If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абсоютно вярно. Купих през април четвърта двустайка във Варна, лека полека правя ремонт, остана ми банята. Вероятно ще го ползвам аз и семейството ми.
Сега ще дойде някой олигофрен и ще ми заяви колко съм се набутал, че Варна е кочина, в България има само л.на, Путин ще срине града с атомна бомба, или най малкото ще има земетресение и всички ше умрем.
Нещастните хора генерират само гадости, а тук има много такива. Единствената полза от тая тема е, че през 2020, четейки апокалиптични коментари, се отказах да купя една маломерка. После ми излезе много по-хубав и захлупих за 60к евро чудесен, нов, обзаведен с морска гледка
Успех на всички.
Е, то се знае, кой е отговорника за хейта на варненските имоти. Важното е, че си доволен от покупките! Весели празници! Хейтърите да си му мислят, душата им ги изяжда отвътре, техен си проблем. Аз се ориентирам към Клиф дайвинг и други удоволствия по морето..
Съфорумци, новата 2025 чука на вратата:-)
Време е за равносметка, кой какво е продал, кой какво е закупил през изтичащата 2024г.
Лично аз през 2024 закупих един двустаен, стара тухла в Сф, кв Гео Милев.
Купих 2 бр УПИ съседни на околовръсното на Сф. Едното е УПИ без никакви постройки, другото е УПИ с масивна едноетажна къща, плевня, гараж и лятна кухна.
Обединих ги в едно УПИ с един административен адрес и живот и здраве през 2025 ще се бута всичко и ще започне да се изгражда автокозметичен център, паркинг, автомивка за тирове и т.н..
Вие сте на ред, не се стеснявайте:-)
Споделяйте!
А от "съвършенния актив", към който ВСИЧКО се срива (и ще продължи да се срива ) купи ли?
Този е един от най-негативните и злонамерени форуми, които знам. По-скоро ще споделя личните си успехи във форум на сомалийските пирати.
ПП на теб пожелавам успех и нямам нищо лично
Абсоютно вярно. Купих през април четвърта двустайка във Варна, лека полека правя ремонт, остана ми банята. Вероятно ще го ползвам аз и семейството ми.
Сега ще дойде някой олигофрен и ще ми заяви колко съм се набутал, че Варна е кочина, в България има само л.на, Путин ще срине града с атомна бомба, или най малкото ще има земетресение и всички ше умрем.
Нещастните хора генерират само гадости, а тук има много такива. Единствената полза от тая тема е, че през 2020, четейки апокалиптични коментари, се отказах да купя една маломерка. После ми излезе много по-хубав и захлупих за 60к евро чудесен, нов, обзаведен с морска гледка
Успех на всички.
Едва ли ще има много колеги, които да напишат нещо. Тук са предимно брокери, най-много да се похвалят, че са имали много сделки и карат Майбах...
П.п: Аз купих гараж в блока, в които живея.
гараж се намира по-трудно от апартамент, понякога
така, че си 6
Време е за равносметка, кой какво е продал, кой какво е закупил през изтичащата 2024г.
Купих 2 бр УПИ съседни на околовръсното на Сф. Едното е УПИ без никакви постройки, другото е УПИ с масивна едноетажна къща, плевня, гараж и лятна кухна.
Обединих ги в едно УПИ с един административен адрес и живот и здраве през 2025 ще се бута всичко и ще започне да се изгражда автокозметичен център, паркинг, автомивка за тирове и т.н..
Споделяйте!
браво, успех ти желая.
аз нямам покупки.
маломерките в х д станаха тази есен и сега ги стягам.
Споделяйте!
Идеална инвестиция. Тировете се множат като мравки. Сега пък хептен, вече се удвоиха за кратко време. С Шенген ще стане страшно.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Едва ли ще има много колеги, които да напишат нещо. Тук са предимно брокери, най-много да се похвалят, че са имали много сделки и карат Майбах...
Само не разбрах блока ти къде е. Поне груб ориентир. Щото ако си с блок в Бухово е едно, ако си в Изток друго. Ако си в Мездра е трето.
Бай Ценко Чоков ли ти подари гаражче, у белослатинския регион.
Трайо, дай по сериозно, къде купи гаражче. Кой си продаде само гаражчето в София в престижен район? Как стават тези сделчици, знаеш ли? За малко чакалче ли ме мислиш?
Споделяйте!
Споделяйте!
тук мисля, че има стихия, но пропускаш личното богатство и тн натрупвания в частен бизнес , инфраструктура и тн за държавите
далеч сме от догонване, но че ще ги гоним е ясно просто няма как да стане бързо
нито сме ефективни, нито сме подредени, нито сме млади - няма как да стане бързо.
Коментар