IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
    Дай тогава пример за наем на хубав ДВУСТАЕН.

Ти може и 500Е да даваш. Нали си под наем защото и по-евтино. Ако даваш над 300Е излиза, че е по-изгодно да го купиш.

Аз си живея в СОБСТВЕН, ново строителство в Стрелбище. Мисля че е над средната класа апартаменти. Не съм под наем по простата причина, че съм по-претенциозен откъм качеството на съседи, а и съм го купил преди време, когато цените още си бяха нормални, под 500Е/кв.
    Шшшт, "средна класо" работническа
    Айде по-полеко че и на мен ми писна. Точно под наем можеш да си претенциозен към съседите - логично е, за който може да мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
      знам човек, но смятам, че си го е заслужил.
      Като казвам селтак не визирам хора , които не са софиянци ,а стил на поведение, комплексар , който е влезнал да си мери виртуалната пишка
      Писна ми да чета всяко второ мнение да е лични нападки
      Ставаш за интернет детектив. БРАВО
      Last edited by javcho; 15.10.2010, 12:27.

Коментар

• Сега прегледах набързо.

Вчера jaime май е прегорял.

Jamie, не се мисли, че можеш да заблуждаваш дълго време хората, защото не те виждат. По самото разсъждаване и изказ си личи какъв си. Как ще си добър трайдър като си такъв нервак? Второ 99% от случайте, когато някой много се хвали без да го питат е гола вода. Никой много успял човек със средства няма да седи по толкова време във форум и да се заяжда, а не да отиде да си похарчи парите. Вчера е четвъртък вечер, а ти и LANDLOR седите цяла нощ във форума. На всеки е ясно какви сте социопати. Ландлорда вече не пише преди 17,00, изглежда от работата вече са го хванали. Внимавай и при теб да не стане така. Работиш в ИТ сектора, където се предполага, че се ползват програми следящи дейността на всеки работник. Да не те уволнят накрая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Пунди кефиш ма направо шъ знайш.Толкова бисери скоро не бях чел.От всяко дърво свирка не става.Земеделието и животновъдството са неща за които трябва да се учи.Само хора с една гънка в мозъка си мислят че е лесно.Ти ако влезеш във фермата рискуваш или да издоиш бика или като застенеш пред някоя крава тя да спре напъните да се тели защото ще си мисли като те гледа че се е отелила.И от мен да знаеш че колкото по прост и необразован е един човек толкова повече напира да налага мнението си да е началник и да командва.Да се пъчи и да се хвали.
          Keфите! И аз инвестирах малко в земя и я обработвам , като плащам на хора с техника.(както правят всички с такива площи). Познавам семейство в малък град, притежаващи около 40 000 дка, собствена и обработващи още толкова под наем. Е, това е Landlord (или гащник от село, облизващ се за панелка в София ) , на който не му дреме, а и честно казано не го интересува цената на НИ в никой град. Единият трактор му струва колкото две панелки, а добивът на царевица тази година е средно около 800 кг/декар в тази област...+ субсидиите. Пшеницата също е на добра цена, лоша реколта в Русия, спрян износ етс, както каза един форумец "не може всички да кОпаме".И аз опитах с малък обем, хареса ми. Няма "врътки", може би и затова ми харесва с времето все повече...И още веднъж за "еретичната мисъл": колко земя се продаде и се донаде кредит за заветния двустаен с усвоен балкон в града, за да се работи там за българска заплата (!) и какво биха донесли 150 000,-лв в земеделска земя? А има много неща за отглеждане, ама трябва земя за тях - не тераса.
          Last edited by Kosto; 15.10.2010, 10:45.

Коментар

• PIMP, аз панелки не купувам:-)

разбира се, че е ново строителство в слатински редут. завършеност Ш/З
            Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
              Боже Боже, в какъв ли коптор живееш с подобни изчисления 250Е наем за "добър" и "луксозно" обзаведен ...

Джафчо, добре дошъл отново тук - да ме разсмиваш. Прекръсти ли се вече на "Кучето на jamie"?
              Дай тогава пример за наем на хубав ДВУСТАЕН.

Ти може и 500Е да даваш. Нали си под наем защото и по-евтино. Ако даваш над 300Е излиза, че е по-изгодно да го купиш.

Аз си живея в СОБСТВЕН, ново строителство в Стрелбище. Мисля че е над средната класа апартаменти. Не съм под наем по простата причина, че съм по-претенциозен откъм качеството на съседи, а и съм го купил преди време, когато цените още си бяха нормални, под 500Е/кв.
              Last edited by javcho; 15.10.2010, 10:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Спокойно , бъди търпелив -- ще загубят "повече от всичко " , но за съжаление всички ...

бойковата зима ще е по -тежка от Лукановата и след нея , както и през 1990 г. , ще посрещнем пролетта по -богати ...С няколко нули по банкнотите .....

За Бога братя ...ква я мислихте , пък тя ква стана !
                Те всеки път мислят да я направят по добре но тя си става както винаги

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Виж ся бунтовнико, Колко процента от хората където и да е- в САЩ или Бурунди инвестират в НИ? Не говоря за собствено жилище, а за всеки следващ НИ. Тука /особено във форума/ всеки гащник от село повозил се на ескалатор вече иска имотите да станат колкото лимоните. Няма как всеки гащник да се "уреди". От друга страна, аз бих ги посъветвал да инвестират в земеделска земя и след това да се занимават с производство. Инвестицията в ЗЗ е достъпна за всеки. След това с много здрава работа ще си направи фермата и ще е е полезен и за себе си и за гражданята. Този начин на действие би разрешил и жилищния проблем и демографския и провинцията ще живне. Само че селтаците се бутат сите да дойдат у Софето и други големи градове и най-често с нищоправене или със нокти, зъби и лакти да се налагат в сфери за които не ги бива изобщо.
                  Пунди кефиш ма направо шъ знайш.Толкова бисери скоро не бях чел.От всяко дърво свирка не става.Земеделието и животновъдството са неща за които трябва да се учи.Само хора с една гънка в мозъка си мислят че е лесно.Ти ако влезеш във фермата рискуваш или да издоиш бика или като застенеш пред някоя крава тя да спре напъните да се тели защото ще си мисли като те гледа че се е отелила.И от мен да знаеш че колкото по прост и необразован е един човек толкова повече напира да налага мнението си да е началник и да командва.Да се пъчи и да се хвали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
                    Брей, тук стана искрено и лично:-)

Не бях чел от 2-3 дни, но какво да се прави трябваше да направя една покупка. двустаен за 650 евро квадрата. Много или малко? За мен е ОК. Отговаря на всички мои изискваня.
                    Дай повече инфо, двустаен панел в обеля при това за основен ремонт за 650Е е скъпо ако е в изток завършен до ключ е добре.

Коментар

• Брей, тук стана искрено и лично:-)

Не бях чел от 2-3 дни, но какво да се прави трябваше да направя една покупка. двустаен за 650 евро квадрата. Много или малко? За мен е ОК. Отговаря на всички мои изискваня.
                      Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

С половината САП Лабс съм цъкал дълги години баскетбол, и много добре знам какви пари взимат QA. А и знам какво е отношението им към QA, точно защото никой не ти обръща внимание си дошъл тук да търсиш изява.
                        Не важиш , едва ли има някой, който да те взима насериозно в тоя форум, а че и в реалния живот.
                        От думите ти излиза че Лабса в БГ е от 10 човека хахахаха Щото с 250 човека баскет не си и сънувал, патьо.
                        Сигурно си цъкал с тоя дето дава парите (ама насън) - а за отношението само ще спомена че прогитата идват при мен - не аз при тях. От значение е моето отношение към тях - аз не завися от никого.
                        Това е достатъчно

ПП: Относно насериозното - имам два крачола, мога да си го местя до безкрай

Коментар

• С половината САП Лабс съм цъкал дълги години баскетбол, и много добре знам какви пари взимат QA. А и знам какво е отношението им към QA, точно защото никой не ти обръща внимание си дошъл тук да търсиш изява.
                          Не важиш , едва ли има някой, който да те взима насериозно в тоя форум, а че и в реалния живот.

Коментар

jamiemirror, много народ знам в САП АГ , та мога да се обзаложа че не правиш дори и 4 к на месец като QA, а и на 38 години да си прост QA, ......................

и кажи като си големата работа, защо караш на ГАЗ (LPG),

http://www.nissanbg.com/forum/viewto...p?f=17&t=10592

П.С сега да не вземеш да си едитнеш коментара, в който искаш да ти пратят картата за газстанциите в Германия

И като говориш за смешници, виж се себе си

60 % доходност правил, как бе готин, заложи 10 лв на 1 мач от еврофутбол ли, ахахахаха

btw, като гледам какви коли си карал, страшен големец си наистина,
                            на който му е интересно да потърси jamiemirror@yahoo.com
                            и другия ти ник jamie

като гледам в колко форума се подвизаваш, май не си нищо различно от microsoft certified double-clicker
                            имал съм и 12 (дузина) колици едновременно - карам си каквато ми е било кеф. В момента имам 5... 2 на газ, една на нафта и другите на бензин. Задоволих ли нездравото ти любопитство (и анален сърбеж)?
                            Не пилея, сори. Това е за парвенюта.
                            Има много видове QA, че съм един от тях и съм сертифициран позна без да искаш - ама се пообърка и за "прост", и за "кликър". Простено да ти е - толкова си можеш

Като те чета - съмнявам се да можеш да посочиш и един единствен служител на фирмата (от 46 000) който да е чувал за тебе.
                            За залога - ами добре, но се съмнявам че имаш какво да заложиш. Трабанти не приемам
                            Last edited by mibova; 15.10.2010, 08:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Рънере, това бе малко грубо.....
                              знам човек, но смятам, че си го е заслужил.
                              Като казвам селтак не визирам хора , които не са софиянци ,а стил на поведение, комплексар , който е влезнал да си мери виртуалната пишка
                              Писна ми да чета всяко второ мнение да е лични нападки

Коментар

jamiemirror, много народ знам в САП АГ , та мога да се обзаложа че не правиш дори и 4 к на месец като QA, а и на 38 години да си прост QA, ......................

и кажи като си големата работа, защо караш на ГАЗ (LPG),

http://www.nissanbg.com/forum/viewto...p?f=17&t=10592

П.С сега да не вземеш да си едитнеш коментара, в който искаш да ти пратят картата за газстанциите в Германия

И като говориш за смешници, виж се себе си

60 % доходност правил, как бе готин, заложи 10 лв на 1 мач от еврофутбол ли, ахахахаха

btw, като гледам какви коли си карал, страшен големец си наистина,
                                на който му е интересно да потърси jamiemirror@yahoo.com
                                и другия ти ник jamie

като гледам в колко форума се подвизаваш, май не си нищо различно от microsoft certified double-clicker
                                Рънере, това бе малко грубо.....
                                Last edited by mibova; 15.10.2010, 08:16.

Коментар

Working...
                                X