IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Landlord
    From Wikipedia, the free encyclopedia
    For the ale brand called Landlord, see Landlord (beer).

This article needs additional citations for verification.
    Please help improve this article by adding reliable references. Unsourced material may be challenged and removed. (March 2008)
    Landlord is the owner of a house, apartment, condominium, or real estate which is rented or leased to an individual or business, who is called a tenant (also a lessee or renter). When a juristic person is in this position, the term landlord is used. Other terms include lessor and owner. The term landlady may be used in some jurisdictions for female owners, but landlord can apply to both genders.
    ============
    Това за консумация на дървения философ Марин. Не знам кой избяга от отговора. Снесе си ларвите и обяви, че няма да пише няколко месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
      Гледам разни разбирачи са писали за някакви валяци и някакво мачкане, и няколко дежурни форумни брокери им пригласят, но ще видим как ще са нещата след зимата на ББ. Сигурно идеята за валяците е дошла покрай новината за спирането на спада на НИ, но за мен това не е новина. Да видим колко пъти сме наблюдавали това спиране на спада и настъпването на желания момент за покупка на жилище:
      • 10 май 2009 - От председателя на всичкото АНИ-та обявяват дъното на пазара и спиране на спада. http://dnes.dir.bg/news.php?id=4419465
      • 28 май 2009 - В интернет медията Инвестор.бг излиза статия, в която се доказва, че пазарът на имоти е достигнал дъното. http://www.investor.bg/news/article/81054/0.html
      • 31 август 2009 - В сайта за обяви за НИ topimoti.bg са категорични, че дъното е достигнато и иамаме спиране на спада. http://news.expert.bg/n259246/
      • 11 ноември 2009 - Вестник Труд също си казва тежката дума и обявява достигане на дъното на цените на жилищни имоти - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=277142
      • 14 декември 2009 - Сайтът Строителство, част от групата Економедия (издателите на Дневник и Капитал) също потвърждава, че дъното е достигнато - http://sg.stroitelstvo.info/show.php?storyid=829918
      • 07 февруари 2010 - Вестник Дневник и експерти от АНИ обявяват, че дъното е достигнато и ще има скок с минимум 10% до края на годината. http://dnevnik.bg/pazari/imoti/2010/...dunoto_i_shte/
      • 07 февруари 2010 - На същия ден, интернет медията exterior.bg обявява същата прогноза, както и вестник Дневник. Независими експерти по НИ са стигнали до един и същи извод - до края на годината ще има скок с поне 10%! http://www.exterior.bg/index.php?tar...ew=385&lang=bg
      • 09 февруари 2010 - Два дни по-късно, медията Народно дело също потвърждава новината - до края на годината минимум 10%, даже 15% ръст на НИ http://www.narodnodelo.bg/news.php?n...roy=08.09.2010
      • 23 юни 2010 - Интернет медията DarikFinance.bg също потвърждава, че няма накъде да падат цените на НИ и се задава яко покачване. http://www.darikfinance.bg/view_arti...ticle_id=35157
      • 21 септември 2010 - Интернет медията Варна24 по материали на Дарик обявява в статия, пълна с правописни грешки: Поскъпване и дефицит на добри апаратаменти http://news.varna24.bg/192963.html
      • 30 септември 2010 - Новинарският сайт Dnes.bg, част от групата на Инвестор, също потвърждава, че дъното е преминато и вече имаме повратна точка. Жилищата само ще поскъпват. Авторите на статията се възмущават и недоумяват как е възможно НСИ все още да отчита спад на продажби и цени http://www.dnes.bg/business/2010/09/...r-u-nas.100071
      • 12 октомври 2010 - Вестник Дневник отново съобщава на всички неразбрали, че: Цените на жилищата в София са спрели да падат. http://www.dnevnik.bg/pazari/imoti/2...reli_da_padat/
      • На фона на всички тези новини и "факти" статията в сайта Profit.bg учудва много хора. В нея се твърди, че имотите продължват да падат: http://www.profit.bg/news.php?cid=4&id=70269
      eвалата бате. ти си един от малкото ,който разбират за кво иде реч....

Коментар

• jamiemirror, много народ знам в САП АГ , та мога да се обзаложа че не правиш дори и 4 к на месец като QA, а и на 38 години да си прост QA, ......................

и кажи като си големата работа, защо караш на ГАЗ (LPG),

http://www.nissanbg.com/forum/viewto...p?f=17&t=10592

П.С сега да не вземеш да си едитнеш коментара, в който искаш да ти пратят картата за газстанциите в Германия

И като говориш за смешници, виж се себе си

60 % доходност правил, как бе готин, заложи 10 лв на 1 мач от еврофутбол ли, ахахахаха

btw, като гледам какви коли си карал, страшен големец си наистина,
        на който му е интересно да потърси jamiemirror@yahoo.com
        и другия ти ник jamie

като гледам в колко форума се подвизаваш, май не си нищо различно от microsoft certified double-clicker
        Last edited by mibova; 15.10.2010, 08:17.

Коментар

• Огледалце на Москвич, кажи ти за късите ти СFD позиции на падащ пазар как ги обираш, че много ти се кефя.? При Софикс под 400, как ти правиш 60% жътва? весели ми друже Ще те номинирам за инвеститорр на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            ...
            ......... Понеже ме призоваваш купувай, ще ти кажа че наистина си купувам или се оглеждам постоянно. Получавам и наследствени и т.н. Сега обмислям още два вида активи да превърна в тухли и бетон - ваканционен имот. Никаква диверсификация от моя страна.Всичко набивам в имоти.
            БРАО БРАО!!!
            Продължавай все така!!!
            LANDLORD - моето момче, значи - "ГОСПОДАР на ЗЕМЯТА"!!!
            остави ти речниците какво ти казват!!!
            а ти на каква земя си господар???
            2-3 вмирисани панелки
            2-3 плевни с по 500-600 кв. м земя и на
            2-3 с по 123/256 идеални части от незнам кво си ....
            LANDLORD е Бате Пешо - дето има земя и си наема хора да му я работят!!!
            и затова го карат (и правят) до където им каже!!!
            щото ако му откажат - утре няма да му работят!!!
            има много още път да извървим докато на нас (Българите) ни станат ясни нещата ....
            А дотогава - такива неосъзнати индивиди, като теб, ще си избират КРЕЩЯЩИ никове като LANDLORD!!!
            айде лека нощ от мен
            следващото ми писане тук ще е след около няколко месеца - имам си таргети - та затова - не за нещо друго ....
            remember remember the fifth of november

Коментар

• http://haskovo.net/index.php?module=...tails&id=68678

Коментар

.............................................
                Ами има речници бе Марине. Не е въпроса как го разбирам аз. Такъв съм какъвто ми е ника. Миналата година като започнах да пиша в имотните форуми под ника Собственик31, SAHIB31, LESSOR31 и Стопанин, притежавах 7 имота /сега някои ще кажат че съм беден като църковна мишка и как може да го пиша и не ме ли е срам/. В момента са ми 9, от които отдавам само 3. Плановете са ми след още година да отдавам още 3. Понеже ме призоваваш купувай, ще ти кажа че наистина си купувам или се оглеждам постоянно. Получавам и наследствени и т.н. Сега обмислям още два вида активи да превърна в тухли и бетон - ваканционен имот. Никаква диверсификация от моя страна.Всичко набивам в имоти.
                Обобщено - Посерко31
                Точно така се прави когато нещо тръгва надолу - набиват се яко кинти в него! Подкрепям те (по пътя ти към набутването)

Абе да те питам - как с 3 будки под наем + заплата си толкова беден? Наемите ли са прекалено ниски или и не ти плащат достатъчно в бачкането?

Като кажете "имоти" та чак смях ме хваща, всякакви бараки, гаражи и будки в тая група. Ако туй е зора - да си купя и аз няколко че да да впечатлявам хората, знам ли?

А, като каза ваканционни имоти - има там готови и се продават в зимните ни курорти, че и на Черноморието чувам щели да събарят няколко комплекса

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                  Щом казваш - ами купувай тогава - нали си лендлорд!!!
                  А между другото - как го разбираш твоя ник?
                  Лендлорд - какво значи???
                  само да не се скриеш като един твой колега като го питах - какъв точно "биотехнолог - иноватор" е???
                  .............................................
                  Ами има речници бе Марине. Не е въпроса как го разбирам аз. Такъв съм какъвто ми е ника. Миналата година като започнах да пиша в имотните форуми под ника Собственик31, SAHIB31, LESSOR31 и Стопанин, притежавах 7 имота /сега някои ще кажат че съм беден като църковна мишка и как може да го пиша и не ме ли е срам/. В момента са ми 9, от които отдавам само 3. Плановете са ми след още година да отдавам още 3. Понеже ме призоваваш купувай, ще ти кажа че наистина си купувам или се оглеждам постоянно. Получавам и наследствени и т.н. Сега обмислям още два вида активи да превърна в тухли и бетон - ваканционен имот. Никаква диверсификация от моя страна.Всичко набивам в имоти.

Коментар

Темата не е за спад на имотите, а за очаквания какво понижение ще има. Моите очаквания са че пониженията са история. Сечаш ли се? Купувайте че утре ще са двойни.
                    Щом казваш - ами купувай тогава - нали си лендлорд!!!
                    А между другото - как го разбираш твоя ник?
                    Лендлорд - какво значи???
                    само да не се скриеш като един твой колега като го питах - какъв точно "биотехнолог - иноватор" е???

Коментар

• Темата не е за спад на имотите, а за очаквания какво понижение ще има. Моите очаквания са че пониженията са история. Сечаш ли се? Купувайте че утре ще са двойни.
                      ...........
                      Темата се оспами заради оня отворко който твърди че печели 60% от къси продажби на падащ пазар. Фантаст от калибара на Аркадий Стругацки.
                      Last edited by LANDLORD 31; 14.10.2010, 23:09.

Коментар

• Трябва ви модератора от снощи!!!
                        Дето триеше всичко с баданарката!!!
                        И ТО С ГОЛЕМАТА!!!
                        Точно лендлордчето се беше изцепило и модито реши да му бутне едно рамце .....
                        тва педали, па два па три педала - при снощото моди немаше да фърфи ....
                        Ама все пак темата е за СПАД на ИМОТИТЕ!!!
                        Който е за вдигане да си ходи в другата - има и такава - за тези които незнаятьььь

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          предлагам да обявим миро за най-големият тарикат, спекулант и мозък и да закрием седянката, че стана мазало темата.

лека
                          Предлагам да спреш да мислиш хората за глупаци. Това е причината да ти се подигравам, "шефче"
                          Заповядай утре на БФБ да те обера пак.

ПП: Бърти, туй познаваш ли си го:
                          Миналата година станах татко и започнах да гледам малко по-сериозно на нещата от живота, но все не намирах време да се запозная в детайли с условията по човекостраховките.
                          Тази година се замислих,че не е зле да диверсифицирам малко лудостта наречена БФБ и депозити в БГ- банки. Признавам си хич не съм вещ в застаховането и затова прецених, че мога да послушам съвета на колега вътре в нещата. Видях се с импето и ми ги обясни нещата. Всеки сам си преценява, но е добре да си поговори с някой познат преди да прави застраховки, а дали ще му се довери всеки си преценява.

Не ми трябваше много време да си направя една 'страховка' при импето. Избрах си балансиран фонд в ЕВРО (малко да диверсифицирам и валутния риск).

Общо взето е това. Дай боже - да съм жив и здрав, когато срока на застраховката изтече -- ше си спретна едно околсветско пътуване с кораб за пенсионирането
                          Не си само смешен - а жалък
                          Last edited by jamiemirror; 14.10.2010, 22:54.

Коментар

• предлагам да обявим миро за най-големият тарикат, спекулант и мозък и да закрием седянката, че стана мазало темата.

лека
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Много се извинявам !!! Чета по диагонала и съм пропуснал нещо :

......месец след месец. Да те успокоя - правеХ 60%, сега са повечко......

ЧЕС-ТИ-ТООООО......
                              МЕР-СИ-ТОООО
                              Вадиш цитатчетата и пропускаш покрай тях - точно тия номерца са леко тъпички не мислиш ли?
                              Добре, да изясним нещата - нямам година под 60% чист приход, тази от Април досега е 100% с днешна дата.
                              Сега доволен? Или пак ще пробваш диагоналчета
                              Цитата с месец след месец се отнася за консистентността на резултатите - нямам и един месец на минус. Какво точно не успя да разбереш?

Коментар

• Много се извинявам !!! Чета по диагонала и съм пропуснал нещо :

......месец след месец. Да те успокоя - правеХ 60%, сега са повечко......

ЧЕС-ТИ-ТООООО......

Коментар

Working...
                                X