Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Кой ти каза, че е чист от тежести, като го купиш на търг?
там където е свързано със задължения - кой взел взел, разпределя се според реда и тежестта
там, където има предостъпено право за ползване доживот и където не се отказва ползвателят - мисля, че по друг начин стоят нещата, но тези имоти така или иначе е добре да избягват, че да не чакаш посля някоя баба докато стане на 110..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Като го купиш е чист от тежести.Колко дължи собственика няма значение.Казал съм ти да не се правиш на юрист
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Сигурно 90% от имотите продавани от ЧСИ са с тежести.
Много малка част са имоти без тежести и това са неделими имоти с 2 или повече наседника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Като го купиш е чист от тежести.Колко дължи собственика няма значение.Казал съм ти да не се правиш на юрист
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Според мен изобщо не е продаван на пазар. В цесията е заровено кучето. "Продавача" е ясен. После може да се стигне до едни дела, разтеглени с години. Ако някой иска да си купува "проблем" - търга е отворен. Не знам, защо гледате изобщо такива "маркери".
Те не са реперите на пазара.
Ама постналия обявата как само заяви:
"имотните патрони,
хайде на промоцията"
Много малка част са имоти без тежести и това са неделими имоти с 2 или повече наседника.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Има специфики, да. Тук няма и никакви снимки и инфо за имота. Как е, състояние, етаж, сграда...може да има съсобственост, различни тежести...вероятно се е опитал да...и да си му висят задълженията които има. В това е разликата, продават му имота, но голяма част от задълженията му остават. Друго е когато купуваш от ЧСИ имота се продава на тази цена която спечели в наддаването. А бившия собственик може и да си дължи още толкова.Казал съм ти да не се правиш на юрист
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Видях я. То е ясно, че щом имота е стигнал до ЧСИ нещо е попречило да се продаде на свободния пазар. Според мен офертата си заслужава.
Те не са реперите на пазара.
Ама постналия обявата как само заяви:
"имотните патрони,
хайде на промоцията"
Коментар
-
Цесията виждаш ли я?
Коментар
-
Така обявено е на 1566Е/м2. Демек пазарна да е около 1900, тоталка, та не виждам кой въобще ще скочи на първо обявление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми то като му гледам състоянието за да стане годно поне за обитаване си отиде на 200К€. Минимум.
Коментар
-
Според теб, ще има ли кандидати на 27.03. на тази цена?!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Това няма как да стане защото в обявлението от ЧСИ пише "....предложения надхвърлящи началната с повече от 30 на сто, са недействителни."
Ако можеше да го продадат на тройна цена, досега да го бяха продали, вероятно има някакъв проблем.
Коментар
-
Това няма как да стане защото в обявлението от ЧСИ пише "....предложения надхвърлящи началната с повече от 30 на сто, са недействителни."
Ако можеше да го продадат на тройна цена, досега да го бяха продали, вероятно има някакъв проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Супер е. А може да сте видяли и това в Пловдив от днес. Буквално е сред топ 1% най-добрите имоти и локации които можеш да вземеш в града. https://sales.bcpea.org/properties/65952
Коментар
Коментар