Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не съм ходил натам скоро.
Но като ученик съм посещавал Карлово, Калофер, Копривщица и Панагюрище.
- 1 like
Коментар
-
Не съм ходил натам скоро.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Евгич, ти пътувал ли си по подбалканския път вечер? От София ако тръгнеш да караш някоя мадама натам, най-много скришом да набере 112 и малко след това да те чакат патрулки за отвличане.
Коментар
-
Ако обявата с много гледания е негова, вътре изглежда чистичко и културно.
Може да си ходи често и да си води гаджето. Какво толкова.
Наскоро разбрах, че силовите тренировки и тежката работа в двора вдигат тестостерона. И мисля да работя повече на село,
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Нищо подобно. Въобще не става въпрос за занитване, а за сваляне в реалността. Предвид факта, че Евго е продавал имоти на подобни локации, мисля, че много по-добре знае нивата на реалните сделки за подобни имоти. кольо в живота си няма нито една покупка или продажба и лети в облаците напътстван от мастъра му (който също обитава деЦка).
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.google.com/search?q=%D1%...RBSyDD5wI,st:0
Интерво с Тихомир Тошев от 2008 година ,месеци преди глобалния крах на пазара на имоти в света и в България в последствие ..
Въпрос към Тошев -Можем ли да станем свидетели на криза на иморния пазар в България ?
Тошев отговаря : По скоро не ,ние сме в страни от тази криза ....гледайте видеото и после цитирайте този лъжец който се храни като посредник на банките
Иначе нещата са нооо лесни - всеки може да си приказва квото иска , но нема по-голем никой от пазара. А цената се определя от тов колко са склонни да платят купувачите .... Засега хората се навиват да плащат все повече....
- 1 like
Коментар
-
Ако обявата с много гледания е негова, вътре изглежда чистичко и културно.
Наскоро разбрах, че силовите тренировки и тежката работа в двора вдигат тестостерона. И мисля да работя повече на село,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Тука направо го занити. Но по-хубаво да чуе мнението на повече хора, отколкото да се осланя само на експертната оценка.
Коментар
-
До колегата със справката за 2стайните в София.
Нещо спря да я пляскаш, защо ли...
https://www.imot.bg/9vy6vy
- 1 like
Коментар
-
Те едвам се продадоха, благодарение на добрия маркетинг.
Просто лоша локация и липса на интерес у младите хора да ходят на вилата и да си гледат градина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
можеше да вземеш х2, х3 ако беше задържал
това ли казваш
Просто лоша локация и липса на интерес у младите хора да ходят на вилата и да си гледат градина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
локацията е важна
и все пак говори с някой, който разбира пазара в карлово
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Слава Богу, дори през смутната 2023-та доходоността на порфейла, който държа е ~ +39%.
Надявам се и догодина пак направи същата(или още по-добра) доходност.
При тухлите нещата са ясни - набиваш 150 000 евра, и после го пускаш за 350 евро наем...
Първо не бъди толкова сигурен, че нещата които са ти донесли тази доходност НАИСТИНА се притежават от теб... В повечето случаи се притежават от посредника , а не от теб.....и се молиш да не фалира или да има посредник рън, че иначе студена водица.....Но нека да си от изключенията и наистина да са на твое име.
Като приема , че е истина , че си 40% на плюс за последната година понеже си спец и ги чаткаш много нещата и представянето на индексите
DAX PERFORMANCE-INDEX
14,658.27+1,726.82 (13.35%)past year
S&P 500
4,224.16+426.82 (11.24%)past year
Би имало следствието че АЗ или такива като мен дето не ги чаткаме толкова добре нещата ще бъдем съответно за последната година на МИНУС 16% представяне.. Приемайки че сме налели еднакво количество кеш и т.н.
Защо по дяволите да правя такава тъпотия след като имотите са ми донесли подобна на индексите печалба за последната година ?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Там където аз съм продал, сега са сложили едни цени, все едно продават гарсионера в София.
Няма интерес, а продажбите стават на доста по-ниски нива за провинциалните къщи и имоти.
Ако цената му е в лева, смятам, че ще се продаде (без да познавам региона му). Все пак е в съсобственост и не всеки ще се навие.
това ли казвашпрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар