукКаква е цената на имота или на подобен тип имоти сущо ще запазя за себе си защото за последните 24 месеца мога да ти кажа какви са ,какви бяха и какви са в момента горе долу на подобни имоти ,или цели къщи,айде със здраве
Коментар
-
каква услуга - човекът е търговец и си е направил сметката кое как и защо
аз коментирамкакто и ти и останалите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
с твоя помощ накавръчко ще се превърне във феномен
не купи, когато трябваше
и не продаде, когато можеше
какво толкова ти е направилтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
в столицата също всичко е напомпано с една малка подробност - наближава момента в който ще кажам 'ааа имаме презастрояване'
търсене - предлагане
при малко предлагане всичко е ок за продавача, а когато предлагането се увеличи в един момент нещата се обръшат.
не купи, когато трябваше
и не продаде, когато можеше
какво толкова ти е направилпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар