If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахаха, докато цените на НИ поскъпват за твое огромно съжаление, те ми донесоха да налея във физическо сребро, в GFI, в GAS ETC и още в SXR8. И всичко това, като подаръци за декември- Коледа..
това са стари станции. има такава св мина
нови не знам дали изобщо се правят
тая година при кранево
Не съм изобщо убеден, че всичко отива в пречиствателна станция.
Според мен е прах в очите на хората. Много добре съм запознат с канализация покрай парцели. Като започнат да се изказват тук лаици тип - БОНВИВАН1, и ми иде та ми дожда.
А къде отива цялата "менделеева таблица и гадости" от канализацията...?!?
Или викаш, на мене да ми е добре, ама на Вуте да му е зле...
минава през пречиствателни станции
от там я отвеждат по естествените водоизточници
а някъде по морето канала заминава директно по тръба на стотина метра навътре
без станция
при борсова цена коло 1.83-1.85 на грам ще вземеш повече за парите си прези един етф, койдо набива във физическо.
верно не е в твое владение, но пък е по-удобно.
Въпреки, че е закъснял според мен няма да загуби.
Вярно е, изпуснал е входа за физика от 24-28-33 лв за унция, когато все още нямаше ДДС за среброто идващо от прибалтийските републики.
Изпуснал е дори, когато Радко продаваше физизка на 50 лв за унция.
2.18 е приемлива цена за вход към момента, макар че ако се бе обадил можеше и по-ниско да е входа, но за доста по-сериозна сума от 700 лв..
Химера са в твоята глава. Знаеш ли как се наторява почва...?!?
В никакъв случай с човешки изпражнения:-)
В конкретният случай в така наречените "пречиствателни станции" не попадат само човешки биологични отпадъци, ами и попадат още:
химия, белини, сапуни, шампоани, таблетки от съдомиялни, ароматизатори за тоалетна, перилни препарати, химии за отпушване на канали...
Демек цялата менделеева таблица и гадости. Няма бактерия, която може да ги преработи тази ХИМИЯ в чист продукт за наторяване.
Не ми се влиза в излишен спор. Не съм брокер и не продавам пречиствателни станции. :-)
Умните ще отсъдят кой прав и кой крив и кой има интерес да продава и заблуждава.
Факт, че в Бг имот с канализация е един ОГРОМН +
Всичко без канализация е мизерия, много допълнително вложени пари, разходи, неудобства, проблеми и разбира се има +. Държавата го е оценила. По-нисък местен данък на имот без канализация, въпреки брокерсите обратни твърдения.
Новата "мода" така наречените пречиствателни станции според мен са също една голяма химера. Даваш 5000-10000-20000 лв и вместо с обещаната пречистена вода да си поливаш тревата резултата е едни неприятни миризми. Който не вярва да се разходи юли-август и да усети миризмите сред богаташките дврове. Горният по вертикал наводнява и обгазява долният:-)
Химера са в твоята глава. Знаеш ли как се наторява почва...?!?
много зависи от ямата и от употребата
при порпускливи почви ги правят тяка, че ако ти е за сезонна употреба може да не се налага изгребване въобще.
всякакви технологии има.
Няма такъв филм. От доста години ямите не може да бъдат ПОПИВНИ!
Няма как да вземеш легално АКТ 16 ако ямата не е 100% водоплътна и 100% ИЗГРЕБНА.
На всички ни е ясно, че по селата и сега се правят незаконни попивни ями, но тук говорим за мизерната северна яка на Сф в северният усоен склон на Витоша, ново строителство, където искат една торба пари за нищо.
Новата "мода" така наречените пречиствателни станции според мен са също една голяма химера. Даваш 5000-10000-20000 лв и вместо с обещаната пречистена вода да си поливаш тревата резултата е едни неприятни миризми. Който не вярва да се разходи юли-август и да усети миризмите сред богаташките дврове. Горният по вертикал наводнява и обгазява долният:-)
Защото са мизерници:-) Където няма канализация си е мизерия и при това скъпа мизерия.
Ти плащал ли си на фекалка да ти изпомпа ямата?
Знаеш ли колко м3 е обема на една яма?
Знаеш ли колко м3 е обема на една фекалка?
И най-важният въпрос, колко струва едно посещение на фекалката?
1-2 или 3 посещения на фекалката за месец х 100-150 и нагоре лева за курс, а в Бояна, Симеоново и ДЪргалевци с тези тесни и стръмни улици не може да се качи фекалка над 8м3 и ценита са Х....
Айде благодарско, че данъка на имота ми е по-нисък с 20-50 или 100 лв на година, че няма канализация.
Поредните брокерезки лъжи, че имот без канализация е с по-евтин от към данъци и данъчна оценка.
Всеки който е "помирисал" от тази брокерезка лъжа много скоро е разбрал в какъв филм се е вкарал:-)
много зависи от ямата и от употребата
при порпускливи почви ги правят тяка, че ако ти е за сезонна употреба може да не се налага изгребване въобще.
всякакви технологии има.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар