If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nvidia stock за последните две година направи +950% доходност.
Нея биеш лия ? - Не? - Значи си некадърник !
То всички хващате ралитата и на нвидия и на тесла и на апъл- а и сте all in точно на тази акция.....купувате на дъно и продавате на връх. Ако купиш нвидия за 100 лева и 3000 % доходност да направиш не е нищо. Ако биеш индексите дългосрочно- 15-20-30 години те признавам. Кой преди няколко години си мислеше че Интел- един от двата основни производители на процесори ще го закъса толкова? Или Кодак примерно или пък Нокия?
Тогава вече няма да издържи. Хубавото е, че нито има нужда да се прави, нито има самоубийци, които да го направят.
Добре, щом казваш.
Всички идиоти, които още вярвате, че борда не е избушен - продължавайте да си държите парите в левове в банките.
Ние в Максуда понеше сме тарикати си държим богатството в злато в тайни сейфове, които никой не ги знае каде са, но са далеч от банки и темподобни измамници...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Ама Той борда пак ще продължи да си функционира съвсем нормално, просто курсът евро-лев ще бъде префиксиран към друга стойност, която няма д а е близо до сегашната.
Тогава вече няма да издържи. Хубавото е, че нито има нужда да се прави, нито има самоубийци, които да го направят.
Бордът въобще не е избушен, а си функционира съвсем нормално. И благодарение на него някои хора по-трудно си финансират бюджетните дефицити.
Ама Той борда пак ще продължи да си функционира съвсем нормално, просто курсът евро-лев ще бъде префиксиран към друга стойност, която няма д а е близо до сегашната.
Драгомир Стойнев: Как да загубим суверенитета с еврото като го нямаме, защото имаме валутен борд
Ако падне валутният борд, ще се извият дълги опашки пред обменните бюрата, защото българина не вярва на лева, коментира Драгомир Стойнев. Тоя дали се базира или ни загатва нещо.
Като се разбра, че бордът е избушен,
изведнъж много почна да им пречи борда на тея дъртаци...
Нещо много почнаха да го бутат...
Интересно как и кога ще съобщят на тъпото население, че курса трябва да се промени ан 1:5, 1:7 или 1: 10 ?
Парфюмчи на том форд и почивка на анталия/велинград плюс обяд на най - скъпото, докато си сам в кръчмата, понеже всички са бедняци. Има едни симпатяги, пиленцата от монако…
като не разбирам с мои пари си купувам етф- и върху снп 500 и насдак + няколко дивиденти акции- не правя анализи на компании, не следя движения на акции и т.н. и о чудо- индексите бият по- голямата част от инвеститорите в акции губещи сума ти време и нерви в технически анализи, следене на котировки и мислещи си че могат да бият пазара дългосрочно
Nvidia stock за последните две година направи +950% доходност.
Нея биеш лия ? - Не? - Значи си некадърник !
Коментар