Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Мои познати във Вн си позволиха, и от лятото стоят празни, пазарът на наеми е замрял, а излизат нови и нови.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
На Лорчето няма ли да му направиш 1% отстъпка от 3-ия имот?
Като за наши 'ора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако някой наемодател си позволи такова нещо ,физическата саморазправа с него е гарантирана,бой докато не падне и не стане
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
На Лорчето няма ли да му направиш 1% отстъпка от 3-ия имот?
Като за наши 'ора!
- 1 like
Коментар
-
Ако някой наемодател си позволи такова нещо ,физическата саморазправа с него е гарантирана,бой докато не падне и не стане
да не ти предстои да се изнасяш на квартирапрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
За това говорим отдавна .Лично аз съм участвал в една такава комисия преди изборите и там казах че е ок особено за втори трети имот и нагоре данъчните ставки да са минимум по 3.Тройно да плащат.
Отделно има планове за огромни промени при наемите и нови закони свързани с тях.
С две думи до 5,7 години собственика ще е собственик само на хартия но ще е изравнен с този дето наема няма да може да го гони дори оня да няма пари,докаже ли се че няма и не може да плаща а собственика има къде да живее ,наемателя ще седи иначе има риск да излезе на улицата и там проблеми за правителството,това са новите тенденции в стил Клаус Шваб.
Като за наши 'ора!
Коментар
-
По предварителни данни на Националния статистически институт броят на въведените в експлоатация жилищни сгради през третото тримесечие на 2023 г. е 1 239, а новопостроените жилища в тях са 5 085 (табл. 1 от приложението). Спрямо третото тримесечие на 2022 г. сградите са с 97 по-малко, или със 7.3%, а жилищата в тях намаляват с 856, или с 14.4% (фиг. 1).
https://nsi.bg/sites/default/files/f...q3_ZC6KS1B.pdf
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеЧестито на наемателите!
Данъкът и таксата смет ( когато се промени) ще се разхвърли на месечна база в наемите.
Успех с покупките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Добре кажи ми моля те, 8 години слушаме Срив, Срив, Срив! и после... набиваш в имотни акции в щатите, като знаеш че ако почне спада ще е точно от там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеЧестито на наемателите!
Данъкът и таксата смет ( когато се промени) ще се разхвърли на месечна база в наемите.
Успех с покупките.
Времето на високите наеми отмина.Идва ред на високите лихви и безработицата.Оттам намаление на наемателите и
масова разпродажба на имоти и от банки и от ЧСИ-та.Не ще увеличавате,а ще намаляте и ще се молите да останат за да може да си платите поне половината вноскаДругата от работа и живота минава в децката да се пести.
Кой се е нашил в обор за "инвестиция" ще го разчекнат.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеНе знам ,моите инвестици в имотни акции ,дето са на топ строители в Щатите са във фризера ,пък за наште не ми се мисли ...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Абсолютно чиста корелация между нарастването на цените на имотите и доходите през последните 10 години
Средната заплата у нас е скочила с 1000 лева за 10 години, като през 2013 г. тя е била 775 лева, а през миналата стига 1760 лева.
https://petel.bg/m/500575
- 1 like
Коментар
Коментар