Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
Ще се усетят ,но ще е някоя събота и неделя като не работят банките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Може да имаш депозит без да имаш кредит. И може да имаш кредит без да имаш депозит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Nvidia stock за последните две година направи +950% доходност.
Нея биеш лия ? - Не? - Значи си некадърник !.....купувате на дъно и продавате на връх
. Ако купиш нвидия за 100 лева и 3000 % доходност да направиш не е нищо. Ако биеш индексите дългосрочно- 15-20-30 години те признавам. Кой преди няколко години си мислеше че Интел- един от двата основни производители на процесори ще го закъса толкова? Или Кодак примерно или пък Нокия?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Аз пък друго чух:
като се има предвид че купи на 51к...
Ах Бонко, Бонко. Даже да лъжеш не можеш.
Я снимай точната дата, та да видим кога съм казвал подобно нещо.
Коментар
-
Като се разбра, че бордът е избушен,
изведнъж много почна да им пречи борда на тея дъртаци...
Нещо много почнаха да го бутат...
Интересно как и кога ще съобщят на тъпото население, че курса трябва да се промени ан 1:5, 1:7 или 1: 10 ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеТогава вече няма да издържи.Хубавото е, че нито има нужда да се прави, нито има самоубийци, които да го направят.
Всички идиоти, които още вярвате, че борда не е избушен - продължавайте да си държите парите в левове в банките.
Ние в Максуда понеше сме тарикати си държим богатството в злато в тайни сейфове, които никой не ги знае каде са, но са далеч от банки и темподобни измамници...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Ама Той борда пак ще продължи да си функционира съвсем нормално, просто курсът евро-лев ще бъде префиксиран към друга стойност, която няма д а е близо до сегашната.Хубавото е, че нито има нужда да се прави, нито има самоубийци, които да го направят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеБордът въобще не е избушен, а си функционира съвсем нормално. И благодарение на него някои хора по-трудно си финансират бюджетните дефицити.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеДрагомир Стойнев: Как да загубим суверенитета с еврото като го нямаме, защото имаме валутен борд
Ако падне валутният борд, ще се извият дълги опашки пред обменните бюрата, защото българина не вярва на лева, коментира Драгомир Стойнев. Тоя дали се базира или ни загатва нещо.
изведнъж много почна да им пречи борда на тея дъртаци...
Нещо много почнаха да го бутат...
Интересно как и кога ще съобщят на тъпото население, че курса трябва да се промени ан 1:5, 1:7 или 1: 10 ?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Нали сме го дъвкали. Тва са кредити. Когато теглиш кредит, веднага се отваря депозит. Тези пари не стоят и чакат, тези пари вече са изхарчени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кво купи?Last edited by Minaiivan; 28.01.2025, 23:29.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар