Борда е единственото нещо което предотврати поне още 3 фалита през демонокрадцията- 2008, 2014 и 2020г
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеДрагомир Стойнев: Как да загубим суверенитета с еврото като го нямаме, защото имаме валутен борд
Ако падне валутният борд, ще се извият дълги опашки пред обменните бюрата, защото българина не вярва на лева, коментира Драгомир Стойнев. Тоя дали се базира или ни загатва нещо.
изведнъж много почна да им пречи борда на тея дъртаци...
Нещо много почнаха да го бутат...
Интересно как и кога ще съобщят на тъпото население, че курса трябва да се промени ан 1:5, 1:7 или 1: 10 ?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Нали сме го дъвкали. Тва са кредити. Когато теглиш кредит, веднага се отваря депозит. Тези пари не стоят и чакат, тези пари вече са изхарчени.
- 1 like
Коментар
-
Кво купи?Last edited by Minaiivan; 28.01.2025, 23:29.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да, малко на 109. Ти кажи какво купи?
Оракулът от Владиславово
Къде отиде Джонката? Неговите фантазии бяха къде, къде по-интересни
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениекато не разбирам с мои пари си купувам етф- и върху снп 500 и насдак + няколко дивиденти акции- не правя анализи на компании, не следя движения на акции и т.н. и о чудо- индексите бият по- голямата част от инвеститорите в акции губещи сума ти време и нерви в технически анализи, следене на котировки и мислещи си че могат да бият пазара дългосрочно
Нея биеш лия ? - Не? - Значи си некадърник !
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Нали сме го дъвкали. Тва са кредити. Когато теглиш кредит, веднага се отваря депозит. Тези пари не стоят и чакат, тези пари вече са изхарчени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веселият_мелничар Разгледай мнение
Какъв по размер капитал ти е необходим, съответно какъв период от време, за да станеш милионер в недвижими имоти? Като си отговориш на тези два въпроса, респективно сравниш с отговорите на същите въпроси по отношение други алтернативни активи, ще получиш и отговора на въпроса дали имотите "не са лоша инвестиция". Иначе това твърдение е напълнно изпразнено от съдържание и смисълТова и преди съм го писал- хубавото на имотите е че можеш да ги вземеш за 20% от стойността им( самоучастие и 80% кредит) и да ползваш цялата стойност на актива( да прибираш целия наем) Ако си с по- голям риск толеранс като мен примерно можеш да купуваш със 100% кредит. Друг плюс е, че можеш да рефинансираш през определено време и да си теглиш чисти пари без данък
. Както казва един от идолите ми - Киосаки- give bankers what they want
.Но както обичам да казвам " пълно щастие няма" - негативна страна на имотите са ремонтите през определено време и занимавката с наематели. На акциите плюса е, че не се занимаваш с наематели, а минуса е че ако не разбираш и особено ако нямаш психика можеш да се занулиш бързо, особено ако ползваш голям ливъридж и не можеш да издържиш на марджин кол-а
. Аз затова като не разбирам с мои пари си купувам етф- и върху снп 500 и насдак + няколко дивиденти акции- не правя анализи на компании, не следя движения на акции и т.н. и о чудо- индексите бият по- голямата част от инвеститорите в акции губещи сума ти време и нерви в технически анализи, следене на котировки и мислещи си че могат да бият пазара дългосрочно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да, малко на 109. Ти кажи какво купи?
Първоначално изпратено от better януари 2023 Разгледай мнение...
днес продадох на 23200
...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеКакво мислите за тази новина, ако още не сте я коментирали. Спестените пари са нарастнали, 89 млрд. лева на гражданите и 47 млрд. на фирмите, явно банките имат да раздават още повече пари, очаква ли се срив при това положение?
Ама срив на борда...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Продаде ли конье, бетерчо?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеКакво мислите за тази новина, ако още не сте я коментирали. Спестените пари са нарастнали, 89 млрд. лева на гражданите и 47 млрд. на фирмите, явно банките имат да раздават още повече пари, очаква ли се срив при това положение?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар