IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
    означава минимум 8 часа от деня си да си ги посветил на някои друг или имаш 8 часа по малко живот на ден защото през тези 8 ти казват какво да правиш..

Освен това не ми хареса това че нахрани бизнесче докарващо 10к на месец че е смешно ... всяко бизнесче което може да ти докара толкова че да поддържаш нормален (като на западно европеец) стандарт на живот си е е екстра особено ако не работиш в него.... а като не работиш в смисъла на job имаш достатъчно време да се занимаваш с повече от един бизнес...

и да се върнем на темата
    Ами да се върнем - що се отклоняваш? Или си мераклия да метнеш глупост и да минеш без коментар ли?
    Минимум 0 часа, максимум 2-3. Добре дошъл в реалността

ПП: За бизнесчето - това е много по-АНГАЖИРАЩ и времепоглъщащ труд, пробвай някой път.

Коментар

• означава минимум 8 часа от деня си да си ги посветил на някои друг или имаш 8 часа по малко живот на ден защото през тези 8 ти казват какво да правиш..

Освен това не ми хареса това че нахрани бизнесче докарващо 10к на месец че е смешно ... всяко бизнесче което може да ти докара толкова че да поддържаш нормален (като на западно европеец) стандарт на живот си е е екстра особено ако не работиш в него.... а като не работиш в смисъла на job имаш достатъчно време да се занимаваш с повече от един бизнес...

и да се върнем на темата
      Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
      мдам септември доиде че и отминаа не свършиха старите обяви ами при бърза справка видждам много нови оферти с по добри цени
      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
        Е тук вече не си прав братле незнаеш какво изспускаш. Чуството да си свободен няма цена

пп Така както тролваш създаваш имидж все едноче всички "сривльовци" сме изтрещели бачкатори на заплата
        Бъркаш тактиката с боя - това че съм арбайтер означава че си ходя на обучения за чужда сметка (и то скъпи) и отделно ми плащат.
        Ако за теб означава "робуване" - кой как се уреди

Аз не съм сривльо а реалист. Ако бях сривльо - щях да дам за пример къщите във Флорида ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          За момента в Q1 на 2011 г. най-вероятно статистиката ( НСИ ) ще от отчете т.нар. "дъно" при имотките в БГ-стан.

Чиърс на бебетата!
          Ама дали ще познаят?

И дали и наистина ще е така или само по статистика?

Още по-важно е после какъв ще е ръста и дали след няколко малки ръста, няма да има ново дъно.

Коментар

• За момента в Q1 на 2011 г. най-вероятно статистиката ( НСИ ) ще от отчете т.нар. "дъно" при имотките в БГ-стан.

Чиърс на бебетата!

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
              Тц, винаги съм арбайтвал
              С фирма или не - арбайта си е арбайт. Мечтата да не бачкам винаги ми е била чужда.
              Е тук вече не си прав братле незнаеш какво изспускаш. Чуството да си свободен няма цена

пп Така както тролваш създаваш имидж все едноче всички "сривльовци" сме изтрещели бачкатори на заплата
              mWPCloud.com

Коментар

• Само да припомня, че тука би трябвало да се дискутират цените на недвижимите имоти и по-точно спадът им, а не да се мерят пишки, автомобили, фирми, акции, маржини, печалби и пр.
                Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• http://www.investor.bg/forum/showthr...36#p1287139969

След 13,30

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                    Абе и ти не им отстъпваш със заядливия си тон.
                    Тъй е ама ми доскуча вече.
                    Като има нещо интересно за имотките - ще драсна пак.
                    Ай!

Коментар

Не е важно КАКВА кола имаш, но пък има и хора като теб и Пудела за които това е мярката за успех. Интересно дали колата би ви помогнала да спечелите пари или да договорите сделки - убеден съм че НЕ.Пък и съм доволен от бракмите си - черешката на сладоледа съм му я писал в предния постинг - ако ще си ги мерим, ми добре Пак ви е по-малък хехехехе

ПП: Пак да питам - почнахте за коли щото са ви НИ или? Щото темичката е за спада в цените на НИ, не че нещо.
                      Може и по анцунг и с Патрола на газ. Зависи кой е отсреща.

Коментар

Те са метени оборите 1-2 пъти, ама малолетни пишкомерци спирка нямат. освен да взема да им разкажа вица за птичката и кравешкото лайно...
                        Абе и ти не им отстъпваш със заядливия си тон.
                        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                          Аз пък имам 30 санта....кой ще извади повече?
                          Май наистина е време да се появи някой мод тук и да поизмете форумните обори от л....та!
                          Те са метени оборите 1-2 пъти, ама малолетни пишкомерци спирка нямат. освен да взема да им разкажа вица за птичката и кравешкото лайно...

ПП: Всъщност начин има. Я игнор на Пудела и подобните

Коментар

• Аз пък имам 30 санта....кой ще извади повече?
                            Май наистина е време да се появи някой мод тук и да поизмете форумните обори от л....та!
                            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                              Внимавай,не си в обедна почивка.
                              Да не те уволнят,след като те хванаха вчера, че вместо да работиш се правиш на велик по форумите
                              А за броя на колите - баща ми,преди 7г имаше 4:Жигула,Пежо 505,Поло и Голф2. Да не ти обяснявам,каква война водихме с брат ми,да ги продаде. Успяхме,след като брат ми му даде 6г Форд Фокус..
                              Така че е важно КАКВА кола имаш,а не колко. И най-накрая вземи се погледни в огледалото,разбери се със себе си колко си велик и ПРЕСТАНИ да спамиш в темата. Иди си избивай комплексите другаде
                              Не е важно КАКВА кола имаш, но пък има и хора като теб и Пудела за които това е мярката за успех. Интересно дали колата би ви помогнала да спечелите пари или да договорите сделки - убеден съм че НЕ.
                              Пък и съм доволен от бракмите си - черешката на сладоледа съм му я писал в предния постинг - ако ще си ги мерим, ми добре Пак ви е по-малък хехехехе

ПП: Пак да питам - почнахте за коли щото са ви НИ или? Щото темичката е за спада в цените на НИ, не че нещо.

Коментар

• Няма ли най-накрая да дойде горския да изгони червеноармейците и белогвардейците да си играят на друго място? Бахти форума, от сто поста насам няма нищо за цената на недвижимите имоти..
                                металдетектинг форум

Коментар

Working...
                                X