Първоначално изпратено от toto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепичове,
някой оглеждал ли е индустриални имоти в локорско.
плюсове и минуси
замислил съм се за някой парцел и идея за склад... само го обмислям
ПП яворе остави го огледалния , че ще го ядосаш и ще ти прати адвокати
Пролетта писах за 5дек в Локорско.База някаква, за 60 000 лв. Даже търсих форумци за комбина !!! Имаше и втори търг....( да не се е появил пак при ЧСИ ???)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение..............
Баце ква дефлация те гони тебе? Виж кво става на стоковите тържища и тогава ми говори за дефлация.
Не един път съм казвал, че инфлацията е безсмъртна. Затова и имотите, както и доматите, краставиците , желязото и всичко останало ще рЪсте и пак расте
Пък тука разни мечтатели-утописти и други смешковци ще си мислят че ще се "уредят" с евтиничък имотец. Та то имотите не са за всеки гащник.
Огледалцев изби рибата - да теглиш кредит за да играеш с платформа на ИП. Неам думи просто. Ако това му е бизнеса, ще трябва да го записваме скоро в социалните за топла супа
Те нали и имтоте щяха САМО да поскъпват ... ма то какво стана? 30-40% загуба до момента!
Честито на набълбуканите ВеРващи на Пундито и банките разбира се
Коментар
� -
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеей пак почнахте да си мерите П...озициите.
Моята теория е че дефлацията ще отпуши икономиката, но я спират с всички сили и средства, щото ще им се обезценят Яко активите на Управляващите на всякъде по света
като ги поразкарат ще има изсипване .... ама тук вече наистина ми куца тайминга - който има инфо да помага
Баце ква дефлация те гони тебе? Виж кво става на стоковите тържища и тогава ми говори за дефлация.
Не един път съм казвал, че инфлацията е безсмъртна. Затова и имотите, както и доматите, краставиците , желязото и всичко останало ще рЪсте и пак расте
Пък тука разни мечтатели-утописти и други смешковци ще си мислят че ще се "уредят" с евтиничък имотец. Та то имотите не са за всеки гащник.
Огледалцев изби рибата - да теглиш кредит за да играеш с платформа на ИП. Неам думи просто. Ако това му е бизнеса, ще трябва да го записваме скоро в социалните за топла супа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеако ползваш лост 1 към 10 ..едно рязко движене от 10+% ти потапя едната сметка... представи си , че като последния срив на дау (уж от автоматизираните системи) щрак пазара се връща и другата ти сметка остава на изходна позиция..преди да си се усетил
50% щета
може и по-лошо да се случи особено ако се полакомиш за по-голям лост.
Понеже в тази ситуация едната сметка остава с 30% в нея след маржин кол (да приемем че дори е на 0), а другата взима профита (който е колкото загубата И ОТГОРЕ).
Коментар
� -
ако ползваш лост 1 към 10 ..едно рязко движене от 10+% ти потапя едната сметка... представи си , че като последния срив на дау (уж от автоматизираните системи) щрак пазара се връща и другата ти сметка остава на изходна позиция..преди да си се усетил
50% щета
може и по-лошо да се случи особено ако се полакомиш за по-голям лост.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
ей пак почнахте да си мерите П...озициите.
Моята теория е че дефлацията ще отпуши икономиката, но я спират с всички сили и средства, щото ще им се обезценят Яко активите на Управляващите на всякъде по света
като ги поразкарат ще има изсипване .... ама тук вече наистина ми куца тайминга - който има инфо да помага
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТова един ден ще стане. И най-вероятно тогава златото ще бъде към 5000 долара за тройунция, а бензина 30 долара галона
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнениетези академици във Фед са идиоти: ще пробват едно и също до припадък, очаквайки различен резултат, а в това време китайците ще купуват злато на тези високи нива и в момента, в който спре машината на печатане какво става? китайците остават без работа и със злато на високи цени (и НИ на още по-високи) и идва ред на бунт и всеки бяга обратно към USD. не знам кой беше казал това: ходите къде ходите, пак на моя х** ще дойдете.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение....
и пазарите реагират по нормалния начин: знае се, че някой ще купи на по-висока цена и това е Фед. когато Фед стане собственик на всички активи, тогава имаме завършен мирен преход към комунизъм. япония са 2 гърди напред деLast edited by bbzz24; 13.10.2010, 15:48.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнениемисля, че не разбираш какъв е трансмисионния механизъм на парите и по-специално на купуването на ДЦК. те финансират разходната част на бюджета и не водят до увеличено потребление, а до запазване на агрегатното потребление в икономиката.
за да се качи инфлацията (освен на храните) е нужно увеличаване на velocity of money без свиване на паричната маса. държавното харчене е изключително разхитително и парите просто се заравят като в имоти без никаква възвръщаемост и оттам те не могат влязат обратно в икономиката и да напомпат инфлацията, но пък влошават фискалната картина. поддържането на това ниво на държавни разходи става все и все по-проблемно предвид растящите разходи за лихви. така от надуването на 1 кредитен балон се стига до ситуация, където никакво количество допълнително наляти пари не може да има положителен ефект върху растежа на икономиката. погледни за справка япония.
А иначе, че програмата им буксува беше повече от ясно. Да ревизират стратегията си? Не! Правят втора програма. И трета ще направят... Лошото ще дойде, когато веднъж изпуснат духа от бутилката.... ...щото при президент - социалист хич не ми се вярва да свиват бюджетните разходи. Девалвацията е доста по вероятен изход....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение+1
Пробай по-простичко. Тук икономистите са малко.
Проблем ли е да се емитират ДЦК с цел капиталови разходи ???
Защо по-голяма разходна част в бюджета не води до по-високо потребление ???
Строежът на пристанища и инфраструктура не носят ли приходи ???
Коментар
�
Коментар