IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
    Ето го jamie, какво кара:

С любезната помощ на "неговите приятели" от NISSAN.

"Аз и в момента си карам Крома от последните (преди да извадят ван-оподобния модел де)."

Прери М10 - http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Prairie

http://www.nissanbg.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=7610

FAIL
    Джафи, според нуждите - и бракмите. Една от бракмите е колата на щатския посланик - я коментирай като си толкова отворен
    И се кара, не стои пред блока в Стрелбище (елитния софийски квартал хехехехе)
    Тръгнал перко да ме критикува хааа-хахаха, още ти е жълтичко покрай муцката малък.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Ох, ами че ти си малолетко още
      Плащал съм на 4 като теб, не бой се паленце
      На баща ми сина е бил "шеф" още през далечната '99-та, когато пък е имал фирма - си бил на крехките 6 годинки
      Дори не първолак.

Май се взе много насериозно, а Джафчо
      Внимавай,не си в обедна почивка.
      Да не те уволнят,след като те хванаха вчера, че вместо да работиш се правиш на велик по форумите
      А за броя на колите - баща ми,преди 7г имаше 4:Жигула,Пежо 505,Поло и Голф2. Да не ти обяснявам,каква война водихме с брат ми,да ги продаде. Успяхме,след като брат ми му даде 6г Форд Фокус..
      Така че е важно КАКВА кола имаш,а не колко. И най-накрая вземи се погледни в огледалото,разбери се със себе си колко си велик и ПРЕСТАНИ да спамиш в темата. Иди си избивай комплексите другаде

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
        Пък на всичките ти коли амортЕсьорите не струват колкото съм изхарчил за ракия и сланина!
        Боже, съвсем изпростя тоз форум!
        PRICELESS

Коментар

• Ето го jamie, какво кара:

С любезната помощ на "неговите приятели" от NISSAN.

"Аз и в момента си карам Крома от последните (преди да извадят ван-оподобния модел де)."

Прери М10 - http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Prairie

http://www.nissanbg.com/forum/viewto...0%D0%B8#p93000

http://www.nissanbg.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=7610

FAIL
          Last edited by javcho; 15.10.2010, 13:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
            И кво? Фирмата не тръгна и от предприемач стана наемен арбайтер, а?
            Тц, винаги съм арбайтвал
            С фирма или не - арбайта си е арбайт. Мечтата да не бачкам винаги ми е била чужда.

Коментар

..., че целия нe струва колкото амортесьорите на втората ми резервна кола w220 S 500.
              MUPPET
              Пък на всичките ти коли амортЕсьорите не струват колкото съм изхарчил за ракия и сланина!
              Боже, съвсем изпростя тоз форум!

Коментар

На баща ми сина е бил "шеф" още през далечната '99-та, когато пък е имал фирма - си бил на крехките 6 годинки
                Дори не първолак.

И кво? Фирмата не тръгна и от предприемач стана наемен арбайтер, а?

Коментар

И като прегледах автофорумите, защо те няма в BMW и Мерцедес, като мен, а си в TOYOTA и NISSAN?

Ако наистина караш тоя Patrol 160 на газ имай предвид, че целия нe струва колкото амортесьорите на втората ми резервна кола w220 S 500.

А ако познаваш по-старите и информирани членове от TOYOTA форума ги питай, кой беше собственик, на единствената тогава, червена MR2, след малкия Барбуков, който я взе от изложението и я кара една година. Да видиш какво ще ти кажат и го сравни с имената от моя профил.

А ако пък знаеш някой от БМВ форума, още по-добре. Разпитай и там. Да видиш това онова за някой автомобили от сънищата и мечтите ти.

MUPPET
                  Ах, достатъчно е да чуя БМВ и Мерседес да ми стане ясно с какъв форумен фукльо си имам приказка
                  Ще ти е резервна кола 500-така, само му зареждай акумулатора чат-пат и му помпи гумите че от стоене ... амортисьори няма и да сменяш - като не можеш да събереш пари да я подкараш
                  Защо ли пак ми се струва че виждам типичното парвенюшко явление - "мога да харча - значи съм велик"? Мислене на глупак е това, само възрастта ти е донякъде оправдание

Коментар

Работник е на баща ти сина.

За краткия ми живот от 1984 до днес. Никога не съм имал шеф. Винаги аз съм имал подчинен/и.
                    А не бездействам още от 16 годишен. Първата фирма съм открил за 18 годишния ми рожден ден.

Като успееш сам да си купиш апартамент, офис и магазин, плащаш заплата на такива като теб и нямаш кредити, а парички по сметки. Ела да те поздравя.
                    Дори не първолак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Косто ти колега ще излезеш.А не мислиш ли за собствена техника.40 000декара са много земя и не вярвам да е тяхна.Не е необходимо чак толкова.Моята собствена е 200декара.И е до река мога да поливам.Ако някой продаде ще купя поне още 200-300 декара повече не искам.Но субсидиите в ЕС са над 70кинта на декар.Предстои изравняване в близките години.Това значи поне 50-60 кинта на декар само от субсидии.Кой е луд да продава.На село хората които имат по 40-50 декара ще вземат по още една пенсия.Гледат си градинки и се чудят на акъла на градските им колеги.Най добре е да си регистрираш земята за да получаваш субсидията и да я дадеш на арендатор да я обработва безплатно.Колкото си изкара толкова за него.Ти може би си избрал най лошия вариант.Хората с машини ще ти вземат голяма част от печалбата.Ще ти трябват и складове.
                      Да. Започнах между другото, но ми хареса. За собствена техника още не мисля (поне досега), защото искам първо да купя още земя, а и доста хора гледам се преориентирват към нови култури, за да изкарат повече от единица площ и аз мисля за това...гледайки доскоро в Сицилия от какви малки парчета земя , какво изкарват (вярно с друг климат, но кофти почва и оранжерии страшно много..). Иначе 40 000 дка си е тяхна, двама братя са, (затова казвам и Landlord ) а има и още няколко с по около 30 000 дка в Добричко. И моята земя е регистрирана и получавам субсидии, но никой арендадор не се наема по принцип да си я работи без субсидии, те са за ползвателя, знаеш...За сега относно машините разчитам на приятели, които са напред с материала (няма да си купя скоро комбайн), но според мен цените са поносими, в този край това е развито и моят ангажимент поне засега е 10 - 15 дни годишно, т.е. дните за обработка, уреждане на някои неща етс..което е ...нищо. Например жътвата е около 12,-лв / дка. Проблемите са други, но къде няма..Складовете / зърнобази стават все повече и са чисто нови, модерни. Цената им скочи малко, но засега се движи между 1,- и 2,- лв на тон/месец. Та, при мен всичко е под покрив, но мисля за догодина и за още земя.
                      Last edited by Kosto; 15.10.2010, 13:59.

Коментар

• И като прегледах автофорумите, защо те няма в BMW и Мерцедес, като мен, а си в TOYOTA и NISSAN?

Ако наистина караш тоя Patrol 160 на газ имай предвид, че целия нe струва колкото амортесьорите на втората ми резервна кола w220 S 500.

А ако познаваш по-старите и информирани членове от TOYOTA форума ги питай, кой беше собственик, на единствената тогава, червена MR2, след малкия Барбуков, който я взе от изложението и я кара една година. Да видиш какво ще ти кажат и го сравни с имената от моя профил.

А ако пък знаеш някой от БМВ форума, още по-добре. Разпитай и там. Да видиш това онова за някой автомобили от сънищата и мечтите ти.

MUPPET

Коментар

• Човек трябва да знае кога да спре

Коментар

• Кажи колко много над 250E ти е наема на двустайния де? Да се посмеем как си се набутал дори и за наем. Или като с акауната пак ще сменяш темата и ще се правиш на умник, само и само да не дадеш отговор. Ще те доразконспирират какъв си failure колегите форумни детективи и тогава какво ще правиш?

SHOW OR GTFO MUPPET

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosto Разгледай мнение
                              Keфите! И аз инвестирах малко в земя и я обработвам , като плащам на хора с техника.(както правят всички с такива площи). Познавам семейство в малък град, притежаващи около 40 000 дка, собствена и обработващи още толкова под наем. Е, това е Landlord (или гащник от село, облизващ се за панелка в София ) , на който не му дреме, а и честно казано не го интересува цената на НИ в никой град. Единият трактор му струва колкото две панелки, а добивът на царевица тази година е средно около 800 кг/декар в тази област...+ субсидиите. Пшеницата също е на добра цена, лоша реколта в Русия, спрян износ етс, както каза един форумец "не може всички да кОпаме".И аз опитах с малък обем, хареса ми. Няма "врътки", може би и затова ми харесва с времето все повече...И още веднъж за "еретичната мисъл": колко земя се продаде и се донаде кредит за заветния двустаен с усвоен балкон в града, за да се работи там за българска заплата (!) и какво биха донесли 150 000,-лв в земеделска земя? А има много неща за отглеждане, ама трябва земя за тях - не тераса.
                              Косто ти колега ще излезеш.А не мислиш ли за собствена техника.40 000декара са много земя и не вярвам да е тяхна.Не е необходимо чак толкова.Моята собствена е 200декара.И е до река мога да поливам.Ако някой продаде ще купя поне още 200-300 декара повече не искам.Но субсидиите в ЕС са над 70кинта на декар.Предстои изравняване в близките години.Това значи поне 50-60 кинта на декар само от субсидии.Кой е луд да продава.На село хората които имат по 40-50 декара ще вземат по още една пенсия.Гледат си градинки и се чудят на акъла на градските им колеги.Най добре е да си регистрираш земята за да получаваш субсидията и да я дадеш на арендатор да я обработва безплатно.Колкото си изкара толкова за него.Ти може би си избрал най лошия вариант.Хората с машини ще ти вземат голяма част от печалбата.Ще ти трябват и складове.

Коментар

Шшшт, "средна класо" работническа
                                Айде по-полеко че и на мен ми писна. Точно под наем можеш да си претенциозен към съседите - логично е, за който може да мисли.
                                Работник е на баща ти сина.

За краткия ми живот от 1984 до днес. Никога не съм имал шеф. Винаги аз съм имал подчинен/и.
                                А не бездействам още от 16 годишен. Първата фирма съм открил за 18 годишния ми рожден ден.

Като успееш сам да си купиш апартамент, офис и магазин, плащаш заплата на такива като теб и нямаш кредити, а парички по сметки. Ела да те поздравя.

Коментар

Working...
                                X