IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
    Може да е заредил сметката с потребителски кредит.

И той е същия MUPPET като all_trader.

Jamie, на снимката долу да не сте ти и all_tadera-а заедно.
    Сметките - вече трички
    Нямаше кво да правя едни пари и направих първата сметчица, тя пък да вземе че да тръгне - та апетита идвал с яденето казват.
    Вече писах - винаги взимам кредит при всякакви лихви стига да печеля с парите повече

ПП: Да търгуваш с кредит е много по-БЕЗОПАСНО отколкото с лични пари. Ама на баламурници няма да обяснявам защо

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      .................
      Малко си лажльо, че лихвата ти по потребителски е едноцифрена, но ме изкефи с мнението ти за банките и затова ти прощавам лъжата. Казвам го от позицията, че аз имам най-добрата лихва по потребителски. Не може един мишок като теб да има по-добра лихва по потребителски от мен. Тук не играе заплатката ти която може да е по-висока от моята, но привилегиите които ми се полагат равняващи се на половин заплата те борят отвсякъде по отношение на лихвите по потребителски кредит.
      ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ ЛАЖЛЬО ВНИМАВАЙ КВО ИЗНАСЯШ КАТО ИНФОРМЕЙШЪ
      Парцал, слабо ме интересува че тебе те клатят банките ма
      На мен ми идва кредитния на крака хехехехе

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Споко, с покачването на инфлацията и падането на лихвите кешовиците ще започнат да разкешват полека-лека... Това вече се случва във Великобритания, ще се случи и у нас...
        House prices fell 3.6% in September – the biggest drop for a single month since the Halifax started collecting data in 1983.
        Много бързате, ей ..

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
          "МВФ: Скъпите жилища заплашват възстановяването на британската икономика"

Това важи със ДВОЙНА сила и за българската икономика.

едните стиска жилищата (не свалят цени) други пък си стискат парите (трупат лихви) и всички се гледат като пуяци

междувременно икономиката потъва....
          Споко, с покачването на инфлацията и падането на лихвите кешовиците ще започнат да разкешват полека-лека... Това вече се случва във Великобритания, ще се случи и у нас...

Коментар

• "МВФ: Скъпите жилища заплашват възстановяването на британската икономика"

Това важи със ДВОЙНА сила и за българската икономика.

едните стиска жилищата (не свалят цени) други пък си стискат парите (трупат лихви) и всички се гледат като пуяци

междувременно икономиката потъва....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              значи от една страна джиткаш на форекса с уж 5 цифрен акаунт с първа цифра >1, а от друга теглиш потребителски...

изумително
              Може да е заредил сметката с потребителски кредит.

И той е същия MUPPET като all_trader.

Jamie, на снимката долу да не сте ти и all_tadera-а заедно.
              Last edited by javcho; 13.10.2010, 00:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                Теглим Явка когато вадим с тях $
                За тая цел няма значка колко са лихвите - моята е едноцифрена за потребителски кредит (дето казваш че нямало толкова ниски, 2010-та е преподписан договора). Ку ти рекна че лихвата ми падна от 2008-а до 2010-та с 2.5% - няма да повярваш. Все ми е тая дали вярваш де хехехехе Та на темата - точно икономически закони играйкат тука ама пак ти казвам - гледаш много едностранчиво на нещата. Имат и друга страна, огледай и нея и пак ела.
                значи от една страна джиткаш на форекса с уж 5 цифрен акаунт с първа цифра >1, а от друга теглиш потребителски...

изумително
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  За тая цел няма значка колко са лихвите - моята е едноцифрена за потребителски кредит (дето казваш че нямало толкова ниски, 2010-та е преподписан договора). Ку ти рекна че лихвата ми падна от 2008-а до 2010-та с 2.5% - няма да повярваш. Все ми е тая дали вярваш де хехехехе Та на темата - точно икономически закони играйкат тука ама пак ти казвам - гледаш много едностранчиво на нещата. Имат и друга страна, огледай и нея и пак ела.
                  .................
                  Малко си лажльо, че лихвата ти по потребителски е едноцифрена, но ме изкефи с мнението ти за банките и затова ти прощавам лъжата. Казвам го от позицията, че аз имам най-добрата лихва по потребителски. Не може един мишок като теб да има по-добра лихва по потребителски от мен. Тук не играе заплатката ти която може да е по-висока от моята, но привилегиите които ми се полагат равняващи се на половин заплата те борят отвсякъде по отношение на лихвите по потребителски кредит.
                  ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ ЛАЖЛЬО ВНИМАВАЙ КВО ИЗНАСЯШ КАТО ИНФОРМЕЙШЪ

Коментар

• По БТВ-то току що казаха,
                    че лихвите паднали под нивото
                    от 2008 г. Имотите и те евтини,
                    но щели да се дигат, както казват
                    некои по доле в темата.
                    Търчете взимайте кредити докото
                    е евтино и не са свършили хапартаментите !!!!!!!
                    =================================
                    http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                    Спасете Мирко !!!
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Май за втори път ми отговаряш с грешния ник.

Предишния път помислих, че е съвпадение. Но подозренията са заливат.

Говоря с единия, другия отговаря.

Коментар

Брей познах. Ставам и за екстрасенс.

Майтап бе, личи си от 100 километра, че си се заиграл с банките

Голям си MUPPET, да знаеш.
                        Muppet съм спор няма ама имам чувството че си до мен в ложата

Играя си с банките откак се помня и шоуто си заслужава, пък и обичам да печеля с чужди пари Живота не е толкова дълъг да чакам да спестявам от заплати примерно

Коментар

не ми е нужно да съм се заиграл с някоя банка за да видя за кво става въпрос . ама нали българинът обича да спори да се прави на голем "умник", та за тва държавата ни е тва дередже . понеже висчки са големи умници ...

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                            не разбрах само кой ти е казал ,че имаме кредити? явно почна и екстрасенски способности да проявяваш . то цялото българско население страда от високите лихви бе калмук .
                            Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                            За тая цел няма значка колко са лихвите - моята е едноцифрена за потребителски кредит (дето казваш че нямало толкова ниски, 2010-та е преподписан договора). Ку ти рекна че лихвата ми падна от 2008-а до 2010-та с 2.5% - няма да повярваш.

Коментар

Абе теглете вие здраво кредити сега, защото лихвите ще падат и няма риск. Нали това е логичното да се направи. Най-добре е кредита да е за покупка на имот, ако може и без самоучастие, още по-добре. /play:0d691eb5"]http://www.vbox7.com/play:0d691eb5[/URL]
                              точно така се прави по принцип.
                              само че на тези лихвени нива и цени на имоти е в сферата на фантастиките. и никой не ти е казал ,че лихвите ще падат. стига поватаря едно и също като папагал.

Коментар

Абе теглете вие здраво кредити сега, защото лихвите ще падат и няма риск. Нали това е логичното да се направи. Най-добре е кредита да е за покупка на имот, ако може и без самоучастие, още по-добре. Нали за това е темата все пак.

Те банките ще ви обучат набързо в икономическите закони.

Ще има години наред да се чудите, как сте се нагласили така хубаво.

Коментар

Working...
                                X