Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това щеше да е вярно ако е изпълнено още едно необходимо условие
да не ги е страх да вземат кредит за да купят.
масовия читател тук, не отговаря на тоя кртерий
само едно момиче от моите събра куража да си купи собствено жилище и се изнесе. момиче!
един младеж ми викаше преди време, решил съм и аз да ставам като теб.
ще тегля кредити и ще пускам под наем.
казвам му; успех, кога мислиш да вземеш първия
ами нека малко да си наредя нещата, да почна взимам поне 2-3 години по 5к чисто
Отделно няма да коментирам че масово жените, особено момичетата, са известни с ниската си финансова култура. Доста лош сигнал е за пазара ако и те са тръгнали да стават инвестори.Last edited by X_Y; 30.10.2023, 10:54.
Коментар
� -
само едно момиче от моите събра куража да си купи собствено жилище и се изнесе. момиче!
Last edited by X_Y; 30.10.2023, 10:54.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Last edited by X_Y; 30.10.2023, 10:53.
- 9 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да не говорим, че именно хубавите кредити са причината за масово презастрояване, защото потенциални наематели стават ипотекари и в този ред на мисли докато се радвате на подобни хубавини се радвате на бъдещи проблеми.
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
е, да. нова зеландия е самодостатъчна икономика, като северна корея.
New Zealand is greatly dependent on international trade. New Zealand's economy has traditionally been based on a foundation of exports from its very efficient agricultural system: dairy products, meat, forest products, fruit and beverages. New Zealand imports mainly vehicles, machinery and equipment, petroleum, electronics, plastics and aircraft. Its main trading partners are: China, Australia, the US, Japan and South Korea.
изнасят селскостопанска продукция и суровини а внасят всичко останало.
иначе са независими, защото саш, китай и южна корея нямат проблеми.
другите съчинения на тема, дай да взимаме кредити и после да бягаме из европа, няма и да ги коментирам.
те предполагам са за широката публика. те да ти ги четат.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако бяхме нова зеландия по-скоро бих се съгласил с това мнение, но сме в ЕС уви при това с икономика толкова тясно свързана с развитите, че техните проблеми няма как да не се усетят и при нас.
най-големи вълни емиграция навън в последните десетилетия имаше точно след период на просперитет и 'вземи тоя хубав кредит/лизинг/карта' ... после давай да ходим в Англия, Германия, Холандия, че там има работа и плащат в паунди или евро.
New Zealand is greatly dependent on international trade. New Zealand's economy has traditionally been based on a foundation of exports from its very efficient agricultural system: dairy products, meat, forest products, fruit and beverages. New Zealand imports mainly vehicles, machinery and equipment, petroleum, electronics, plastics and aircraft. Its main trading partners are: China, Australia, the US, Japan and South Korea.
изнасят селскостопанска продукция и суровини а внасят всичко останало.
иначе са независими, защото саш, китай и южна корея нямат проблеми.
другите съчинения на тема, дай да взимаме кредити и после да бягаме из европа, няма и да ги коментирам.
те предполагам са за широката публика. те да ти ги четат.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
къде ще се изнасят бе, джонка?
по швабистан ли?
да не земат да идат във франция?
или в ук ще бягат?
чакай, сигурно в швеция
не, предполагам ще идат в белгия, нали?
където и да идат все ще са на опашката след арабелките и бонговците
свърши се с нормалния живот в ес, както аз го разбирам
на някой като петрето може и да му хареса, нон стоп гей паради и африкански безредици
най-големи вълни емиграция навън в последните десетилетия имаше точно след период на просперитет и 'вземи тоя хубав кредит/лизинг/карта' ... после давай да ходим в Англия, Германия, Холандия, че там има работа и плащат в паунди или евро.Last edited by bertram; 30.10.2023, 09:02.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor
колкото повече се затваря ножицата между доходите в ЗЕ и ИЕ, както някои тук отбележиха, че сме рекордьори в Европа по ръст на заплатите, толкова по запенен от бяс гастарски вой ще чакаме от невъзвращенците.
А да не говорим за ножицата на лихвите, която също е тръгнала да се затваря.Last edited by Thrace; 30.10.2023, 08:02.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Мише, парата при теб ще изтънява все повече и повече. Недей много да залагаш. Капиталовата си отидЕ, сега остава и наемателите да се изнесат към Терминал 2. В тая беднотия кой би стоял повече? За 2000-3000 лева заплатка под наем в Младост, вместо за 3000 Евро и нормален живот в която и да било държава в ЕС. Сети се нормалните хора какво ще изберат.
по швабистан ли?
да не земат да идат във франция?
или в ук ще бягат?
чакай, сигурно в швеция
не, предполагам ще идат в белгия, нали?
където и да идат все ще са на опашката след арабелките и бонговците
свърши се с нормалния живот в ес, както аз го разбирам
на някой като петрето може и да му хареса, нон стоп гей паради и африкански безредиципрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениеЗа активния живот не е нормално да не си купиш жилище ама нейсе, ще го разберат на дърти години
Тук не говорим за собствено жилищe,а така наречената "инвестиция" в обор строен от цигани с 3-и клас,в гето от 3-я свят ,с най-лошата демография в света и с огромен излишък от обори (над 40% в СФ област).И това да се прави при ФЕД лихви 5.50%
Ето я и "инвестицията"...... борбата е за някакви си 2-3% я има ,я няма чисти ,и после мокрия парцал -70%
Last edited by X_Y; 30.10.2023, 09:43.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten
готов съм пари да заложа, че и този наемател е чел предсказанията на безимотните гурута във форума и е гледал всички матрЯли на професора краси.
господ здраве да им дава
а който им се е вързал, е добре да не бави наема.
Коментар
� -
Хаха, столица. Интелигентен мъж си, но не осъзнаваш в каква кочина са ти имотите. В тази бедна корумпирана държавица да имаш имоти - не виждам много поводи за гордост. Не просто понижение - тези имоти не струват нищо. Пробвай да ги пуснеш за продан (експериментално) да видим колко ще ти дадат. И 50% от средните цени в имот.бг няма да ти предложат. В момента половината обяви са фалшиви, останалото е толкова надценено, че стои вече с години и не се продава. Пазар дефакто няма. Не знам какви фантасмагории и капиталови смяташ, но си твърде далеч от истината.
А иначе аз лично ще купя някой от на Лева имотите на средни цени в имот.бг, но се съмнявам някога да излезат на пазараLast edited by X_Y; 30.10.2023, 09:38.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Точно пък ти като те гледам какво си купил...настина човек не би искал да е на твоето място, дори да му подарят твоите имоти.
На Кавръка къщата поне е в хубаво градче, има си двор, гараж, всичко. Не е като твоя кофтор насред свлачището, незаконен при това.
Да не говорим че по принцип ВСЯКАКЪВ курортен имот е тотална глупост. Предплащаш си 30г да ходиш да почиваш на едно и също място !?!?!?
На това отгоре половината време САМО ЩЕ ПОДДЪРЖАШ, еле па на нашето море дето само 2 месеца има кой да напсуваш. Варненските бръмчалки най-много до траката да ги разходиш, оттатък балчик АБСУРДLast edited by X_Y; 30.10.2023, 09:37.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
�
Коментар